30

Ред арми

преди 8 години

Отпечатък от мозъка да му вземат на тоя ***

29

Анонимен

преди 8 години

Може и на изборите с пръстов отпечатък, само че на средния пръст

28

Анонимен

преди 8 години

Какви пръстови отпечатъци бе. Я по добре с Нотариално заверен договор. Преди пациента да влезе в болницата да извикат нотариус, да напишат договор, да го заверят че и да го впишат. Да не си помисля някой да изклинчи, я доктори, а пациент. Че и яки наказателни клаузи да има в договора.

27

Анонимен

преди 8 години

Този перко наистина прекалява с Белото.

26

Анонимен

преди 8 години

Г-н Москов, а къде е контрола от Здравната каса, че така поставените диагнози са били достоверни? За никой не е тайна, че от Касата не може да излезе и лев без подпис от лекар! Та кой е виновен за източването (по думи на всички родни политици, вкл. Москов)?! Май ти и твоите колеги! И така ще бъде, докато празноглавци като теб диктуват в системата. Опитвате се да "борите" проблемите чрез комисионни в джобчето. Ама не сте виновен вие. Има достатъчно празноглавци да гласуват за шайката ви

25

Ред арми

преди 8 години

Защо не започнете и ДНК тестове да правите за да проверите пациентите дали реално са те?

24

Анонимен

преди 8 години

Ааааа Електронните карти. Да не сме във СРЕДНОВЕКОВИЕТО да даваме пръстови отпечатъци. *. ТИ ЛУДИЯ МИНИСТЪР

23

Анонимен

преди 8 години

Да съберете отпечатъците на всички наистина и ги пратете на ДАНС. Като ги дразни някой да ги 'откриват' на местопрестъпления.

22

мед сестра

преди 8 години

Предлагам на мед персонал да бъдат раздадени по една полицейска фуражка и палка за по-добър контрол в болниците ,смешнико жалък!

21

Анонимен

преди 8 години

Защо е необходимо това? Електронната здравна карта би свършила същата работа, като едновременно с това може да предостави данни за предходни заболявания, за провеждано лечение и т.п.неща, които по принцип се налага всеки път да ги обясняваш на доктора, защото най-често ги мързи да попълват и здравния картон при толкова друга бумащина.

20

без майтап

преди 8 години

Всеки пациент ще има пръстов отпечатък. На челото му ще има баркод. На гърдите му ще пише ЕГН-то. На предника му ще има GPS. На *** му ще бъде закачен червен фенер.

19

хах...

преди 8 години

не се пише "пикочНО-полова система" а - пикочо полова

18

Ала_Бала

преди 8 години

Този е драстично луд! Чиста схема за облагодетелстване на определени фирми, които ще продадат периферните устройства за вземане на пръстови отпечатъци. Министърчето е решило да си тръгне с 5 000 000 в офшорка!

17

СТМ

преди 8 години

Да внимават стругарите!!! Че при трудова злополука, не дай Боже, трябва с муйовете си да се идентифицират!!!

16

НЕЗАБАВНА

преди 8 години

ОСТАВКА *** !!!

15

Анонимен

преди 8 години

А семенна течност за генетична идентификация?! Министърът и съветникът му по европейските фондове сега от машинките за биометрия ли пак ще ощавят едни пари. С машинките за лични карти вече осукаха по един мазен залък... Нещастници!

14

Анонимен

преди 8 години

Американската агентура в правителството съвсем се е смахнала. Пациентите да не са терористи или убийци? Ако така Новия световен ред бореше престъпниците и терористите един нямаше да има. Изобщо няма да ви давам мои отпечатъци,не съм престъпница и нямам намерение да ставам,но ти Москов, си. Да не сте чипирани вече цялото правителство вече и да ви е бъгната програмата? Не е лошо да литнете до САЩ да ви настроят както трябва.

13

Анонимен

преди 8 години

Апропо както е писал колегата в пост 1 поставянето на ушни марки е къде по-евтин и изпитан метод. Малко е неестетично, но е къде по-практично.

12

Писна ни

преди 8 години

Москов Оставка писна ни от теб и твойте постоянно страшно глупави и вредни идеи... !

11

Ванката

преди 8 години

А ако трябва да купя лекарства за баба ми, кой пръст трябва да ѝ отрежа за да сверят отпечатъка в аптеката?