17

до 18

преди 8 години

"ако не бяха участвали България щеше да бъде оръфана от всичките си съседи по територия"То така и стана.Ама викаш, трябваше да купим малко от милостта на Сталин с кръв...А сега на България и викат "ку*вата" - сменя страна според както духне вятъра.

16

до анонимника 15

преди 8 години

За тебе трябва евтаназия, *** жалък. Даже не евтаназия, а наказателен стрелкови отряд. Жалко подчовече.

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонименако не бяха участвали България щеше да бъде оръфана от всичките си съседи по територия и сега можеше да си турчин или грък а може и сърбин

14

Chendov

преди 8 години

Моят дядо е ветеран,на 96 години е,бил се е в Австрия и Унгария.Напълно е адекватен,гледа си градината.Доколкото знам всичките му привилегии са безплатна карта за транспорт в областта и на големи празници му дават няколко пакета брашно ,захар и ориз,но той и нищо друго не иска.Желая му здраве и още годинки да си поживее.

13

мда

преди 8 години

Кръстника ми ( в неговите ръце съм проходил) е ветеран от Войната. Да е жив и здрав. Излъгал е за годините си за да отиде на фронта и като типично по български парадоксално след фронта го взимат наборник. А към днешни дни разни контрольорки му се заяждат с картата за градския транспорт, че е фалшива защото такива нямало като него?!?! Той обаче приема нещата с чувство за хумор, че изглеждал младолик. Не само че България не им е благодарна, но са забравени от обществото.

12

Анонимен

преди 8 години

много навреме се сетихте какви облекчения та моят дядо на 92 г не може да мръдне от стаята а е раняван два пъти като втория път едвам са го върнали да се лекува в България раняването е било много тежко но той не е искал да оставя другарите си сами на бойното поле край Страцин

11

Анонимен

преди 8 години

Я им дайте на цялата им рода до 9-то коляни помощи, привилегии и придобивки! То отърване от червените дървояди няма. Откъде-накъде ще продължават да натоварват държавната хазна тези. Само за ветераните - може, но за тези около тях - НЕ!

10

внучка

преди 8 години

Моят мил дядо е ветеран, роден е през 1922 г. и се е бил в Унгария! И до ден днешен е напълно адекватен към всичко! Да ни е жив и здрав!

9

нас кво ни дреме

преди 8 години

Били са се заради и за Сталин - да си им плащат руснаците!

8

Съжаление

преди 8 години

Жалко, че си отива едно поколение което се е жертвало в името на красиви идеали, а не за пари както е сега. Поклон пред подвига им!

7

Анонимен

преди 8 години

До а деТи сериозно ли?

6

с до Патриотаря

преди 8 години

Изпълнявали са своя дълг към Родината. Нещо, което на очевидния ***-Патриот, дори да живее 200 000 години ще остане непонятно. Поклон пред последните български бойци.

5

Спартак

преди 8 години

Държавата изчака да минат 70 години от края на войната и се сети да им дава привилегии. Трябваше да изчака още трийсетина и спокойно можеше да раздаде пожизнени пенсии от по 1млн. евро. Примерно.

4

а де

преди 8 години

Добре де, тези ветерани от войната срещу кой са се били? Нали сме били с Германия, Италия и Япония?

3

odessa

преди 8 години

te sa bili pod bylgarskoto zname. poklon.

2

90 годишни хора

преди 8 години

умирали ? Хайде бе не знаех. Тия ветерани са на по 85-90г нормално е за 1г от 5000 90годишни да умрат 30%. Това е нещо хубаво не нещо лошо . Означава, че от повече от половин век не сме били във война! Щеше да ме безспокои ако се увеличаваха !!!

1

Патриот

преди 8 години

Щом си развяват георгиевските лентички, не ги жали!