22

Анонимен

преди 8 години

До Анонименpurvoto koeto si pomislih e tova... zashtoto parite ne sa malko,a i konkurenciqta ...

21

Анонимен

преди 8 години

Какво се тупат в гърдите ? Някаква трева хванали в най-мафиотската държава ( след България ).След 1/2 година марихуаната ще се легализира не само в Италия, а и в България !

20

neo5

преди 8 години

Голям масур ще да е по 1.4 грамажа на... "дозата" :) Тея дни трябва да намеря една такава салата, както не съм пушил от година никаква ганджа направо ще съм се "блъснал у дирека" от една дръпка.

19

Анонимен

преди 8 години

Ако си най-обикновен напушеняк и се напушиш ще се олигофренясваш няколко часа, нищо повече, ако си вече ерудиран и разумен човек, мъдро разсъждаващ и действащ мирно, ако се напушиш и започнеш да разсъждавате за нещата, ще ги видиш в още по-голяма дълбочина, с мн по-разширена гледна точка, марийка прави чудеса при насочилите се към развитието си хора, мн успели пушат, ама вие не знаете, защото тях ги е страх от насадената негативна нагласа относно билката, но на тях не им пречи да си действат.

18

Легализация

преди 8 години

Мир, осъзнаване, разширяване на съзнанието, духовност, наука, медитация, радост, щастие, безусловна любов, мъдрост, разум, интелигентност, здраве, свобода от вярвания и убеждения, които ви държат в тъмнина и заради които изпитвате негативност! До това доведе при мен употребата на канабис, а вие сте крайно заблудени относно това, което може билката :D Дано да се освободите от объркването, в което сте изпаднали относно доста други неща, не само това, всичко си има последствия в тази реалност,успех

17

събудете се

преди 8 години

И накрая какви са изводите за мн опасното растение - никой никога не е умрял от употребата му, негативните последствия всички започват с уточнението "може да доведе до", а в същото време списъка с лекуващите увреждания, неразположения и болести става все по-широк, който пуши в повечето случаи е спокоен и не иска да върши негативни неща, не проявява агресия, освен ако не е сериозно провокиран, не е портал към другите наркотици, не и за хората със широко самоосъзнаване, ако не се пуши е чист лек.

16

Легализация

преди 8 години

И какво означава 200 000 дози, ако растенията са с високо съдържание на ТХК ти трябват 2-3 дръпчици от една цигара, от които само ще се чувствате радостно и освободено за 2-3 часа, може да видите света по един нов начин, да се замислите за всичко, да видите накъде отивате като цивилизация, да си отворите сетивата и после, ако е вечер, ще си легнете да спите и на сутринта все едно нищо не е било, никаква тежест, никакво усещане за употреба на влияещи негативно на организма вещества, смех.

15

правите грешка

преди 8 години

Тъжно е да гледам липсата ви на образование относно лекуваща субстанция, която дори и да се пуши е по-безвредна от алкохола 114 пъти, научно доказано, алкохола пържи мозъка мн повече, токсикацията за организма е мн по-голяма и води до агресия, тютюна е мн по-опасен за здравето от канабиса, от който никой не е умрял, марихуаната не оставя видими негативни последствия от умерена употреба, даже напротив, нито се затъпява, даже разширява съзнанието и ви прави мн по-спокойни и балансирани.

14

321

преди 8 години

Отиде ни икономиката - вчера ни разкриха за износ на оръжия за умерената опозиция в Сирия, днес ни хванаха марихуаната! Закъсахме я, братя!

13

италиянеца

преди 8 години

Оставете ги да си пушат хората бе, една цигара е един грам какво толкова. нашя оставил марихуаната и бяга та после карабинерите търсат неаполитанската мафиа и те я продават или пък ги хващат и тях и така отива при камората те праВат бартер с нъдрангета (дрога за жени) и каКВо излиза. Голямата мафия си работи а простия шофьор да ходи да обяснява

12

Анонимен

преди 8 години

NAVSYAKADE BALGARITE SA BEZ KASMET--V ITALIA NIKOI NE PROVERIAVA ZA DROGA,PO ULIZITE SE PRODAVA SVOBODNO,MOGE NIAKOE MILO ,,DRUGARCE" DA GO E IZPIALO NA POLIZAITE.

11

az

преди 8 години

кво дози ви гонят?

10

Сандо

преди 8 години

тоя що я бягал в полето?по добре ченгетата да го прибера от колкото тия дето са го пратили да кара буса

9

за 11

преди 8 години

Човека пише за "коз-че", цигара свита от марихуана, един вид от пушенето му е излетял акъла. Ама чукча писател, не читател.

8

някой

преди 8 години

До: номер 9Никаква коза не си ти, овца си! Козите са умни животни!

7

Анонимен

преди 8 години

Покрай тези бежанци и проверки, мафията не може да си върти бизнеса като хората!

6

Мирослав

преди 8 години

И после защо не ни обичат... Щото куцо, кьораво и сакато може да си вземе кола с бг номера и да върти далавери! Мен ме спират през ден с колата в Европа... Щото имаме слава на "добри" хора... Жалко е, че ни представят хора с български паспорти, а реално са едни "българи"... Не може ли да живеете нормално? Защо постоянно трябва да има далавера?

5

Лошо ми е

преди 8 години

Значи секс с животни може, марихуана не може?

4

Анонимен

преди 8 години

В Румъния над 15 000 МПС са с български регистрационни номера. Хиляди от тях се карат в Европа и нашето МВР е затрупано с искания от европейски служби да се установят истинските им собственици, което е доста трудно, защото се карат с пълномощни. Вероятно и този микробус е от тях.

3

бачкатор

преди 8 години

Там в тоя реъон е пълно с българи от видинско и лом бачкат на полето берат домати и салати.Работят за 25 евро надник.