12

Анонимен

преди 8 години

водонската стои през една улица. И никой не работи три часа докато тя не дойде.Пукат тръба. изчезват и я зарязават. Чак след два часа идват от ВиК и почват работа.В германия за един ден правят една улица. Също и в Япония. Максимум за седмица.

11

Анонимен

преди 8 години

4 месеца не можаха да оправят три улички от по един километър - водснабдяване и асфалтиране.Накрая си оставиха ръцете.9 дена чакаш за единия бордюр, още 4 - за другия.После идват и махат отново бордюра.Слагат цимента - махат го. Пак го слагат.

10

Анонимен

преди 8 години

Даскалицата вярна се научи да гепи и само ремонти са и в кухавелницата. Кой проверява какво е свършено, какво е качеството, как и на кого е платено?? Нейни хора. Да сте чели някъде финансов отчет за метрото, за Младост и т.н. Всичко е потънало в мъгла и огромна част от парите в сметките на Картофка и Будьо.

9

До Баси Държавата

преди 8 години

Мърльовци, не мърлювци. Тва да не ти е ***? Иначе си прав ;)

8

Дико

преди 8 години

Любчо кажи си за офщорките при светофарите и таблата за информация

7

Баси Държавата

преди 8 години

За всякакви пъти статии се утепвате от коментари,а за тази дето е наистина важна никой не *** да си каже мнението.***.............

6

Баси Държавата

преди 8 години

Това столичната администрация с Фандъкова и Боко The Тиквин са за разтрел.5 месеца правите ремонт на 6 км главен,равен и затворен за движение път.*** това направо е постижение.Незнам как още от Дискавъри не са дошли да снимат това инженерно,инфаструктурно постижение.Това,ако е в Китай,баце след два дена няма да има и помен от ремонт ,но тук нали трябва да ти е гадно,а и като направят нещо ще о...*** 5 други неща.Как няма да дойде един диктатор и да ви изпозастреля всичките мърлювци.

5

Путев

преди 8 години

яко се мотаят с локалните. всеки ден ги гледам от офиса - по 5-6 парчета със светлоотразителни жилетки се шляят из локалното и нищо не правят докато не дойде неква техника.

4

уй

преди 8 години

Остана участъкът от орлов мост до яворов.

3

Анонимен

преди 8 години

Сега чакаме първите дъждове и да вадим каяците. Като е сухо караме колите, валне ли, вадим моторниците. А като замръзне, кънките. Ех, ремонти, ремонти.

2

...

преди 8 години

..а сега е време за ремонта на глвните платна...отново.. ;)

1

Анонимен

преди 8 години

а Тангентата- кога?