135

Баварец

преди 8 години

Май ние първи ще си ходимdnes.bg/eu/2015/10/09/bavariia-plashi-merkel-sys-syd-zaradi-migrantite.279221#comment-newest

134

NWO / НСР

преди 8 години

Потърсете в Интернет Thomas Barnett, шеф-теоретик на Глабализацията, и ще разберете за какво става дума. ВСИЧКО СЕ РАЗВИВА ПО СЦЕНАРИЯ.

133

Българин от Германия

преди 8 години

Акулата по-долу е напълно права. Меркел да си сърба попарата, източноевропейските народи не са виновни за катастрофата в Близкия Изток. Вината на Германия е все пак доста по-малка от тази на Обединеното Кралство и САЩ.

132

съгласен с 218

преди 8 години

Все повече хора и тук в Германия осъзнават заплахата от загубване на германската идентичност,бит и култура. На 5.10. над 20 000 симпатизанти на ПЕГИДА протестираха в Дрезден. Съпротивата срещу Меркел расте от ден на ден.

131

Shark

преди 8 години

"Не може всички имигранти да останат тук, каза германският канцлер" - как не може, защо не може, та нали ти ги пикани. Или сега ще ги пращаш по съседите. Е да ама като каниш в къщи гости, фрау Меркел, у съседите ли ги пращаш да ги нагостят, а!!!

130

Анонимен

преди 8 години

Разпада на този гнилоч наречен Европейски съюз е вече на лице. В случая колкото по-бързо, толкова по-добре

129

Анонимен

преди 8 години

Аз не искам в тази европа. Не преглъщам семейство, в което осиновеното дете казва на дебел мъж "мамо". Не желая да приемам имигранти, нито черни, нито оранжеви. Не искам джамии в страната си. Не са ми вкусни полските пържоли и турските домати. Не приемам американски аскери да тъпчат земята ни, за която са умирали руснаци.

128

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 232Значи според теб излиза че по времето на СССР или СИВ е имало по голяма свобода. Осмисли какво си написал.

127

Анонимен

преди 8 години

До Metal Man А дали не са САЩ? Прочете ли какво е предложил Сорос през септември?

126

МИХАИЛ

преди 8 години

Цирк в менажерията ес! Държат ги здраво за гушите от зад океана чрез прослушките и тия сега двамата Клоуни се надвикват, за да си спасят живота и натрупаните милиони и затова изпълняват стриктно заповедите на Господаря. Жалка картина! Същата като у Нас! Жалко, че има много с промити мозъци, които още вярват в мита ес! Добре, че повечето хора им разбраха игрите. Пътник е вече ***! Количествените натрупвания водят до качествени изменения - закон. Разпада е неизбежен!

125

тихомир томов

преди 8 години

До Анонимен 230 Който е посмял да изтрие името на Фюрера ще бъде на място , където труда да го направи свободен !

124

доган

преди 8 години

А това ще го определят европейците кой да си ходи

123

Анонимен

преди 8 години

Изключително права е госпожа . Меркел неможе хем да си в евро.съюза ,да ползваше всички привилегии и ползи от това а същевременно да се държиш като 16 република на ссср

122

Анонимен

преди 8 години

не си единствения добил правото да ходи из Европа. Не знам къде си бил, не ми влиза и в работата. Да, хората са усмихнати и любезни и дори да имаш комуникационен проблем, се опитват да ти помогнат/ориентират/услужат.Но не така стои въпросът с работата, натоварването, доказването, вярата в способностите и ред други такива дребни, между които и заплащането. Ти си оставаш 2-ра категория от Източна Европа и ... толкоз. Местните винаги ще са по-, по-, най- и преди теб. Дори и да се скъсваш от бач.

121

seira

преди 8 години

До "аз" 223:"ДРУГАРЮ" ЩАСТЛИВЕЦ,ЕС НЕ СА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ!НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА СМЕ НА МЯСТОТО СИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО ДОНЕСОХМЕ, КАКТО ПРОГРЕСА НА СВЕТА, ТАКА И СЪВРЕМЕННИТЕ МУ ПРОБЛЕМИ!РАЗПРОСТИРАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ "ОТ АТЛАНТИКА ДО ВЛАДИВОСТОК" И ПРЕИМЕНУВАНЕТО МУ В ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ, ОСНОВАН НА ПРИНЦИПА НА СУВЕРЕНИТЕТА НА ОТДЕЛНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ, НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА Е МЕЧТАТА НА ДЬО ГОЛ!СИЛНИЯТ, НЕЗАВИСИМ ЕС НЕ Е ПО ВКУСА НА ФИНАНСОВАТА ОЛИГАРХИЯ В САЩ!!!

120

баи Ганю

преди 8 години

Ааааа,не може така наборке!Когато в началото заливаха Българиа като таифун и бяха далеч от запада траехте си и само акъл ни давахте.Сега като плъпнаха и при вас крещите като настъпани жаби мамкаму.Млъкваите и си ги приемаите както учехте нас българите да направим.Тези хора не желаят да останат в бедната ни България.Вие сте богати и си ги прибираите при вас

119

Atanas Atanasov

преди 8 години

Това не е лоша идея,да организираме пълен бойкот на германците.

118

Анонимен

преди 8 години

Това не е лоша идея да организираме пълен бойкот на германците!!

117

seira

преди 8 години

"ДРУГАРКАТА" МЕРКЕЛ И "ДРУГАРЯТ" ОЛАНД СА РЕШИЛИ ДА ПОСОЧВАТ КОЙ ЩЕ БЪДЕ В ЕВРОПА И КОЙ НЕ?!...НА НАС, ЕВРОПЕЙЦИТЕ, НИ Е НУЖЕН ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, ОСНОВАН НА ПРИНЦИПА НА СУВЕРЕНИТЕТА НА ОТДЕЛНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ, НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА!НЕ МОЖЕ ЕС ДА БЪДЕ ПРЕВРЪЩАН, ПО АМЕРИКАНСКИ МОДЕЛ, В ЕДИННА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЧИНОВНИЦИТЕ В БРЮКСЕЛ!НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ Е НУЖЕН ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ "ОТ АТЛАНТИКА ДО ВЛАДИВОСТОК"!!!

116

Елица

преди 8 години

Дистанцирам се от мисълта чие изразяване на човечност и съпричастност одобрявам и се акцентирам върху същността на сърдечност и умерена емоционалност при вземане на отговорни в кризисни ситуации дипломатични решения.От прочетеното все повече се уверявам,че за добронамереността и желанието на видни политически лидери граници за произход и принадлежност не влияе върху здравословното и разсъдливо търсене на оптимални за нуждаещите бягащи от невинно отнемане на живота им в страна ,където има война