66

Боби

преди 8 години

До Анонимен 89Вземи гледай филмче как рашките си тестват калашниците. Бих го нарекъл Инжинерно издевателство. Как смяташ ракетите Стратегически клас които ще доставят Ядрено оръжие на по-малко изпитания и проверки ли се подлагат? Само един пример ракетата трябва да оцелее и премине през тропическа буря със светкавици. Пускат ракетата в аеродинамична тръба, добавят много дъжд и след това с мега кондензатор имитация на мълнии. Като оцелее след подобно нещо става за носене на ядрено оръжие.

65

Боби

преди 8 години

До kokospa 85До 81Ако ракетата се блъсне в птица например или в далекопровод или антена? В ракетата има цифрова карта и да ГЛОНАСС и Жироскопи. Точно за това ти говоря Жироскопите и ТВ главата са много ценни това са много висок клас уреди - стратегически клас. При спиране на тока цифровата карта се изтрива. Ракетите не летят над градове но селата не ги заобикаля. Какво ще стане ако някоя ракета падне по средата на Турско или Иранско село? Един доста голям кратер и уличаващи останки и ЖЕРТВИ.

64

НФБ

преди 8 години

До някойА американски бомби падащи над къщи в България да сте чували когато бомбардираха Сърбия. ..

63

от Турция

преди 8 години

Американците казват ,че са паднали , руснаците казват ,че не са . А Иран , не се изказа по въпроса.

62

kokospa

преди 8 години

Абе боби четеш ли си понякока какви глупости пишеш-някой ше ходи по вражеска територия да си прибират елетрониката!!!Ракети от този тип имат сателитна навигация плюс инерциална система за насочване.Телевиз .сигнал който виждаш е само за евентуално потвърждение.А ракетата се взривява при всички случай-автоматиката се задейств при скорост по--голяма от 2 м/с.именно за е готова ако бъде прихваната.Пак ти казвам ограмоти се

61

Обективен

преди 8 години

САЩ разрушиха болница и убиха сумали доктори и никой нищо не казва!Русия удря по терористите в Сирия и изведнъж всички скачат срещу руснаците!Излиза май че и САЩ и Турция,а пък и васалите им от ЕС яко подкрепят и финансират тези терористи!Имало и панически бяг на "бежанци"от руските ракети,ама не ви ли идва на акъл че товаса си терористи от ИДИЛ?

60

Анонимен

преди 8 години

Истината е че САЩ и НАТО са в паника от руската военна мощ и високоточно оръжие!Истината е че се води адската пропаганда срещу Русия в момента!

59

Анонимен

преди 8 години

....И две руски ракети са паднали в България,в София,уцелили са парламента,който е бил пълен!А дано,ама на дали!

58

Боби

преди 8 години

Като гледам и едните и другите грешат. Хайде малко факти.1. Бойния заряд не се активира преди до целта да останат примерно 1-2 километра. Ако по някаква причина ракетата падне по пътя няма да има взрив. Но ще има данни в Руския център да си приберат електрониката2. Всяка подобна ракета може и се донасочва от оператор в последните 1-2 минути по тв/ич канал.3. Рашките са прави обикновено се стреля по цел като спътника е над целта и той заснема серия снимки през секунда примерно

57

Анонимен

преди 8 години

Алкохола не прощава

56

Анонимен

преди 8 години

Само в Иран са паднали 4 ракети, в Ирак също 4 и в морето още 4, 4 пък са били изтреляни, но пък отпътували в неизвестна посока

55

Анонимен

преди 8 години

На някои са им паднали главите.

54

Анонимен

преди 8 години

:)CNN са смешници!Ракетите са съ 450 кг боен заряд!Това е половин тон! Взрив от това нещо срива квартал!не изчезва като НЛО :)

53

Анонимен

преди 8 години

Четири руски ракети са паднали в Иран...Айде стига лъгахте бе, Защо ни представяте тук тази лъжа, сякаш е истина?!?Има официално съобщение на Иран, в което се казва, че няма такова нещо и съобщението е поредната ДЕБЕЛА ЛЪЖА след поредица други инсинуации от САЩ.Американците ще умрат от мъка - ИГ ги удариха яко, сирийските войски настъпват, а и руските ракети, за разлика от тези от САЩ не падат. При войната в Ирак около 30% от томахавките им паднаха преди да стигнат целта!

52

Анонимен

преди 8 години

Абе нашите новини са мого назад бе!Си Ен Ен бе беше потвърдено от военно министерство на САЩ - демег фабрикува слухве!а тука като папагали всичко се повтаря!бах ти новинарите имаме!са да мине ден и опровержението може да дочакаме!

51

коко

преди 8 години

Просто се чудя как Боби,С Русия В сърцето,Заря не са скочили да обяснят как руската безаналогова ракета не може да пропущи.То даже руските с тапи от шампанското да са стреляли пак са щели да улучат...някого.Лично др.Путин съобщи по тиливизора...дааааа

50

наблюдател

преди 8 години

иран официално отрече информацията ракетите са паднали в съзнанието на ***

49

Анонимен

преди 8 години

мчи къ, видеото кърти. Направо се чудя как ИД не е смазана вече?!

48

Случаен

преди 8 години

Ей, много разбирачи. И от военни действия започнахте да разбирате. Както е тръгнало с тези ваши разбирания ще спасите света, че и България. ХА ДАНО, АМА НАДАЛИ!!! То зад клавиатурата и на масата всички можем и всички знаем. Ама само дотам и затова БГ е на това дередже от разбирачи.

47

Анонимен

преди 8 години

нали бяха 18 ся станаха 4 или пак се лъже както убитите деца