25

Анонимен

преди 8 години

Много се лъжете, че прииждащите търтеи за да живеят на социални помощи са "трудоспособно население". Ще си плоскаш челото и вириш г**а по 5 пъти на ден, че и ще роботиш.Нямаш образование, смяташ се за по-висш от раята, която трябва да те издържа, че и ще работиш. Друг път.

24

Анонимен

преди 8 години

Ето една хубава снимка. А бройте сега, колко са брадати терористи и колко са жени и деца.

23

няма ползи

преди 8 години

Като свърши войната в Сирия всичките по живо по здраво, защото на европейските народи не им останаха сили и нерви от поредното слабоумие на алчни....да му се не види, човек не може и мнение да има.

22

vovo

преди 8 години

Не ти трябва камилар в задният двор,

21

анонимен

преди 8 години

едно е германец да бяга в англия а съвсем друго е мюсюлманин да ти дойдев двора това не е уместно сравнение сега ще се запознаят на място

20

партиен член

преди 8 години

Е те това е сравнение.Родителите му избягали в Англия.Що не избягаха в Сирия или Ирак ?

19

това

преди 8 години

това на всички европейски народи им беше ясно преди да ни ги нахендрите. 4000 да не казвам какви

18

Анонимен

преди 8 години

добро попадение! грамотно написан и напълно разбираем текст, макар и синтезиран преразказ на различни гледни точки. останалите писачи в тази медия трябва да се учат как се прави от момичето.

17

Demokrat

преди 8 години

s polzite i oblagite ve4e svarsi... doide vreme da se plasta

16

11

преди 8 години

Който не иска да отглежда собствения си народ, кани и храни чужди! Днес и нашето вице обяснявало, че храним бежанците по-добре, за да не станели децата им терористи!!! Питам се, кой зомбира така всички политици? Кому е нужно това самоунищожение?

15

Анонимен

преди 8 години

17 е прав.САЩ е държава, съставена от пришълци отвсякъде и е така организирана, че това разнородно множество да може да живее в една държава. Освен това, там има достатъчно празни пространства, така че е възможно "бежанците" да създават свои собствени селища, щом като искат да запазят идентичността и традициите си.Затова е най-разумно тези, които са се запътили към ЕС да бъдат пренасочени към САЩ.

14

my best

преди 8 години

Ползата от вътрешната миграция в Бг е почти нулева , та който има излишни 20 25 години от живота си нека си ги губи в опити да се заселва в уж по уредени и заплатени места , *** е една и съща.

13

Анонимен

преди 8 години

Какви глупости на търкалета "експертно" ни пробутват? Младите след 10-15 години вече ще са стари, а езика, културата, трудовите и гражданските навици се създават с поколения?! Кого лъжете? Домове, работа, при налична безработица, обучение, социални помощи за семействата, децата, неработещите им жени... Разходи, разходи, разходи...Срещу съмнителната полза за политиците от едно разединено общество, лесно за управление. И силен натиск върху пазара на труда. И джихад. Я да си ги взимат янките!

12

Имигрантите носят

преди 8 години

ценностната си система, житейските си стереотипи и традиции. Как да съживят икономиката, като при тях във всяко семейство работи само мъжът, който в 90% от случаите е малограмотен и нискоквалифициран, но създава поне 5-6 деца. Да не говорим пък, че една значителна част от тях имат по 4 съпруги, които се състезават кой ще роди повече деца.Всичко това ще взриви социалната система на богатия Запад и ще възроди крайно десните формации и те рано или късно ще наложат крайно десен обществен ред.

11

"Имиграцията съ

преди 8 години

скоро ще стане единственият източник за увеличаване на населението на ЕС".Как не!Това ще стане,само ако продължи умишленото затормозяване на естественото възпроизводство на ГРАДИВНАТА ЧАСТ от населението на Европа - така,както това се върши у нас вече 70 г.Спри помощите на търтеите, дай на младите,които имат минимум средно образование високи заплати, достатъчно големи жилища с нисколихвени,дългосрочни заеми, детски надбавки, равни на средната заплата и след 50 г. европейците ще са ЕДИН МИЛИАРД

10

Анонимен

преди 8 години

"... правото на гражданите да решават кой може да споделя ползите от това да живее с тях"!!!Преди 50 г. Т. Живков не е попитал българите дали искат в държавата им да дойдат 400 000 катунари и да получават облаги от онова, което българите са създали с труда си. При това, новодошлите са се възползвали от тези блага не наравно със завареното население, а с ПРЕДИМСТВО и с ПРИВИЛЕГИИ !!!Сега и Западът ще пропищи от недомислени управленски решения.

9

Момо

преди 8 години

Като човек живеещ в страна с голямо разнообразие от хора мога да кажа, че ползи от миграцията няма, ако се извадят негативите.

8

Кукувица

преди 8 години

Тоя е открил топлата вода.

7

Анонимен

преди 8 години

До десет години по голямата част от човечеството ще бъде унищожена ,правете си сметка колко дълга ще е започналата война.Тази планета не се ръководи от човешки същества,ние сме само роби които ще бъдат ликвидирани.Виждате как цял свят не може да се справи с шепа терористи и струпва войски в Сирия от където ще разпалят войната.Пазете се братя и сестри,желая ви късмет в този ужас който ни спретват на 50,60 години и на избиват като мухи във разни войни

6

Вогон

преди 8 години

Да ви кажа още една "полза":Тук в Мюнхен, има лагери на "бежанци" разположени близо до училища.Учителите и директорите, са предупредили ученичичките, да не се обличат "предизвикателно", за да не "провокират" бедните бежанци. Това го даваха по Мюнхенските телевизии миналата седмица.И какво излиза - сега немците трябва да се "преинтегрират", за да им добре на муджехидините ?Големи ползи, голяма работа .