20

лелеее

преди 8 години

Баба ВАНГА е казала."Европа ще е пуста и студена" Европа се самоубива

19

vais

преди 8 години

Strashna svoboda na slovoto!!! Vsichki komentari sa iztriti!!! Dnes bg vie ste kravarski podlogi da vi *** maikata

18

?

преди 8 години

Коментари липсват, странно ? !

17

Ванката

преди 8 години

С бежанците лесно ще се справи европа! на 100 метра картечари и да видим как ще има нелегални емигранти!

16

Мозък

преди 8 години

Да ги качи в самолета и в Африка там на топло и подобна на техния живот няма закони всичките да ги изпрати в Африка това е спасението !

15

Упс...

преди 8 години

Как ли?????Хм, като се появи европейския клон на ИД в Европа, че като почне да проповядва либерална демокрация от ислямистки тип, европейците или ше си припомнят старите навици на предците си или ще престанат да бъдат европейци!Елементарно бе, Уотсън!

14

Анонимен

преди 8 години

По-голяма и наивна глупост не съм чел през живота си.

13

Анонимен

преди 8 години

Според мен Европа не полага никакви усилия да се справи, а би могла. На първо време защо се допуска да пристигат лодки, с хора които е съвсем очевадно, че не са сирийци? Ами то от километър се вижда, че са чернокожи. Защо биват допускани на континента? Отделно, че хора без документи не следва да се приемат, защото така не могат да докажат, че наистина са тези, за които се представят. Има и още много елементарни неща, които незнайно защо не се правят...

12

Чичо

преди 8 години

......обратно на гумените лодки с които доплуваха и повее никога да не се връщат в цивилизацията.......тук аллах акбар не е желан !!!

11

Анонимен

преди 8 години

твърде далеч от идеалите за един съюз, изграден върху ценности като зачитането на човешкото достойнство и защитата на човешките права... какво правим с бугаристан където 90% от населението и 75% от работещите мизерстват. какво правим с липсата на учтели, лекари, младежи избягали всички и германистан и западна европа за една пара повече защото държавата ни беше унищожена от псевдополитиците в софия и бриксел?

10

Анонимен

преди 8 години

КАТО Я НАТИРИ ОБРАТНО ПО РОДНИТЕ МЕСТА!

9

Калина

преди 8 години

Ахааааа най-сетне. Днес нямаше сълзлива снимка и статия. А така. Не трябва да има пропуск, че току виж мозъчната промивка спре.

8

анонимен

преди 8 години

до 6Не съм пич, от женски пол съм, но това няма значение! Само за сведение.

7

Анонимен

преди 8 години

Всички говорят за идване, а до сега не съм чул обещание, когато (не ако) се приключи кризата, тези хора да бъдат върнати в земите им. Видя се е, няма да можем да ги сперем (благодарим ви лумпенизирани ЕС политици), но поне гаранции, че после ВСИЧКИ ще бъдат депортирани обратно!

6

балама

преди 8 години

Като за начало, натовския флот да спре да ги извозва от Африка в Азия, Меркел да спре да ги кани в Германия и САЩ да спрат да бъркат каши по света и у нас.

5

До 5

преди 8 години

Така е пич прав си! *** точно тая женевската конвенция нал европата я прави, така, че по нея тия имат право да идат кадето си искат, стига да има патаклама по техните места! И сега от една страна европата, че даже и ние БГ дето сме се драснали под тая женевска конвенция, казваме мое да идвате от друга сега казваме не мое да идвате! Т.е. и не не се знаем какво искаме един вид! Инак съм сагласен с тебе, по-големата част идат само да се размножават и да ядът и то за наша сметка!

4

анонимен

преди 8 години

Погледнете ги как изглеждат, едва ли са квалифицирани в нещо, особено жените! Може би само в размножаването си! Нужни ли са изобщо на Европа?!

3

Брат Карамазов

преди 8 години

Един е начина. Да се възкресят Садам и Кадафи. Тогава бежанци няма да има. Лошото е, че и двамата са мюсюлмани. А се знае, че Само Лазар и Исус Христос са възкръснали.

2

бг

преди 8 години

По-правилно е да се напише: Защо Европа, в лицето на европейските лидери допусна емигрантската вълна да я залее? -всеки сам да си отговори

1

Анонимен

преди 8 години

Картечници?