280

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 437Я ни кажи,че ми е интересно с какво точно американско оръжие ИДИЛ ще свалят Су-34?

279

Боби

преди 8 години

До Анонимен 461До въпросния продажен журналист Колко са Мигрантите от Сирия в България до преди 5 години - между стотици и две хиляди човека(макс) като повечето са учили в България и след като са си взели Тапия са останали тук да въртят Бизнес Сирия-България, Търговийка, Туризъм и пр. Палестинците бяха повече по това време и постоянно и временно пребиваващи След като почна "Демократизацията" бройката се увеличи Да някои може да бягат от АСАД за да не служат в армията. Но повечето бягат от ВОЙНА

278

морски

преди 8 години

Успех на руската армия!

277

Боби

преди 8 години

До *** 456Ушанка вземи погледай малко медии но не хАмерикански а Руски и ще разбереш позицията на Рашките. Лавров го каза в прав текст:Този който Квака като ТЕРОРИСТ, Изглежда като ТЕРОРИСТ и се БИЕ КАТО ТЕРОРИСТ е ТЕРОРИСТ.Ние провеждаме анти-терористична Авиационна операция на територията на Сирия по молба на Сирийското правителство. По-голяма част от "Свободните" отидоха в ИД. Мислите ли че останалите не са от същия дол дренки?

276

Анонимен

преди 8 години

произвеждат звънцитая година направиха няколко опита с техни двигатели и всичките неуспешниама защо копуват нали има санкции- забългарите може да има санкции за тях нямааазащото ни управляват сарасаидни марионетки

275

Анонимен

преди 8 години

абе това неграмотните и продажни сороидчета се отворили на икономически теми- ракетни двигатели за 1 милиард в калифорния ли ще им направят- дето маймун макейн скачаше в конгреса да няма сделката - не го послушаха защото немогат да ги произведат- миналата седмица сключиха договор за обновяване на целия железопътен парк с руска продукция - пак от калифорниянашите стоки гният заради подобни продажни *ври да угаждат на краваритеа те си въртят бизнеса с русия и дърпат каишката на соросчетат

274

Ушанка

преди 8 години

Не знам колко трябва да си нагъл, целия свят да вижда, че бомбардираш опозицията, а ти да твърдиш, че се бориш с ИД!?Типични руснаци!

273

сърп и чук

преди 8 години

с една дума сирия е вече трайно окупирана от болшевиките

272

Анонимен

преди 8 години

Производството на опаковки и реклами не е икономика

271

Анонимен

преди 8 години

Ква икономика бре? Ако спрат китайците да пишат върху стоките произведено в сащ, ако спрат и още десетина държави, ще видим кон боб яде ли!

270

Това да се чува

преди 8 години

Лошо няма. Икономиката на един единствен щат - Калифорния, е по-мощна от икономиката на цяла Русия. Когато приключи ситуацията в Сирия, икономиката на едно калифорнийско село ще е по-мощна от цялата руска икономика.

269

Анонимен

преди 8 години

Избиването на цивилни граждани е запазена марка на краварите и техните съюзници. Колко сгради и хора сринаха и убиха в София? Колко хиляди тонове отрова хвърлиха над Виетнам? ***. Съвсем скоро в Югославия безразбрно обстрелване на цели, няма нужда да ви припомням що народ изтребиха. Та те сринаха огромни сгради в Манхатан като избиха там над 3000 собствени граждани. Те са един дол дренки с джихадистите.

268

Анонимен

преди 8 години

ще повярвам, че ИД се подкрепят от американците, когато започнат да свалят СУ-тата. Засега има други индикации.

267

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен444 Пак нещо си проспал ,ама яко си спал .Или зададената тема ,разрешава това . Бият ,мамка им руска ,бият . Не се лигавят като краварите . И защо краварите и Брюксел нададоха рев на умряло, вместо да са доволни ,че рашките ще свършят работата вместо тях .Защо защитават боиците,, от ИДИЛ? ,,

266

Анонимен

преди 8 години

Нещо за избите от американски самолети в Кундуз,22-*** лекари и пациенти от болницата на ,,Лекари без граници ,,Ни дума ни вопъл . Е ,краварите се извинили.

265

Анонимен

преди 8 години

Вчера от дезинформационна агенция ТАСС ни надуха главите, как масово от ИД дезертирали и се предавали на "добрите" руснаци. Днес млъкнаха. ***, защо така ?

264

Анонимен

преди 8 години

Май рублите свършиха. Толкова си могат руснаците, два дена 36 убити цивилни и сега ще дават само морална подръжка на Асад.

263

Анонимен

преди 8 години

ей кво стаа бе то никакви новини от сирияне смеят да шукнат- защото истината не им оттърва а пък лъжите лъснаха и сега си мълчим

262

Анонимен

преди 8 години

А какво стана с т.н. зона за сигурност в Сирия, широко обсъждана от джуджето Давутоглу, която Турция щяла да установи?Защо мазните от дюнер усти в Турция сега мълчат?

261

Боби

преди 8 години

До Анонимен 441Анонимни Опорно Точков, Ако това е вярно а то не е освен пясука ще оставят и нефтените полета на Сирия. Не са толкова богати колкото други страни от Района но стават. Много си умен да знаеш. Нали ИД заради печалбата от тия нефтени полета се пръкна.