11

Анонимен

преди 8 години

Важното е, че Фандъкова е гепила парите за навеса и не само за него и ги е внесла вече по сметката на Мутрата.

10

Анонимен

преди 8 години

Защо народа намрази органически БКП? Бяха най-достойни, най-верни, най-умни, най-честни, най, най, най. Сега ГЕРБ като пълна проекция на БКП ще накара хората да се отвратят по същите причини. Най-премиер, най-кмет, най-политика а всъщност некомпетентност, неграмотност, демагогия и лъжи, купени медии и журналисти. Едно време за да си напълниш хладилника го включваш в радиоточката. Сега пускаш Канал 1, БТВ и Нова и живота е прекрасен, Светлото бъдеще спи пред вратите ни.

9

Анонимен

преди 8 години

Искате или не, Юрданка селянката Мутрата ще ви я натресе защото ще се продължава да се краде. Само народна революция ще ни отърве от тези гнусни лъжци. А Юрданка заедно с Каратиста вързани заедно в морето на дълбоко, никога да не се появат повече. Иначе лъжи, крадене, мизерия и отчаяние.

8

До 8

преди 8 години

Ти кой предлагаш като алтернатива...Социолога Мирчев от партията на Михо Миков??? Или някой от корифеите на бялата златка да нареди на общинска полиция да запалят джамията срещу халите барабар с всичкото хора у нея...Или пък може би *** на ники чалгата, по известен като Бареков полиглота, която освен говорен дефект има дефект у мозъко и ръси глупост след глупост.Чудя се и псевдореформаторите каква изненада са ни приготвили...Фъндъкова няма алтернатива и пак ще я изберем.

7

номер2

преди 8 години

Докога ще я търпим?

6

Анонимен

преди 8 години

Трябвало да го решат, но излезнали в лятна ваканция , и сега ще стане за зимна и 2015 си отиде !

5

До 4

преди 8 години

Ти *** кога последно си бил в София, че да знаеш кой седи по спирките?Бъзикам се ;) Огромна част от софиянци ползват обществен транспорт.Всичко е пълно - тролеи, трамваи, автобуси...в метрото са 300 000 на ден.

4

Анонимен

преди 8 години

Почнахте с предизборната кампания срещу Фъндъкова.Нищо, тя пак ще е кмет и то с над 60% от гласовете.Сега ще ми нахакате минуси, а пък на 25-и ще се върна да ви напомня какво съм писал ;)

3

Пеко Таков

преди 8 години

И за какво са ви навеси на спирките, след като навсякъде се мъкнете с колите си?

2

Модерно!

преди 8 години

Дъжд вали, вали, а новите модерни спирки са едни малки детски чадърчета.

1

Анонимен

преди 8 години

KMET-***