8

Жена

преди 8 години

до 9България - перачка на пари от трафик на наркотици, оръжие и проституция. Сега ли го разбирате или ще се правим на улави? Като переш пари има два изхода - или стават по-чисти или стават още по-мръсни. Дреме ми откъде идват парите, за да се създава бг фолклор! Още по-малко ми дреме за всички, които захранват дробчетата си с антиконтрабанда от Булгартабак. Тази рекламка нали е основния лозунг на Перачницата България. Сега ли го откривате?!

7

Анонимен

преди 8 години

ANS. BALGARE--PRANE NA PARI.

6

Жена

преди 8 години

до 6Аз не съм видяла ансамбъл Българе да играят еврейски танци или може пък да съм достатъчно затъпяла от четене на такива гениални типове като теб и да не съм разбрала!?

5

Жена

преди 8 години

до 6Всеки, който е дал пари, за да съществува нещо, което популяризира български фолклор за мен е по-голям българин, от който и да е тарикат, който пише коментари в днес.бг. Сигурно напускат, щот няма достатъчно тарикати като теб, които да милеят и да имат пари за български фолклор, нали така? Дай малко пари ти, че да не напускат, ама естествено, че е по-лесно да ръсиш коментари нали?

4

до 5

преди 8 години

Какъв българин е тоя евреин бе. В така наречения ансамбъл БЪЛГАРЕ няма нищо българско.Типично еврейско търговско дружество, за което единственото важно нещо са парите, които могат да скубнат.Още повече, че изпълнителите постоянно напускат тъй като не им плащат редовно.

3

Жена

преди 8 години

Жалко! Гледах го в Жеравна. Голям Българин!

2

Анонимен

преди 8 години

AZ SLUSHAM AZOS A NE TEZI.

1

Анонимен

преди 8 години

TAZI NOVINA NE ME INTERESUVA.