8

Анонимен

преди 8 години

Кой Вас в чужбина ли ще си по напред в евра от тези българи вече в чужбина ли , има да ги сънуваш бг селяни и бг храна докато пожълтееш на жълтите павета........

7

Настоящ брокер

преди 8 години

Плюйте си на воля колкото си искате. Нека ни е зле на нас, брокерите, нека ни е зле. 2 апартамента годишно да продадем пак ще сме с няколко хиляди евра по-напред от вас. Но нищо, плюйте си колкото си искате, полезно е за нервите.

6

42

преди 8 години

ДО 5 И ЗАЩО ДА КУПУВАТ БАЛЪЦИТЕ ПРИ ТЕЗИ НИСКИ ЦЕНИ? Я МИ ОБЯСНИ.

5

продавач

преди 8 години

Подписах преференциален договор за продажба на жилище с голяма фирма за недв.имоти ,точно преди явяването пред нотариус и преди подписването на предварителния договор ми смениха истинският купувач с фиктивен -ФАЛШИВ, за да си вземат комисионната от 3000 евро без изобщо да си свършат работата за която съм ги наел,пазете се от предварителни договори с фирми за недв.имоти ИЛИ ВПИСВАЙТЕ В ТЯХ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА ЗАПЛАЩАНЕТО НА ТЕХНИЯ ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА КАПАРОТО ОТ КУПУВАЧА

4

Анонимен

преди 8 години

Е хубаво де, ясно, има бой за жилища! Разбрахме! Само се чудя защо из обявите стоят едни и същи жилища от години? Явно тая "жега" се дължи на някакви други иноти, а не тези от обявите. Тогава за какво става дума? За банална и плоска лъжа!

3

пародия

преди 8 години

Хората ако имат акъл, да купуват навън, в някоя бяла държава колкото и изтъркано да звучи..Така смятам да направя и аз ..Вече ме е страх да карам колата в тази скапана държава пък камоли да купувам нещо тук..(п.п. Взех си парите от КТБ миналия декември)

2

...

преди 8 години

Бре бях се разтревожил вече! Не за друго ми щото тия брокерчета и "стройтели" поне веднъж месечно пишат статии как разбираш ли нещата тръгват нагоре и цените поскъпват и това така от 2007 - 2008 година насам! Но сега за няколко месеца бяха спряли и си викам брех да не са умрели от глад вече! *** явно не са! Пак се активизира платеното поскъпване на цените на имотите по статиите де!

1

Елемаг

преди 8 години

Пенсионерите се съдраха да купуват,"сирийците" също.Още ли я цензурирате тая свещенна етническа дума?РАботещите са на 400 лв заплата,кога да заделят?Първите мутри и Цветан Василев или пък Цветанов си имат по 6 апартамента.Пита се в математическата задача,кой остана?А философската задача е :кои плаща на *** да пишат глупости?