8

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах защо правите новина от това? В България има хиляди и хиляди самотни родители, защо решихте, че този е по-специален? Може би защото е самотен баща, а не самотна майка?

7

Една самотна майка

преди 8 години

Този "експерт" да си скъса дипломата и да върне парите, които държавата е похарчила да го направи "експерт".Да осигурят места за ясли и детски градини за децата, за да имаме време да работим, не им искам социалните помощи.От както ми свърши майчинството, вече 4 години живея при баба ми на село, защото нямах никакъв шанс при неработещ баща да запиша детето на ясли и на детска градина в София. И мизерията е пълна, но няма как да изкарвам по 600 лв/месец допълнително за частна градина.

6

РЕАЛНИ ФАКТИ

преди 8 години

ДА, СОЦИАЛНАТА НИ ПОЛИТИКА ГЕНЕРИРА ТЕНДЕНЦИОЗНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО МИГРАЦИЯ НА ЧИТАВИТЕ, ОТГОВОРНИ И ТАБОТЛИВИ БЪЛГАРИ В ЯСНО УРЕДЕНИТЕ И ОТГОВОРНИ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ ДЪРЖАВИ. АБСУРД Е ДА УНИЖАВАШ И ПРЕНЕБРЕГВАШ ВСЯЧЕСКИ РАБОТЕЩИЯТ И ПЛАЩАЩ СИ ДАНЪЦИТЕ СИ БЪЛГ РОДИТЕЛ ЗА ДА СИ ОТГДАШ ПЪЛЧИЩА НЕГРАМОТЕН, ПАРАЗИТИРАЩ ВЪРХУ СОЦИАЛНАТА ни СИСТЕМА ЕЛЕКТОРАТ...

5

Анонимен

преди 8 години

. ..Да се търсят винаги намаления, да се купуват дрехи и книги от приятели или магазини със стоки втора употреба, съветват финансовите експерти...Ейй,голям експерт трябва да си да стигнеш до този извод...

4

Ани

преди 8 години

Браво на този човек!

3

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията е луда работа

2

линия

преди 8 години

Рaзбрaх не съм дете

1

Анонимен

преди 8 години

Браво на такъв татко, със сигурност не му е било лесно. Е, можел е да потърси и половинка, с която да делят добро и зло и да обича детето му колкото него, но... той си знае! Успех!