62

bashi bozuk

преди 8 години

VELIK SI MESTAN AGA

61

с един удар 7

преди 8 години

байрака го уши Райна Княгиня ...имаше въстание,имаше хиляди българи изклани от поробителя и точно тогава....Ха ?!...видите ли някакъв си руски император решил да защити имперските си интереси;)...та оттогава слугите на Запада пикаят нафта и плюят ли плюят по нашите ОСВОБОДИТЕЛИ...естествено това ще си има край ...и той е близо:)

60

Анонимен

преди 8 години

''Кой ми проми мозъка'' - звучи по добре

59

Психо-Транс

преди 8 години

С тези Дезинформационни новини само ни заблуждават та да може да се збрави нещо по-голямо като : Как 10-те Топ милионери на Прехода окрадоха Държавата , Тодор Живковвите Дела , Луканов , Възродителен Процес и.т.н

58

някой

преди 8 години

До: номер 70 (неанонимен)Ами има нещо вярно в това което казваш. На мен ми се е случвало наскоро да водя писмена бизнес кореспонденция с други българи на английски език. Като имаш предвид, че българският език е официален вече не само за България, а за Европейския Съюз, има го и на банкнотите Евро.А това за управниците да ти кажа - какъвто народът, такива и управниците му. Откъде да ги вземем освен от същия този народ, от Марс ли?

57

някой

преди 8 години

Еми браво, хубаво, похвално. Само че, какъв е повода? Малко са закъснели ми се струва.Тази песен беше хубаво да я изпеят на 3-ти март, защо чак сега?Аз обаче имам още един въпрос да попитам:А какво собствено правеха същите тия хиляди българи на 3-ти март?Има още много неща за коментиране. Като например, не съм я чул още (интересно ако има видеозапис да видим и чуем масовото пеене), но ми се струва малко неподходящо оперен певец да я пее. Не че ще е лошо, но не подхожда на мелодията.

56

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Тия оправиха държавата и всяка несправедливост в нея !?Те ви крадат, вие си пеете ?! Пейте !? дано ви е станало по добре !????

55

неанонимен

преди 8 години

интересно,как щяха да реагират патриотите,ако песента бе изпята на официалния език в България,а той за никого не е тайна,че е английският.Тогава има ли значение на какъв език се пее,вижте само в ефир колко песнни на български се пеят?Ще ми говорят за Велика България,няма по-продажен народ и управници от нашите.Тази песен направи и нещо положително,я вижте що народ се събра в Панагюрище?...

54

кърлеж

преди 8 години

Прочетете историята за Райна Попгеоргиева *** и тогава дрискайте в интернет ...

53

Анонимен

преди 8 години

tazi pesen beshe izmislena prez 1948 g. ot kompozitora ibriam cakaruglu.

52

Анонимен

преди 8 години

Кой уши байрака. ....ами знамето...ами флага. Айде бе ! Но мацето на снимката е бомба. Само за хрускане е.

51

Анонимен

преди 8 години

То само с пеене не става. Така наречения поп-фолк е 70 процента ориенталски. Първо българите трябва да си сменят главите, или там каквото има в тях.

50

До анонимен

преди 8 години

Ами то си пролича. Като изгониха турците , икономиката на БГ рухна. После и хитрите българи избягаха и останаха само матриял от патриоти

49

Анонимен

преди 8 години

турчина оре нивата събира тютюна българина живее в София работи на държавна работа най тъпите стават полицаи ако го няма този турчин кой ще та храни само чакаш на готово и все някой ти е виновен

48

тихомир томов

преди 8 години

Хиляди граждани на България пеят : Кой открадна парите от КТБ !

47

.!.

преди 8 години

С чияигла е шит байрака ? С тази на Местан ли ?

46

Анонимен

преди 8 години

А Местан беше ли там да я пее аа и му кажете не сме го забравили ние сме ИД

45

Анонимен

преди 8 години

Който пее зло не мисли - стига да няма комплекси.....

44

българин

преди 8 години

На мен пък турската песен за Райме ми харесва повече отколкото песента за Райна княгиня.

43

Жена

преди 8 години

В този филм мой любим български (Нощ и ден", 2006 година, по сценарий и режисура на Красимир Крумов.), където никъде го няма и не може да бъде гледан, имаше версия на стихотворение на Христо Ботев, мисля, че беше "Хаджи Димитър", във филма имаше версия на турски. Много силен. Що не го изровят и не го излъчат тивиту се чудя? Много силен. Освен, че поставя въпроси, сплотява много... и човешкото излиза над религията. Затова е много ценен.