52

чооо

преди 8 години

Сега разбирам защо Славейков е написалНе сме народ, не сме народ, а ***....Хората във Турция се борят са страната си, а не като нас да са силни само на приказки. Това ни е в кръвта да завиждаме и да оплюваме другите. За това ще тънем в мизерия и ще напускаме Майка България за да робуваме на другите. Лека им пръст на починалите !

51

1и1

преди 8 години

Благодарим на приятелите в този труден изпит на думата народ в изпитания. Големите знаят как да скьрбят заедно. Левите са антихриста те митингуват в момента . Когато ХДП ,кюрдска'' трьгна и почнаха де се сьбират различни течения пкк беше катогарично против политическо решения на вьпроса ,, и още как та нали това е огромен тьмен бизнес за лидерите марксисти думата йолдаш е другар използват я и марксисти и ленинисти има такива там бивши студенти от студената война маши на гордите кумунисти ''

50

Анонимен

преди 8 години

Spored men amerikancite go napraviha

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен -39 да господине Българите и Арменците сте народи , които се гордеете с робство и сте най бедните , народи с робска психика никога не са имали държавници и винаги са били роби на великите сили , за разлика от вас другите държави от територията на бишата османска империя строят паметници на османските вои-----------------------------Българите са били винаги по богати от турците, включително и сега, България я има от 1300 г. Турция откога я има - от 1922 г. нали?

48

Анонимен

преди 8 години

До ТурчинЕрдоган в ЕС в САЩ и Русия и Китай ГО ПОСРЕЩАТ ВЕЧЕ КАТО СУЛТАН,и лидер на мюсюлманите в ЦЯЛ СВЯТ :)-------------------------------Но му показаха средния пръст за ЕС, а Плевненлиев и Борисов са всяка седмица в Брюксел Ердоган е ползван за изтривалка и да им върши работата по изхранването на бежанците. Нещо като гастербайтер, но на дипломатическо нив!Хахаххахаха

47

Анонимен

преди 8 години

До ТурчинТурция на практика има итерес тръбите да минават през Турция а не през Сирия, заради войната ПЕТРОЛОПРОВОДИТЕ от ИРАК минват в МОМЕНТА през ТУРЦИЯ и същите имат проект да ги свържат с Катар :))))--------------------------------Само дето му набиха шамарите в Египет и Алжир, беше изгонен с камъни от Кайро след като се опита да управлява чрез "Мюсюлмански братя" оттам!

46

Анонимен

преди 8 години

Турция на практика има итерес тръбите да минават през Турция а не през Сирия, заради войната ПЕТРОЛОПРОВОДИТЕ от ИРАК минват в МОМЕНТА през ТУРЦИЯ и същите имат проект да ги свържат с Катар :))))---------------------------------------Т.е. това доказва защо Ердоган направи войната в Сирия, Катар също е в играта, но не ви мина номерът. Сирийците не са като вас да се *** при вида на един вражески самолет на 20 м във въздушното ви пространство, а 4 години устояха на износа на тероризъм от вас!

45

Анонимен

преди 8 години

До Ха-ха-ха-хаааТурската икономика е ТРИЛИОН долара :)))) Днес пак са подписали с катарците за половин милиард :))) Тук никой не говори за няколко милиарда катарски и арабски пари, това са смешни пари, а това че икономикта се крепи на тях е смешно, това са митове и легенди :)))---------------------------------------------------------------------Това е профилът на бнановите икономики с ръст 10 % за пет шест години и после рецесия в следващите 20.

44

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИТЕ ИМАТ 4000 ГОДИНИ ИСТОРИЯ !!!!НИЕ ТУРЦИТЕ И КЮРДИТЕ---------------------------------------------Преди 4000 години, както казваш на земята е имало само питекантропи и малко австралопитеки.Радвам се, че си осъзнал какви сте всъщност!

43

Анонимен

преди 8 години

Турците са измислена нация, те нямат корени освен все някакви долни дивашки племена. Затова са с такива *** физиономии на питекантропи.

42

МИР ЛИ?!

преди 8 години

Религиозен фанатизъм в действие!А те протестираха за МИР!Кого плашат исканията на тези хора? Кой има полза от смъртта им и ужаса от експлозиите?

41

Anonyme 999

преди 8 години

Vie mn znaete koi kakav e ama parvo e hubavo da razberete vav tazi darjava koi kakav e... a i tezi tai nareceni veliki sili sa veliki samo za malki darjavi kato bg zastoto nisto ne mozete bez tqh...

40

Анонимен

преди 8 години

До БГPredi 130 god i ti beshe guzen smachkan ,no sega i ti se pravish na svoboden za koeto me sumnqva 4e si

39

Анонимен

преди 8 години

Украинец, българин, турчин... Утре за 100$ можеш и зинзибарец да станеш. В Турция Таийб води война срещу кюрдския народ, а твойте глупости са вятър и мъгла.

38

Анонимен

преди 8 години

Какво очакваш от хора, чийто прадеди продадоха Иисус Синът на Ие_ова, за едни турски шалвари, фес, елече и къща на два ката? Днес тези същите продадоха и НАРОДА СИ БЪЛГАРСКИ за стотина долара в повече жизнен стандарт. Пфу!

37

9/11

преди 8 години

То и в кулите близнаци евреи нямаше, но полицаи и пожарникари имаше.Турция е по-благородна от Америка.Комшии, седете си мирни и не се мешайте в шамарите на големите! Ако започнат разни цветни революцийки ще се лее кръв и тая ще е капка.Учете се от нас-доволни и охолни не си пипаме властта.

36

БГ

преди 8 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И В НАШЕТО СЕЛО ИМА ТАКА КАКТО СЕ НАРИЧАТ ТУРЦИ,ТРУДОЛЮБИВИ СА ОТ КАКТО ГИ ПОМНЯ.НО КАТО ГЛЕДАМ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ДОБИВАТ НЯКАКВО САМОЧУСТВИЕ,НАД ТОВА КОЕТО СМЕ СВИКНАЛИ ДА ГИ ВИЖДАМЕ.ОБЕКНОВЕННО СА СВИТИ,ГУЗНИ И ДОБРОНАМЕРЕНИ.НЕКА СИ ИМАТ САМОЧУСТВИЕ,НО НЕ ДА ДЕКЛАРИРАТ И НАЛАГАТ СВОЕТО МНЕНИЕ.ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД ГОСПОД ИНИЩА НЕ ТРЯБВА ДА ГИ КАРА,ЧЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА ТАЗИ СТРАНА.ТЕ СЪЩО СА НАШИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ГРАЖДАНИ НА ТУРЦИЯ,ТАЗИ ГРЕШКА Е НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ИМ

35

Анонимен

преди 8 години

Това не е турчин, тези глупости ги пише Шоп, а шопа е етнически украинец. ФСБ скоро ще му отиде на гости.

34

Анонимен

преди 8 години

50.Ама тия турски служби са го замислили , защото се ръководят от Ердоган . Да си запази власта и другият момент е " Иска помощ от САЩ ", пак за власта си - уж терористите ! И по новините на САЩ се чудят каква е Турската политика .Не им даваха въздушен коридор срещу И.Д , а сега ще " бият " терористите !На всеки митинг в Турция има полицай. На този не е имало, да не стане някой жертва на атентата . Загиват невинни хора !

33

Анонимен

преди 8 години

Таийб лидер на мюсюлманите? Откога едно дюнме е лидер на мюсюлманите? Рамазан Кадиров е лидер на мюсюлманите и Таийб трепери само като чуе името му!