10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Извънредно българското перчене и гордост

9

без мърсотии

преди 8 години

Защо пишете мърсотии за един убит човек? Кой ви плаща за това?

8

Анонимен

преди 8 години

И аз съм се напивал като магаре, но само съм се карал и никога не съм посягал на никой на масата. Крещял съм, псувал съм, но никога не съм посягал!

7

АМИ ДААААААААААА....

преди 8 години

ЖИВОТА Е ТЕЖЪК!!!!!Вече никой не плаща , "като хората" на АРГАТИТЕ СИ .....А И НЕМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ!Държавните службици намаляват всеки ден...а, от частниците не става---/ЩЕ ТЕ ПРЕТРЕПЯТ ОТ БОЙ/....! "ТЕЖКА Е СВОБОДАТА" ,БЕ .....ДРУГО СИ Е В ДЪРЖАВНАТА СОЦ-*** на общото корито...!!!

6

Теди

преди 8 години

14 години работя в Сл. бряг ,досега трезвени руснаци не съм видяла. Е не ,че българите не пият -има много. Жалко за горката жена ,има хора с лабилна психика- не издържат и стават алкохолици.Вярвам ,че и двамата не са се пропили от хубаво, а тежкият живот ги е смазал.И като се напият и забравят за проблемите си.

5

Кукувица

преди 8 години

Май сме пообъркали понятията в заглавието....Една рускиня не може да е шокиращо пияна, защото това и е нормалното състояние. Тя може да бъде само шокиращо трезвена.

4

Анонимен

преди 8 години

Това жена като се напие става нещо отвратително, а най-зловещото е че отсреща ако има пиян мъж който да й се връзва. Имам такива съседи алкажи. Бяха се изпонапили една събота с компания и към 23 часа онази се чува как го нарежда, друг от компанията й казва да не говори така за човека, а мъжът й по едно време се провиква- Устъй, *** мааа, устъй *** ши ти е.а майката мааа. Онази обаче продължава...така няколко пъти й вика.. и след час някъде чувам само женски писъци и чупене на мебели- оня откачи.

3

Анонимен

преди 8 години

Алкохолик българин се събрал с руска пияндурница и резулатът е налице.

2

Анонимен

преди 8 години

до 2Няма шокиращо- пиян българин - Димитър!Има шокиращо, че е бил само с 2.92 след като се е наспал.

1

струва ли ми се ....

преди 8 години

...или и списвачката на статията е пияна на мотика : "Преди два дни Димитър преди до смърт Наталия в дома й"