9

Анонимен

преди 8 години

MRASNO E V UCILISHTATA V SOFIA,ZASHTOTO TAM IM LIPSVA DOMASHNOTO VAZPITANIE.

8

Анонимен

преди 8 години

Може ли някой да ми обясни защо се цензурира думата С А П У Н????? Вие нормални ли сте!?

7

Garne dnevno

преди 8 години

Slagaite snimki na shkolskite klozeti v web - za reklama na RB :-)

6

Аз

преди 8 години

Аз съм 40+ и откак се помня в Бг няма чиста тоалетна. Майка ми ни учеше - ръзхвърляно в къщи може, но *** тоалетна НЕ! Да не говорим, че тоалетните в училищата не са достатъчно, и въобще училищните сгради не са проектирани правилно. Повечето училища се помещават в сгради от по 100години и повече. В Чужбина, на всеки 3 паралелки има отделна тоалетна- на 1 клас тоалетна, на 2 клас тоалетна и т.н. И под строй си мият ръцете. Далече сме, много сме далече ...

5

Румен пачката

преди 8 години

До no nameАре стига си се оплаквала. Цял живот само мрън за т'ва, мрън за онова. Как не ти омръзна бе, братче, какво е това чудо, бе!!!!!!

4

no name

преди 8 години

Странно - написах дума и тя бе заменена автоматично с *** - написах средството, с което си мием ръцете - явно е обидна дума за някои наши съграждани и се цензурира. Ще припадна от смях.....

3

no name

преди 8 години

Ужасно е. Още по мое време (преди 20г.+) тоалетните бяха отвратителни. Винаги ходехме по две момичета, защото вратите не се затваряха добре и едната трябваше да пази. Тоалетна хартия, *** и топла вода бяха мираж. Принуждавахме се да стискаме колкото можем, за да намалим посещенията в тоалетните до минимум. И това естествено има последствия за здравето ни. Явно и нашите деца са обречени на същата мизерия. Браво на тази организация, дано усилията им завършат с успех и промяна към по-добро.

2

Румен пачката

преди 8 години

Каквито са ви душичките, такива са ви и тоалетните - мръсни и миризливи.

1

Men

преди 8 години

Мда кен*фите по болници училища и всички обществени места са под всякаква критика. Разните му там министри като ходят да откриват нови кабинети да вземат да минат и през тоалетната.