20

Анонимен

преди 8 години

Поредна статия - открий грешките в текста.

19

Прост

преди 8 години

До Varnenetz93217 и Отстъпва си ВитошкаБългарите имаме много сериозни проблеми с комплексите и това е нормално, защото бедноста е най-големият порок. Бедността обаче не се измерва само в пари... бедността може да бъде интелектуална, умствена, ценностна, културна и т.н. Та искам да кажа че бългрите сме богати материално защото имаме най-хубавата територия в Европа, а може и в света, но сме много бедни на умствен багаж и мотивация. Докато позволяваме на мързела да е ценностна система ще загиваме

18

mhm

преди 8 години

До безпартийнаТочно човек видял и големи градове ато Вас може да оцени нашата столица. Другото е писаници на някой който му се"налага" да е негативен.

17

безпартийна

преди 8 години

връщам се от Лондон и смело заявявам - Аз наистина обичам центъра на София ! с "Витошка" и кафенетата, с жълтите павета,Театъра, Църквите, Парламента,Музеите и тн- Мило,Кокетно,Уютно и Чудесно !

16

мхм

преди 8 години

До АнонименДумата стъргало си е БГ дума мисля, но това не означава че ако пообиколите малко градовете насам натам няма да видите далеч по -големи стъргала... От Вашингтон до Москва... На мен Витошка във вида и ми харесва и когато беше по-топло специално отделях време да отида и да хапна на обяд там.

15

Анонимен

преди 8 години

За съжаление номер 14 Софиянец е прав. Изчезна духът на бул. Витоша, а и аз съм роден и живял дълги години в този район. Фандъкова се опита да направи стъргало, по подобие на провинциалните градове, но София е столица и не е като Самоков и резултатът е че сега бул. Витоша на нищо не прилича.

14

Анонимен

преди 8 години

А защо не пише, че е платена публикация?!Не били видели коли ... как пък, не, най-малкото винаги има коли запречващи тротоарите на бул. Витоша (Витошка я наричат тези от прованса). Отделно почти винаги има коли паркирали по продължението на улиците, които пресичат бул. Витоша като ул. Солунска и др.

13

Анонимен

преди 8 години

До Софияниецхахха "софиянец" бил?! Пич да не казвам че си от Горнонанадолнище че не искам да обидя неговите жители ;) Платен смотльо с няколко ника хахха

12

мицш

преди 8 години

Операторът ви снима като болен от паркинсон.

11

Varnenetz93217

преди 8 години

Отвратителни цветове , и визия ! Отива повече на някое подбалканско градче , но не и на София ! София е столица , и там трябва навсякъде да е гранит и мрамор ! А фонтанчето ц.и.ц.а просто е връх на архитектурна безпомощност махнете го ВЕДНАГА !

10

смях

преди 8 години

идът на "Витошка" не отстъпва по нищо на други европейски столици.============Позор !

9

Анонимен

преди 8 години

Отстъпва си Витошка и то доста от други европейски улици - то няма как и да е другояче. Разбити плочки вече, както и отлепени, мръсотия от хвърлени фасове, хартийки и изплюти, залепени дъвки за немалко плочки... няма смисъл да се продължава, доста е дълъг списъка. То всичко е така в България, изобщо не е за учудване - лош човешки материал, това е то.

8

Отчаян

преди 8 години

Даже не дочетох статията, толкова е отчайващо началото. РемонтА не знам дали е качествен, но правописА ви е просто плачевен. Когато него оправите, тогава пишете за другите проблеми.

7

опасни за живота

преди 8 години

Тези плочки, дето сте ги снимали, са опасни за живота! При най-малката влага те стават хлъзгави и създават риск от пързаляне и падане с трайни последствия.

6

оня

преди 8 години

А ако бяха сложили гранити, те не се чупят и дс вечни.

5

Един Българин

преди 8 години

До Анонимен 4Пич, какви комплекси те гонят? Аз съм роден в София, родителите и част от прародителите ми също, но при всяка удобна възможност се чудя как да се махна и да отида на село или някъде без хора, викове, мръсен въздух, клаксони и задръствания.Ти си примерно от Варна, там няма чак толкова изселници от други населени места, добре и? Трябва ли за всичко да се чудим как да се делим? Аз искам Варна, Мелник и Средец да са хубави и няма да завиждам на хората там за това,напротив ще отида

4

Анонимен

преди 8 години

Какво е провинциален град без своето стъргало!?

3

да бе

преди 8 години

Няма криви и счупени плочки ли?

2

Анонимен

преди 8 години

С какъв телефон е сниман тоя репортаж?

1

Анонимен

преди 8 години

По-голямата част от посетителите на интернет-клуба ползват интернет...