16

смтнвмтнв

преди 8 години

Пълни лъжи! Отделно си личи, че който го е писъл изобщо не е в час не нещата. Полша, Унгария, Словения, Естония са доста по-предпочитани дестинации - защото е работната ръка е по-евтина, добрите - специалисти също са сравнително по-евтини, имат преференциални данъци по сектори, нивото на корупция е значително по-малко и имат предвидима политическа обстановка. Да не забравим, че нямат проблем с образованието и демографският срив. Е сами преценете дали си струва да си изнесеш част от бизнеса тук..

15

Kalem

преди 8 години

Lajete.

14

Варна

преди 8 години

Дано и тази индустрия не се провали както туризма с презастрояването.Тук може да се провалим, ако в стремежа си да се докара следващата фирма да се предлагат неразумно ниски заплати както в повечето сектори в България.Работодателите се забравиха и си мислят, че българина може да живее с 500 лева на месец.Да не забравят само. че възрастните хора оставащи у нас нямат много широка потребителска кошница, така че не се стискайте чак толкова да плащате минимална заплата от 1000 лева и средна 2000лв

13

Анонимен

преди 8 години

Браво, обаче да си в челото на такава класация означава, че освен беден си и много ***.Вижте кой е начело на държавата и всичко става ясно.

12

Модерна работа

преди 8 години

Аз обичам кюфтета с доматен сосинг и зелена салата с лимонов дресинг. И въобще съм един модернинг бай Ганьоинг и никога не ям шкембе чорба с лют пипер, оцет и чесън, а само субпродуктен супинг с хот чилинг, винегретинг енд гарликинг.

11

Анонимен

преди 8 години

Това изобщо не е за гордост! Аутсорсингът винаги се прави в страни/региони, където работната ръка е евтина и в същото време достатъчно гладна, за да върши черна работа за стотинки. Това е позор, а не повод за гордост!

10

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

ТОВА НОВИНА ЛИ Е ИЛИ СРАМ? КЪДЕ СЕ "АУТСОРСВА"? КЪДЕТО СТАНДАРТ И ВСИЧКИ Е НАЙ-НИСКО!!! ПРЕДИ БЯХА ЖЪЛТИТЕ..СЕГА СМЕ НИЕ..

9

Аз

преди 8 години

Браво! А хейтърите ще хейтват.

8

?

преди 8 години

Аутсорсинг*Даже не мога и да го напиша....

7

?

преди 8 години

Някой ще каже ли какво значи аутосорсинг? Това какво животно е? Яде ли се, пие ли се???

6

BG

преди 8 години

"Поздравления" на журналистите - от цялото заглавие само България не е чуждица !!! Предлагам да почнете и нея да я пишете като "Бългерия" и та да бъдете супер фешън пипъл и френдове и да не се мъчите с "гадния и ***" български език !!! Или поне каквото е останало от него заради такива .... като вас !!!

5

дядомраз

преди 8 години

Ама,че грозна чуждица! Аутсорсинг.

4

супер компютъра

преди 8 години

Не ще отварят Правец на Бай Тошо Сорса хай тек индиеца на Балканите те и на туризма му таковаха маийчината ......... за нова година по една баничка с боза и турски сериал , новините може и на руски , заплатите в китайски юани .

3

до ИТ

преди 8 години

ИТ сектора у нас се развива точно защото държава доста трудно може да пречи,.т.е. на политиците им е трудно да крадат от там. Е, знам за някои фирми, които също се хранят от обществени поръчки, но 97% работят с чужди клиенти.Но, да не подценяваме родните политици, скоро и за там ще измислят някоя врътка.

2

Анонимен

преди 8 години

Ама няма ли да връщаме Кремиковци и завода за полупроводници?

1

Ганьоооооо

преди 8 години

К'ва е таз' корекомската дума, бе? Пъъъъъъй, таки модерни се извъдихте тука с тези"Фносните" думи...