8

istinata

преди 8 години

Kich.hora tova ne e istinski zamuk.vseki narkoboss v mexiko ima po edin takuv

7

13:06

преди 8 години

Едва ли има по-банално оправдание на глупостта и наглостта от "техническа грешка". Защо не сгрешихте "технически" и да сложите блок от Люлин на корицата?

6

Анонимен

преди 8 години

Този служител дето е предложил на замъка в Равадиново рекламно поле в книжката за 100-те национални туристически обекта трябва да бъде уволнен, защото създава условия за заблуждаваща реклама на обект, който изобщо не е национален и регионален туристически обект, а някаква бутафория. А горките непросветени люде ще се юрнат да го посещават, само защото снимката стои редом със стойностни неща. ПОЗОР! Добре че излъчиха репортаж по телевизията, та да се влезе в "обяснителен режим"

5

Анонимен

преди 8 години

Neka organite na reda, da potarsqt parite na Balgariq v miliarderite koito si stroqt zamaci i sarai!

4

Анонимен

преди 8 години

То дали е кич или не е, не е дори основният въпрос в случая. Това е ново строителство, а не исторически обект, и частна, а не държавна собственост. Няма как да е в списъка на 100-те национални исторически обекти, а може да присъства в книжката само като допълнителна реклама.

3

Тракийски

преди 8 години

Как да няма място ?! Това е виден представител на архитектурното течение "Мутра-Барок". Ще видите като Глория и Коко Динев станат професори в СУ! Никой тогава няма да ви позволява туко-така да оспорвате значимостта на такива паметници !

2

Аз

преди 8 години

То и Кракра стана в "автентична" пластмаса.

1

Анонимен

преди 8 години

Бе но хубаво, ама няма място в 100 НТОПо тая рогика могат да включата и Догановите сараи...