20

коко

преди 8 години

Божееее докъде стигнахме в развитието си да коментираме бедността в Дания!!!!Грехота е въобще да си отваряме устите.

19

Беден пенсионер

преди 8 години

А какво ще кажете за близо милион пенсионери с 180 лв. пенсия от 3милионно население ! Няма да споменавам в коя страна живеят тези нещастници !

18

DreamTheater

преди 8 години

В Русия как е? Има ли бедност,неравенство?

17

75

преди 8 години

До момчиловПо уродлив капитализъм Русия е само зад Китай.Безспорният номер 1 в това отношение.

16

Анонимен

преди 8 години

А бе вие нормални ли сте ? В Дания било лощо имало бедни !!! Само можем да мечтаем да сме бедни в Дания. Живял съм там а сега ходя редовно. Статията е изключително ***.

15

Илко

преди 8 години

В САЩ е по-лошо, особено в градът с най-много бездомници в света- Ню Йорк

14

Анонимен

преди 8 години

Дания ще бъде третата страна в Европа, официално приела исляма, първите две ще бъдат Швеция и Холандия, после е въпрос на време да станат част от третия свят.

13

Анонимен

преди 8 години

Статията е сякаш писана от журналист в московский комсомолец.Бедните в Дания са по-добре от работещите в България

12

Анонимен

преди 8 години

Дайте да оправим нашата кочинка и тогава да гледаме в чуждата, а ?:)

11

kiro

преди 8 години

Новото правителство предпочита да намали парите на тези които се възползват от щедрата система, вместо да увеличи данъците на тези с по високи доходи. Как да се учудя при положение, че управляващите са коалиция от капиталисти и анти-имигранти. В статията е пропуснато да се отбележи, че най-значимото орязване на помощи е за имигранти. По-конкретно многочленно семейство живеещо само от социални помощи(сомалиици, араби и други видове ***) имат вече максимален размер помощи за домакинствотo.

10

Анонимен

преди 8 години

да тръгват датчаните към Русия, там живота е хубав и ги очакват с отворени обятия. водка на корем и социални придобивки.

9

ДО 9

преди 8 години

Принципнои де факто това което казваш е справедливото и адекватно решение, но едно което ме съмнява е 4е няма да е лесно постижимо, тъй като тия навлеци като им намалят или спрат помощите те стават агресивни, способни са на нападения, атентати и палежи....дано да греша, но Европа си вкара и продължава да си вкарва не по един а по няколко големи и бодливи таралежа в гащите.

8

В Дания ще овладеят

преди 8 години

ситуацията и ще се справят с трудностите.Защо ли?Защото няма да посегнат на богатството чрез повишаване на данъците, а ще намалят помощите.Това е справедливо,защото там богатството е натрупано с труд, а не чрез далавери както е у нас днес.Откъде накъде ще посягат на спечеленото с труд,след като могат да попритеснят здравите,млади неработещи?Така би трябвало да се постъпи и у нас.Хрантутим стотици хиляди млади, здрави тъмнолилави, а те правят деца на поразия и ги възпитават като бъдещи ***

7

ИСТИНАТА

преди 8 години

И още нещо, което исках да добавя: замисляли ли сте се как тия арабели нагли и мързеливи Европа ги приема, помощи, квартири им раздава, курсове им организира....даже Меркел иска и квалифицирана работа да им намира, а българите като ходеха по тази същата Европа преди да влезем в ЕС ни третираха като *** едва ли не....визи не даваха, спънки и само *** работа. Нямало двоеш аршин, а?! Нека си ги дундуркат сега....да им се радват!!!

6

Борисов

преди 8 години

В бедна България нещата са отдавна трагични! Ние от ГЕРБ и народа! Партията от бивши лакеи на социализма и комунизма днес олигарси крадат и грабят Българският народ! Интересно е, че главният прокурор Цуцуров е изпаднал в летаргия и бездейства за престъпленията на политическата върхушка от 25 години насам ? Народа ще се намеси и ще стане весело, като в скандинавската мечта!!!

5

Да не сме наивни

преди 8 години

"В Копенхаген няма гета"Е, сега, като ви налазят "бежанците", ще се сдобиете с гета. За повече подробности питайте французите.

4

По-точно, моля

преди 8 години

"Броят на бездомните е нараснал" - те местни хора ли са или са дошли от Източна Европа? Същият въпрос се отнася и за просяците.Намалили били помощите за болни, пенсионери и безработни. Аз пък мисля, че ако на безработен може да се осигури работа, която е по силите му, а той откаже, тогава не бива да му се дават никакви помощи /в момента, у нас, на всеки безработен ром от Максуда, чиято къща е съборена, се предлага работа в чистотата или в озеленяването, но те ОТКАЗВАТ - ниски били заплатите/.

3

ИСТИНАТА

преди 8 години

Хохоо, по4акайте то бездната тепърва ще расте! Няма как една камара *** на помощи да цоцат, млади прави и угоени и една шепа абдали да ба4кат да ги поддържат. Няма система в света която да издържи това!!!

2

Момо

преди 8 години

Дания не е на скандинавския п-в. Каква скандинавска мечта тогава?

1

Анонимен

преди 8 години

То ако можеше само с помощи, всички щяхме да сме на помощи :)