11

Анонимен

преди 8 години

Много постна информация от статията, но почти всички побързаха да оплюят шофьорът. Има доста голяма вероятност, вината да не е в шофьорът, но .... промиването на мозъците от страна на КАТ и КАТ-о подобните върви с пълна сила.

10

до 12

преди 8 години

""Мисля, че основната вина носят общинските власти,а не шофьорите"- общинските власти не носят отговорност за път от Републиканската пътна мрежа.

9

елена

преди 8 години

Вчера преминах два пъти отсечката Русе-Бяла. През деня що годе се пътуваше. Невероятно тесен, наистина без дупки, но много натоварен. През нощта обаче, с констатирах, че маркировката почти липсваше на места, а завоите са един след друг. Там, където уж я имаше, беше изтрита и едвам забележима. Карах с 60 км., но усе ужас щах непрекъснат страх. Пътят е осеян с надгробни плочи на загинали хора. Мисля, че основната вина носят общинските власти,а не шофьорите.

8

Анонимен

преди 8 години

Превозното средство на *** трябва да е колело

7

fucking ninjas

преди 8 години

Жалко,че не се е очистил и той.

6

Шаран_БГ

преди 8 години

Поддържам становището,че както скоростта на вятъра ,така и скоростта на автомобилите трябва да се измерват в метри за 1 секунда !! Това 25 м/сек е много по осезаемо, отколкото 90 км/ ч !! Тоест, ако си отклониш погледа от пътя /както го правят много водачи/ по най--различни поводи, само за 3 /три / секунди, автомобила, който управляваш е изминал 75 метра и е нацелил крайпътната топола. И почти всички волани са с сервоусилватели --поглед встрани, трепва ти ръката и главата в торбата !

5

Анонимен

преди 8 години

*** и БМВ, много лоша комбинация.

4

Анонимен

преди 8 години

Това е един изключително опасен участък... Обаче комплексарите няма да свършат в тая държава.

3

Митев

преди 8 години

С колко км/ч е карал?! Не са 100. гаратирам. Жалко за детето. *** шофьор трябва да изгние в затвора. Сигурен съм,че децата не са били обезопасени с колани.

2

Анонимен

преди 8 години

За съжаление от около половин година такива новини са еждневие.Бог да прости детенцето и съболезнования на родителите му.

1

шофьор

преди 8 години

БМВ = Без Мозъчно Вещество