16

к

преди 8 години

Най-голям смях ме надува, когато прочета "Министъра на отбраната Николай Ненчев..."Е, не мога да се сдържам!

15

Анонимен

преди 8 години

Заместник-командира на ВВС бригаден генерал Анатолий Кръстев е ***, затова не му обръщайте внимание. Ако ушанката не излъже във вреда на България и в полза на Русия поне 5 пъти на ден, то за него този ден е изгубен.

14

Анонимен

преди 8 години

Какъв военен министър,какви генерали,каква армия,какви клетви?Не за балерини и ***, ами и за *** не стават!Американския посланик каза,че премиерът ни е наркотрафикант,перач на пари,престъпник и рекетьор- и в същото време го приемат!Английски премиер се сношавал с прасета- кралицата на Великобританияго приема...!Не може ментално модифицирани двуноги да ни управляват!Рецептите са дадени от Бисмарк,Клаузевиц,Молтке,Форд,Рузвелт,Ленин,Мао-Цзе -Дун,Кемал Ататюрк,Сталин!

13

маче

преди 8 години

Истината е, че най-изгодно е да купим новите Грипен!!!!!! В момента избираме ново ВОЛВО или стар Форд.

12

СЕРЖАНТ

преди 8 години

КАКВА АРМИЯ , КАКВО ЧУДО БЕ. ЗАЩО НИКЪДЕ,НИКОЙ НЕ КАЗВА ЗА МАСОВОТО НАПУСКАНЕ НА ЛИЧЕН СЪСТАВ ОСОБЕНО Е ГАРНИЗОНИТЕ КАРЛОВО И СТ. ЗАГОРА. ЗАЩО НИКЪДЕ НЕ СА ОБЯВЕНИ ТЕЗИ МЕСТА. ВСИЧКО Е С ЦЕЛ ИКОНОМИЯ. В АРМИЯТА СТАВА СТРАШНО

11

Анонимен

преди 8 години

Аман от недоразумения в политиката!Помнете ми думите, че след години, този 25 годишен период на преход, проведен от проектни партийки на ***, ще бъде оценен като най-новата и най-голяма национална катастрофа!

10

Анонимен

преди 8 години

Щом Будьони ,може да е геннралисимус,защо и Босия да не бъде Началник на артилерията.Пък после,и изтребител с домати ,може да го направим!

9

Анонимен

преди 8 години

Военни *** оставихте си армията да бъде унищожена без бой .Щом си сваляте гащите нали знаете какво се случва след това.Генералите и офицерите даже трябва да им се спрат пенсиите защото именно те са главните виновници за унищожената БА

8

123

преди 8 години

ПО ПРИНЦИП ГЕНЕРАЛИТЕ И ОФИЦЕРИТЕ НИ СА ЗА БОЙ, АМА МНОООГО ГОЛЯМ БОЙ ДЕТО 25 ГОДИНИ ДРЕМЯТ, ЧЕ СЕ СЕ И ОСТАВИХА ДА ГИ СЪКРАЩАВАТ 240 ...... В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ, НООО ДА НЕ НАВЛИЗАМЕ В ЕРОТИКАТА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.ТОЗИ МИНИСТАР ЗАВЪРШИЛ В РУСИЯ С ОТЛИЧИЯ ГОЛЯМ НАТОВЕЦ ИЗЛЕЗЕ ГОЛЯМ ЕВРОПЕЕЦ ГОЛЯМ ГЕРБЕРАСТ МРЪСЕН ДОЛЕН.

7

Анонимен

преди 8 години

Преди дни по новините казаха, че ще получим 2 двигателя за 2 год. .. ПОД НАЕМ !

6

Анонимен

преди 8 години

"Анатолий"човек с такова име няма как да не защитава позицията на корпорация МИГ нищо че е български генерал.

5

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Цивилното лице Ненчев се изживява като...командир и действа генералитета като редници.Хейй,алооо.Ненчев,теб утре ще те сменят с друга цивилна гарга да се мота из министерството,но офицери и генерали с опит,се изграждат с години в дадения род войски.Ти си сложен там да слушаш генералите,а не обратно.Ама много на сериозно се взехте костюмарите .Детска мечта,детска,ама един Боко...стига.

4

Веска

преди 8 години

Ненчев може да държи единствено кирка, а шпагата е за други хора! То това е изписано и по физиономията му. Хамериканците нямаше да го сложат на този пост, ако имаше акъл да разсъждава.А парите за тези два двигателя може вече да са разделени между двамата подписали.

3

Анонимен

преди 8 години

Явно тъпия министър се е повел като баламурник от рекламата. Както ни казват по телевизията: Давате 100лв за един нож, и към него абсолютно БЕЗПЛАТНО, получавате още един!

2

Чекист

преди 8 години

Мммм като чета какви "битки" и спорове се водят реших все пак да попитам... Пичове, тук за ремонт на 2 или 200 двигателя е този велик спор? От 1 година вече не може велика България да ремонтира 2 двигателя така ли?

1

Анонимен

преди 8 години

Вчера от Полша официално опровергаха версията на Ненчев, не били поемали никакви ангажименти към ВВС на България. Ники Хибридното от БЗНС не прави разлика между двигатели на самолети и на комбайни, така че...