9

765

преди 8 години

Ми то не остана едно нещо дето да не е обезценено в България! Фалшиви дипломи, фалшиви стоки, фалшиви депутати!

8

Анонимен

преди 8 години

тези които са ги хванали да си понесат наказанието но да е съдебно .Всички ние обаче трябва да си зададем въпроса коя е предпоставката за корупцията в здравеопазването образованието администрацията а тя е ниското заплащане на по-голямата част от тези специалисти ,унизителното отношение на държавата към тях и неспазването на законите в страната ,защото няма нито един осъден от политик до наркопласьор и убиец така че другия си вика "Кво ми пука"-кучетата лаят керванът си върви

7

дидка

преди 8 години

А на никого ли не му минава през ума, че така наречената самостоятелна форма на обучение всъщност е само начин за вземане на едни пари от държавата? И кой се сеща на 40 години, че не е учил, когато трябва? Май самостоятелната форма е създадена за точно определени хора, които по нормалния начин няма да завършат и първи клас.

6

Кирил Софийски

преди 8 години

Купуването на дипломи и шофьорски книжки доведе до вчерашната "Витиня " ! Дано някои от продавачите го е отнесъл !

5

Доценто

преди 8 години

Я станах доцент да гоба. ПлАтих на един десет бона и ората *** пратиа на атестационна комисиа, я не им разбирам бъш, ама ми гледаа научните публикации, каде Геле ми ги писа лани. Напролет *** гласат за професура, сакат ми дваесе иляди. Казаа, че ше *** уредат да четем лекции по искуство у Хайделберг, тамън с шурата да вкараме некоа кола оттам. У ректорато ората са смеаа и ми думат, абе щом депутат се става с плащанье, оти да не мое те напраат вишис. Ба го.

4

Мая

преди 8 години

Да му съберем на тоя човек тея ИлядУ лева да не ни излага така

3

Бай Ганьо българина

преди 8 години

Продажен народ сме. Какво да правим. В кръвта ни е да се продаваме и да продаваме всичко, което може да се продаде. Дори и майките си и бащите си можем да продадем. Зависи само от сумата.

2

Анонимен

преди 8 години

1100 лева за диплома, после 2200 за книжка и още един Месершмит по шейсетата който не може да чете и пише. Кара на сляпо, без да знае кой знак за какво е. И така всичко е тото-лото. Карането у нас на МПС от точка А до точка Б си стана като антитерористна операция. Пристигаш и въздъхваш.

1

лъвица

преди 8 години

Да проверим само българските депутати и ще ахнем......