102

чрд

преди 8 години

Абе той от ИДИЛ ще ни спаси ,ама от исляма кой ще ни спаси .Путин доби моето уважение след като предприе тези действия напомнящи кръстоносен поход ,но трябва още.Трябва истински кръстоносен поход срещу исляма .Инак света ще си отиде безславно .Путин може да влезе в историята като Готфрид Булонски и Ричард Лъвското сърце . Инак ще стане като Волен ,да се продаде за 4 милиона на Доган .

101

Анонимен

преди 8 години

Da e jiv i sdrav velikia Putin koito dava visoki pensii saplati na ruskia narot koito go obi4a. Nasdrarive. Putina simpatisan na gerb

100

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав! Дано ни спаси от ИД!

99

Анонимен

преди 8 години

Честит рожден ден! Много здраве, щастие и дълъг живот!

98

баба Ванга

преди 8 години

В деня ,когато Путин спре издръжката на Атака,Волен ще стане проамериканец или ще приеме исляма.

97

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав и още дълго време да ни радва с политиката си

96

просто да знаете

преди 8 години

На кого служи Волен на Бога или на мамона.Ако беше християнин никога нямаше да вземе пари от ДПС. Волен никога не е бил християнин ,а един слагач .Той не се бори със силните,а е слуга на силния на деня- Желев,Илия Павлов,Доган ,сега се слага на Путин .За пари естествено ,надушил е че Путин има пари ,а ония западняци нямали .Беше с Бойко ,когато Бойко беше силен ,после го намрази ,защото не му бил дал пари и постове.Няма насищане .

95

знайте и предавайте

преди 8 години

Строителите на съвременния колониализъм в България са Ахмет Доган ,Илия Павлов и Втехният медиен клоун - Волен .Затова имат харем ,а народа ходи из ЕС за шепа пари .Затова се слуша чалга,а не се четат книги .

94

и

преди 8 години

Волен е вербуван от Пентагона в далечната 1991 ,когато Волен е на официално посещение в САЩ.Работата му е да се представя за русофил в определен момент и да подпомага етническата партия ДПС .Винаги е активиран с такива мисии .Днес е на върха с милионите в джоба си и харема ,който си е съградил в телевизията на полуистините .Никой е в България не може да има милиони ,ако не е агент на ЦРУ.Никой в БГ не може да има харем ,ако не сътрудничи на САЩ.

93

анонси

преди 8 години

Волен е агент на ЦРУ.Който не го знае просто да види делата му> 1990 91 е яростен противник на Москва.1995 7 е яростен привърженик на Мултигруп .Продаде душата си на Доган за 4 милиона.Днес лъже Путин ,че бил русофил .Това ,човека най- яростно подигравал всичко руско .Каква работа върши партия Атака за Русия.Нулева.Освен ,че дава съветски филми по телевизията си ,с което прави Русия за смях.

92

от кухнята

преди 8 години

Волен ще предаде Путин един ден .Това Ванга го е казала. Едно белокосо човече ще предаде руския цар ,а България ще бъде поделена .Тъй рече баба Ванга.

91

Бръчков

преди 8 години

Честит рожден Ден ! Да сте жив и здрав ! Единственият човек , който спира американската хегемония сте Вие ! Слава на Русия !!!

90

СУ-1234

преди 8 години

Честит Рожден Ден, Владимир Владимирович !Да сте жив и здрав и все така да продължавате ! Ние, обикновените хора, имаме нужда от вас.

89

Ivan

преди 8 години

Жив и Здрав да е! Един истенски мъж и управник!

88

ист русофила.

преди 8 години

Произхожда от благородно семейство - наследник на готвача на Ленин.

87

чрд

преди 8 години

Че той Волен от кой ли не измъкна кинти ,от Америка през 1990 ,шеф на Демокрация го направиха от Пентагона.Помним прекрасната му статия за великата Америка и делото й в Ирак .После измъкна кинти от Мултаците в Монитор.После направи партия ,за да спаси *** на Доган и Доган му даде милиони . Сега е ред на Путин да дава .

86

ЛУД

преди 8 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ГО ХАРЕСВА БЕЗ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ АМА ОТ ТОВА САМО ГУБИМ БЕЗВЪЗВРАТНО...

85

възпитание

преди 8 години

Бойко подари куче на Путин за рожденият му ден ,а Волен му иска само пари .......

84

Вова

преди 8 години

За Путину - Аллах Акбар!blitz.bg/index.php?news=365970

83

ДА

преди 8 години

ЖИВ И ЗДРАВ .ДА СТЕ .ВОВА