24

Аз съм си

преди 8 години

Не било хуманно да са в приюти, а? Били ми те концлагери! ****ната ви. По хуманно е да ги оставим навън, да се озлобяват от глад, да ги блъскат колите и да умират в зверски мъки. Щом на ЕС не им пука , че разни песове разнасят болести и изяждат хората, нека осъдим държавата , че има нехуманно отношение към "горките" песове. Обичам животните, но 40кг пес дето налита на всички не е като 5кг кутре. Тяхното обитание вече е град с детски градини и училища. Те вече нямат място за свободно разхождане.

23

17

преди 8 години

Брат, не изглупявай така!

22

Прокламация

преди 8 години

Искам да се публикува адреса на тази агенция за да може когато тя заработи.НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ: ДА ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗПРАТИМ НА ПОСОЧЕНИЯТ АДРЕС СЪБРАНИТЕ ,ЧРЕЗ ПОЛАГАНЕ НА ДОБРОВОЛЕН ТРУД И ЧРЕЗ ЛИЧНО ЗАПЛАЩАНЕ НА КУРИЕРСКИТЕ УСЛУГИ, СЪБРАНИТЕ ЕКСКРЕМЕНТИ И ДРУГИ ОТПАДЪЦИ НА ПОДЗАЩИТНИТЕ, ВКЛЮЧАЯ И ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ, ОТ ПАРКОВЕ, ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ, КВАРТАЛНИ ГРАДИНКИ И ДРУГИ ОЗЕЛЕНЕНИ ПЛОЩИ ПО ТЕРИТОРИЯТА НА РБ.Благодаря за вниманието.

21

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОппа ядосан кучелюб.ПО ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРАПалите бързо като *** на който са им взели оглозгания кокал или веднъж ядената пържолка.

20

5141

преди 8 години

А създадената зоополиция ще се погрижи ли, т.н. кучкари да си събират насраното от любимците им?Днес дори количка, с която да пазарувам в Лидъл, не можах да си взема, защото отдолу беше пълно с фекалии... Авно там са си привързвали "добитъка".Пред входа цялата колона е черна от кучешки пикни....В съседното кафене сутрин поставят масите си около колони почернели от кучешка пикня...

19

Kukuwiza

преди 8 години

Тея по-добре да се погрижат за това как в България по селата се малтретират старите хора от ромски банди. Да се погрижат за нахапаните от бездомните ***. Не ,че животните нещо за виновни. Те са си животни и хората нямат право да ги измъчват. Ама...ПРЕКАЛЕНИЯ СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ

18

Анонимен

преди 8 години

На времето гледах как раздадаха държавни патрони на една ловна дружинка рано сутрин И до обяд напълниха 2 зила с кучета.

17

Анонимен

преди 8 години

В тази държава кучетата са по-важни от хората. Бойко май също си пада кучкар. А нас българите - кучета ни яли!

16

Участник

преди 8 години

Кожените дрехи смърдят и не се перат, а с химическото почистване само трупат отрови които дишате и попивате, кожолюбци. Аз съм роден с любов в сърцето и мразя злото, болката, безпомощността. Благодаря за отразеното събитие !

15

Човек

преди 8 години

А защита на хората ..... ? Защо не протестират срещу насилието към човеците и бездействието на държавата към тези престъпници.

14

Анонимен

преди 8 години

А престъпленията на животни срещу хора кой ще ги разследва.Я да се скривате бързо в казаните.Значи кучето ще ме хапе а аз трябва да отида до супера и да му купя пържолка ли?Не -е-е ще отида до железарията и ще си купя една тръба 3/4 дълга 1 м.И . . . Влизам в новините.

13

Ловджия

преди 8 години

Ето така става като се следват тия нови гейски моди да не се бият децата!

12

Анонимен

преди 8 години

За тези флаш-мобаджии е важно да ги покажат и да помякат по телевизиите

11

Анонимен

преди 8 години

Доста брутално, излишен натурализъм и театралничене. Тия организации верно искат публичност, но има други начини, тяхна работа. Такива демонстрации мен лично ме правят скептик, вместо да ме приобщават.

10

Анонимен

преди 8 години

Човешката Глупост няма почивен ден .. 7 Х 24 Х 365

9

Анонимен

преди 8 години

И тия усвояват явно някакви грантове от Еврогейския съюз или от Дедо Шорош.

8

Анонимен

преди 8 години

Наистина,непочтенно е спрямо животните,да бъдат драни.Обаче,направило ми е впечатление,че носенето на обувки от изкуствени материали,запарва краката ми,те започват,да издават една немного приятна миризма,която отблъсква околните.На кои,да угодя-на тях,или на животните?Принуден съм също така от време на време,да консумирам месо и риба,а от това ощр някоя твар губи живота си.И нещастни растения,които също са били живи,като домати,лук,магданоз и т.н.също птекъсват жизнения си път,за да се нахраня.Какво ,да правя,съвеста ме замъчи,след преглефа на снимките....

7

Анонимен

преди 8 години

Тези зрелищни циркове са направо досадни. Целта на участниците е една - да се съблекат голи. А колкото до зоополиция, тя е нужна. Както е нужна и обикновена полиция, но тя е далеч от това, което би трябвало да бъде.

6

Анонимен

преди 8 години

Всички тези трябва да са пълни вегетарианци,иначе са обикновени лицемери!

5

anonimen

преди 8 години

За съжаление,от това ,което чета от коментарите,мога само да отсъдя ,че самите коментиращи се мислят за животни и затова роптаят.Човек бива съден за човек по делата му към всяко живо създание,както и държавата също.Затова земята и природата са устроени така.Но за плоскомислещите и кухи същества като вас е непозната и трудно разбираемо.Логично да се оплаквате.Аман от неморални и кухи лумпели.Плюйте колкото искате ,но си оставате жалки и затова ще сте натова дередже.Материалисти прости.