31

АМА , КРАЙ,БЕ...

преди 8 години

...РУСИЯ ВЕЧЕ ПОБЕДИ В СИРИЯ ,БЕ..ХА,ХА,ХАААААААААААААА....ВЕЧЕ НЕМА "ТЕРОРИСТИ"....ХА,ХА,ХААААААААААСега вече територията ще се населва с грузинци и чеченци ...все "доброволци"!

30

Анонимен

преди 8 години

Абеее,тоя Одисей на заплата ли е в Днес Бг?Много пише бе,ще му излязат мазоли на пръстите и хемороиди на з----ка...

29

Анонимен

преди 8 години

Значи, Ал Кайда не са ИД, следователно не са терористи. Вече започвам да си мисля, че терористите бяха в Ню Йоркските кули, а не зад щурвала в самолетите, които ги удариха.Кой и кога си плюе в лицето не е важно, но явно му харесва.

28

Ал Кайда

преди 8 години

От кога Ал Кайда са бунтовници? Тия умерени бунтовници не сринаха ли кулите в Ню Йорк? Преди БенЛаден беше на заплата в ЦРУ, после стана най-големия вран на САЩ, сега Алкайда пак са на заплата в ЦРУ и се наричат бунтовници, така ли стана. Значи ли, новите приятели на ЦРУ един ден пак ще си помислят за Ню Йорк и Вашингтон? Дет се вика, боже пази ме от американски приятели, аз от руските врагове и сам може да си се пазя.

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПутин, Асад и ИД !?Примитивно !Противници на сатрапа Асад - спомени едно име на "умерен" вожд на противниците, когото освободените от сатрапа сирийци да изберат на демократични избори.

26

Анонимен

преди 8 години

Коалицията Путин, Асад и ИД са готови за сухопътна офанзива срещу противниците на сатрапа Асад !

25

hahah

преди 8 години

аз явно съм врач или генни щото това ми беше ясно от началото! русия дава оръжието, разчиства пътя от въздуха и предоставя възможност на асад сам да се освободи!....след това почва да издава фактури за закупеното оръжие. класика.

24

Аз Малдив

преди 8 години

Бунтовниците от сирийската опозиция не бяха ли ония 4-5 човека обучени от САЩ..? Или като почнат да те цвъкат белите лебеди /като на снимката/ става - бягайте крачета да бягаме. Ще си сменят не само религията, ами и пола от зор.

23

Баба Меца

преди 8 години

До Одисей 1ОдиСей, след толкоз много писане из форумите, така и не разбра или не искаш да разбереш някой неща. Например, че ислямът е на почит и властва в доста места, освен Иран. Индонезия например се води най-многобройната ислямска държава. И там разни ислямисти бомбиха дискотеки и курортни центрове, но да си чул Индонезия да е започнала война срещу някого по религиозни причини? Не нали? Няма и да чуеш! Иран да е започнал война срещу някого? Пак не! Ми Малайзия? Е, тогаз за какво говорим?

22

Кик

преди 8 години

Западните и арабските поддръжници на сирийските бунтовници въртят, сучат, лъжат и освен дестабилизация на регионите, друго не постигат. Е, като не могат да смучат, ще духат :-o

21

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1: Нямаме нищо против исляма. Имаме против запада който ползва исляма като плашило.

20

руска хиена

преди 8 години

*** верно, съюзниците, подкрепящи тероризма и дестабилизиращи положението (от атлантическата ос), ще са гневни и бесни. Занесете им повечко студена водица, да пият и да се успокоят. Така отминава световната слава.

19

По умерената опозици

преди 8 години

По умерената опозиция ще стреляме с умерени патрони и умерени бомби.

18

ha ha

преди 8 години

хамериканците са номер 1, велики са , всички се страхуват от тях, "шепа" тюлени разбиват сръбските партизани, сам, хамерикански войник влиза в секретна база на противника и ги први "диви и щастливи" абе супер са обачесамо във филмите на Hollywood, Иначе историята НЕ помни спечелена война извън границите им. Само размирици и мизерия след измислената им демокрация..

17

aSSbANGER

преди 8 години

Ей, потресен...Хизбула имат политическо и военно крило. В повечето държави ПП Хизбула, не е терористична фракция, а само военното и крило.Ислямска република Иран са перси, а всичко около тях е арабела.Дано правиш разлика де.

16

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Ти си явно най-глупавия във форума.Ти не разбра ли че момчето в Бургас беше взривено дистанционно и падна невинна жертва от другите двама евреивкарани в Хизбула.Целта на МОСАД беше да обяви Хисбула за терористична организация и да и обяви война.Умераната опозиция са престъпници и ще бъдат мерени и избити като всички разбойници-шейтани както каза Кадиров президента на Република Чечения.Скоро всички тетористи, подкрепяни и въоръжавани от запада и евреите ще бъдат избити

15

Смех

преди 8 години

До 1..Алллоууу Елемаго, до сеги те смятах за ограничен човек. Ама ти си бил и много ***,остана само нкои да ти повярва на простотията.

14

Анонимен

преди 8 години

Сейко, Сейко - пийни си хапчето, че ти излиза пяна!

13

Анонимен

преди 8 години

Какви иранци? От къде дойдоха сега пък иранци. Това стана пълна мешавица вече не разбирам кой с кой се бие.

12

Откога

преди 8 години

Откога взехме да наричаме терористите бунтовници? Значи Осама бен Ладен е бунтовник? То представяте ли си, сега тия бунтовници от Сирия, какво ще сторят в Ню Йорк след време?