6

Спартак

преди 8 години

До "условия за ползване" и "terms of use"Фейсбук и тях не спазва. Толкова са се самозабравили. Също като днйес.бг които трият коментари за цитиране на думи от собствените им публикации. И за тях яки наказания трябват.

5

Анонимен

преди 8 години

" Фейсбук"е организация, предназначена за хора с ниско самочувствие и без нормални социални контакти! Тя не само ,че не помага,но напротив пречи за нормален контракт между хората , а и много се възползват от анонимността ,за користни или незаконни действия!

4

Анонимен

преди 8 години

Сега пък Москов иска палцови отпечатъци като влизаме в болница.Още малко и на оная ми камера ще вържат

3

do 6

преди 8 години

Това са глупости. В днешно време няма нито една, ама нито една услуга, която да не ти използва данните. Т.е. трябва да се откажем от интернет, от телефони, от КОЛИ, защото и в тях има лична информация, от smart home, само защото някои искат да правят пари от твоите навици. Просто това е нагло използване на лични данни.

2

do 1

преди 8 години

Понеже новината е от вчера и я знам от немските медии ще те светна допълнително, че явно днес.бг не могат да превеждат като хората. Този човек е събрал цяла армия от адвокати, немски, американски, австрийски, абер от целият западен свят буквално и не е точно сам. Това не са няколко хора или само той, а са към 50-тина адвокати. Но въпреки това евалата на тези хора и на инициатора.

1

Анонимен

преди 8 години

Някои институции наистина трупат всякакви данни, обработват ги, а после тези данни може да се ползват по начин, за който дори не си и сънувал, но може да останат и вечно неизползвани. Зависи от много неща.Във всеки случай, мислете какво споделяте и къде го публикувате. Освен ЦРУ, КГБ и МОСАД, от личните данни на всеки един от нас може да се заинтересува кой ли не, включително и психопати с хакерски умения.