8

чак пък велик

преди 8 години

Просто е човек,който разбира физиката!А жените не се анализират,и формули не се пишат,тях просто ги обичаш!Или не,ти решаваш!

7

Анонимен

преди 8 години

Просто са много разглезени.Тия дето се държат човешки са се сблъсквали с ежедневни проблеми на това което наричаме живот.Другите са в голяма или още по-голяма степен разглезени от непрестанно грижещите се за тях родните,гаджета,близки и околни.Като приказката за кучето дето когато стопаните го глезят то ги боготвори.А котките започват да си мислят,че са богове ;)То тва си е известно от 50,60хил. години.По интересен въпрос е защо една черна дупка си променя алогично размерите и въртенето..

6

ттт

преди 8 години

До свинаряИзмислил е поилката, от която пиеш вода.

5

Анонимен

преди 8 години

Стивън Хокинг използва физиката, за да изказва преположения. И тъй като не е нобелов лауреат, не виждам с какво се различава от нашите физици.

4

Членска карта №7

преди 8 години

до 5В това също се иска разбиране!!!

3

Членска карта №7

преди 8 години

Уффф!Този няма да се остави да го забравят!Стив Джобс ряпа да яде... Тъпанене до откат! Просто се е превърнал в рекламен слоган(както му се вика днес на тъпаненето).

2

к

преди 8 години

Какво нещо е жената? Г-н Хокинг жената е творение на природата.Тя е сбрала всичко диво,нежно,страстно,студено,топло,горчиво,солено......мъжа трябва да познава природата във цялата и красота и грозота за да разбира една жена.

1

а

преди 8 години

До свинарявелик физик е.Иначе - за статията - мъка, къде е "Индипендънт", къде е сайта, дето е достъпен за всеки човек от света, наименован "Реддит". Вчера му прочетох (твърде оскъдните) отговори на Hawking, нищо съществено, но все пак, всичко това беше публикувано в AMA (ask me anything - "питай ме квото искаш" на reddit :)