104

Анонимен

преди 8 години

Руско-турския националист пак се *** на метеното.

103

Анонимен

преди 8 години

VOLEN ISTINSKIAT VODAC NA NARODA.VSICKI ZA VOLEN,VSICKO ZA POBEDATA.DA GIVEI VOLEN. DA GIVEI BALGARIABOGE VOLEN NI PAZI.

102

Анонимен

преди 8 години

Защо триете коментари които показват антибългарската същност на ***.?.

101

извини се бе

преди 8 години

Болене, няма такъв долен продажник и национален предател като теб. Бедна България да осигурява на руската армия храна, вода, медикаменти, горива, здравно осигуряване? От къде на къде?

100

Анонимен

преди 8 години

Лелее, политици, внимавайте какви ги плещите, че ще стане страшно!Да им паднем на мушката, много бързо ще разберем в какъв рай сме живели до сега.

99

Анонимен

преди 8 години

Богослов и православен да се държи като войнствен варварин .. жалка картинка.

98

ЛАЙНАКА

преди 8 години

Истински националисти и патриоти! Напред, 16 република!

97

До 131

преди 8 години

А според теб от кога не са хора и защо цялата пасмина ,която сега изведнъж ревна и се загрижи за хората в Сирия я нямаше никаква да *** когато хората загиваха под американските бомби.Нали не искаш да ни кажеш ,че Русия разруши Сирия ,че Русия докара на хората там "Арабската пролет".Ето го резултата-страните разрушени ,а бежанците на границите и в страните ни.А господарите ти от САЩ протриват доволно ръце

96

Анонимен

преди 8 години

Нахалитет Сидеров... меко казано

95

Анонимен

преди 8 години

До До 128Не са хора откакто Русия пуска бомбите или от преди това ?

94

До 128

преди 8 години

За мен тези ,които колят хора като овце не са хора и заслужават да умрат.Така ,че бомби и ракети по главите и нека невинните жертви са по-малко.За съжаление още не е измислено оръжие което да поразява само лоши и да щади добрите.И не забравяй ,че при война жертви има и от двете страни.Нали не мислиш ,че пилотите са безсмъртни

93

Анонимен

преди 8 години

До До 126Там умират хора бе човек. Да казваш ' времето е прекрасно за бомбардировки е малоумно и е признак за сериозни психически проблеми'. Да не говорим за морал и етика.

92

До 126

преди 8 години

Американците признаха ,че са извършили над 5000 бомбардировки в Сирия.Русия до днес само 5.Значи според теб еврогейчо след като Русия са варвари ,какви са американците и съюзниците им.Ааааа,миротворци бе ,я вчера как нацелиха болницата в Афганистан .Конграчулейшън дет вика Ицо Стоичков

91

Анонимен

преди 8 години

Руска синоптичка: Времето в Сирия е прекрасно за бомбардировкиОт метеорологична гледна точка времето, избрано за начало на операцията, е прекрасно. Климатът през октомври в Сирия ще е в помощ на пилотите", казва от екрана синоптичката.прогнозата за времето на националната телевизия "Россия 24"+++те това е Русия. Варварска държава.

90

Анонимен

преди 8 години

До До 118-тия тарикат..Тарикат ще викаш на Волен :) рубладжийски тарикат.

89

Анонимен

преди 8 години

Абе еврогейчета и американски ***.Защо вие не се записахте доброволци и да ходите в Сирия когато хамерика и компания обявиха война на ИД ,а сега пращате други да ходят там.Ако искате да ходим заедно ,нали уж всички бяхме срещу ИД или някои само на думи са против ,пък иначе грабят от тях не без пари и плащат с оръжие та да вържат печалба само 500 %.То е показателно -я вижте как само след пет бомбардировки на руснаците и всички изквичаха ,а вече две години америкнците уж бомбят ,а беше тихо

88

Ali Kemal

преди 8 години

Volen i Mestan,trepaneto im e malko prodajnici

87

Анонимен

преди 8 години

Волен ще създаде нова коалиция. Ще се казва 'Колация на пластмасовата маса'.

86

Анонимен

преди 8 години

До Вай,ваааай..,Ами збавно е как Волен изпълнява кремълски команди :)))

85

Анонимен

преди 8 години

На тоз само са му пуснали мухата,че ще отчита петрола борски без маде ин и без газта щот се бързо изпарява и си има назначен петроло-газ разпознавач и кат зове знае ли на какво играят те освен че е вързано и борч кат борчета цуни гуни и шии ти .... и т.н.,че се пени кат тренер на финал.