25

Диди

преди 8 години

Путин да ги срине до основи. Добре, че някой най-сетне започна да прави нещо там, за да ги спре. Защото САЩ, както виждаме, се ослушват. Какво чакат? Но те бежанците и до тях ще стигнат, защото някои са богати. А мюсюлманите тълкуват този Коран на кой както му е удобно. Но това е, защото не всички ходях на училище, живеят изолирано от Света, сигурно и интернет не ползват. По този начин неграмотни лесно се поддават на промиване на мозъка. Защо път някой не тълкува Библията така?

24

Аз

преди 8 години

Даже не са алфа мъжкари, а примитивни твари с оръжия.

23

Турчин пловдив

преди 8 години

Нали не мислите, че това така нар. "ИД" са мюсюлмани!!! Те са терористи, нямат нищо общо с корана и с мюсюлманството!

22

мнение

преди 8 години

След като според ИД изнасилването е част от войната, аз предлагам всички пленени *** от мръсното сборно племе да бъдат изнасилвани. Ще бъде справедливо, нали ? На война ,като на война, според тяхното оправдание. Апропо, къде са световните организации в защита на човека ???? , или ще оставят законите на джунглата да унижават по- слабия ?

21

Анонимен

преди 8 години

Остават 6 месеца (поне според доктрината на Путин) до края на ислямска държава. Ако след изтичане на 6тия месец Ислямската държава съществува все още значи не само американците искат тях да ги има, но и всички големи играчи ВКЛЮЧИТЕЛНО и Русия. Думите са излишни дотогава само ще чакаме и тогава ще знаем в колко точно лицемерен свят живеем...Всичко друго е просто демагогия и подкрепяне на варварството...

20

Анонимен

преди 8 години

ИД уж се бори срещу Западната цивилизация и иска да промени ценностната система, но явно са една банда комплексирани алфа мъжкари, които имат нужда да доказват мъжествеността си с убийства и изнасилвания.

19

Анонимен

преди 8 години

О, наистина, има цензура в този сайт. Думата *** не е hate speech.

18

Анонимен

преди 8 години

*** са това, не хора. Бъдете "хуманисти", уважаеми западни европейци и приемете тази гнас да се интегрира с дъщерите и жените ви. Това не е преувеличено. Бруталното истинско лице на радикалния ислям, който поканихме като бежанци.

17

Анонимен

преди 8 години

Каква миролюбива и човечна религия е ислямът, а? Направо приказка!

16

Анонимен

преди 8 години

Тези моми много ценни излизат. Частни гинеколози, промивки....мислех си че при ИД животът не струва чак толкова...

15

Д

преди 8 години

Исрямска дървама действала по законите на корана - еми евала за тоя коран, по-терористична религия няма на целия свят, само мюсюлманите в 20-ти век водят войни на религиозна основа и то на каква?! Говорете, каквото си искате, но мюсюлманството носи само беди на хората от останалите религии и най-вече на собствените си привърженици. Къде другаде се колят, бесят и изнасилват жени и деца - само при мюсюлманите и то за някакви супер тъпотии.

14

от Каспийско море

преди 8 години

Сърдечни поздрави от Каспийско море! Времето е хубаво и е подходящо за стрелба с ракети.

13

Анонимен

преди 8 години

Как обиждат ИДТе имат "културти особености"Сега правозашитните организации усилено се подготвят да защитават тия изверги като дойдат в ЕвропаНяма да се учудя да кажат,че жените "сами са си го търсили"

12

до 12

преди 8 години

По колко отрова сипваш на всяка мишка?Чакаш ли я да си я изяде?Даваш ли и допълнително, ако и хареса.Иначе си прав - важна е дозата, но още по-важно е,че на тези жени са правени стомашни промивки и са прилагани "противоотрови".

11

да живее САЩ и демок

преди 8 години

на робините ще им кажа само едно - да са живи САЩ, Сорос и България, които спонсорираха "умерената опозиция".Който нож вади, от нож умира. България се погреба самичка. Българите ще бъдат жертвата...

10

Пашов

преди 8 години

"...разказват три млади момичета язиди - Нур, Мунира и Бушра, които са избягали от екстремистите пред CNN." Интересен словоред... Това може да значи, че са избягали от екдтремисти, намиращи се пред сградата на CNN или че са избягали от екстремистите докато CNN са ги снимали, но не и че разказват на репортер от CNN какво се е случило. По контекста се разбира какво искате да кажете, но трябва да усъвършенствате владеенето на българския език. Всичко това с най-добри чувства и пожелания за успехи!;)

9

отрова за мишки

преди 8 години

женска простотия. Тя не може да намери толкова отрова. Колко пъти се нанася една мишка върху един човек. Самоубийството не е решение.

8

до 5

преди 8 години

Да. Като падна Кадаш, та като настана една райска гадина в Либия, та много хора не издържаха на толко убаво и побегнаха към Лошата Европа. Промит мозък вземи се запознай малко с културата на тези общности, със социалната им система, релията им, традициите им, а не повтаряй като папагал СНН, Там демокрация както я опредставят дълго няма да може да има, не че тука я има. И като са толко против диктати и за демократични ценности свободи, кога викаш почват да бомбят щатите Саудитска Арабия?

7

баче кико

преди 8 години

таа нинджа у лево я отнасам като измръзнал интеграционен елемент дападжийска ватенка

6

Анонимен

преди 8 години

Продукти на ЦРУ. Какво като страдат хора, важно е Соррос и т.н да са добре, а да и нашите *** тука дето получават парички от Отворено общество и институт за демокрация. Това дето става в Ирак и другде е пряко повлияно от "демократичните" принципи на тези хора.