51

анонимна

преди 8 години

Този *** нали чакаше майка си ! Защо тя не му носи куфара с посраните *** , а задължават полицая . Той не му е слуга.За тази дейност се заплаща. До кога ще унижават полицаите уж от служебна гледна точка и че така го изисква закона. А има ли такива.?!Защо не го носи някой генерал?!И той получава заплата и то не по малка от тази на полицая

50

Кери

преди 8 години

Тоя куката що му носи куфара ?

49

оооо

преди 8 години

Ми аз не виждам полицая да се кефи или да се гордее с това, че му носи куфара на тоя. Даже доста криво си го гледа. Стига сте плюли по полицаите, защото те изпълняват нарежданията на по-висшестоящите независимо дали им харесва или не.

48

Анонимен

преди 8 години

И сега като му кажете, че не може да напуска България и той отиде с автобус до Букурещ и оттам си хване самолета за UK, какво правим? Защо директно не го завлякохте в ареста, а му носите куфара?

47

Анонимен

преди 8 години

Пуснете Терориста , така или иначе в България няма закони за Тероризъм

46

Мунчо

преди 8 години

Малко в главата ми прилича на нашия Григор Димитров

45

gogo

преди 8 години

На една от снимките,полицая носи на този *** куфара:)Няма такава държава просто....

44

Хм

преди 8 години

Американският държавен секретар Джон Кери е буйствал в Слънчев бряг след алкохолен запой и дрогиране. А нашите *** за да измъкнат от резила американеца са арестували някакъв невинен англичанин, набеден че уж той е предизвикал безредиците.

43

pff

преди 8 години

Ей като герой го изпращат! Даже полицая му носи куфара ....тц тц тц Ако беше някоя бяла държава освен солената глоба щеше да отнесе най-малко месец обществено полезен труд. Ама така е в нашата мила татковина БЕЗ ЗАКОНИЕ!

42

читател

преди 8 години

Айде някой наш бабаит да иде да направи същто в Англия.Щеше да е подсъдим,осъден и да има много,ама много солена глоба.Този на 3-я ден е свободен а там вече щеше да е в затвора.

41

Анонимен

преди 8 години

2 големи уиските,3 точки *** и 2 хапа анабол къв ще да е и ставаш непобедима машина.Лошо че не може да си използваш силата за нещо умно защото преди това мозъкът ти изключва.

40

Анонимен

преди 8 години

за ваще мутри правосъдие няма за другите искате ,човека поне се окая.

39

ОЩЕ ЕДИН ЛУД НАВЪН

преди 8 години

ЯВНО НЕ НИ СТИГАТ ЛУДИТЕ В ДЪРЖАВАТА ТА СИ ВНАСЯМЕ И ОТ ЧУЖБИНА!!!!А ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ ЕДИН КУП ЛУДИ ВМЕСТО ДА СА В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА ЩОТО ДЪРЖАВАТА НИ НЕ ИСКА ДА ГИ НАСТАНИ В СЪОТВЕТНИТЕ ЛЕЧЕБНИ ДОЛНИЧНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ДА ПЕСТИ ПАРИ ЗА СМЕТКА НА СИГУРНОСТТА НА ОБЩЕСТВО!

38

UK

преди 8 години

До Анонимен Да ти кажа то не е малко наказание да стоиш в България вече.

37

Kerry

преди 8 години

Джон Кери -благодаря на Българската полицая за уважението и подкрепата която ми оказаха ,поносиха ми и куфара а тази вечер ще ме снабдят с най-хубавото *** и Спийд че да мога да си отпразнувам завръщането в Слънчака.Освен това ще ме чакат мотокар ,коли както и скапания дилър който ми даде кофти дрогата.Безопасно за мен ще мога ди потроша и всичко това за 20 паунда.I LOVE BULGARIA :)

36

хахаха

преди 8 години

A ушака му носи куфарите :D

35

АБСУРДИСТАН

преди 8 години

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

34

Лиан

преди 8 години

До Пророка Муха Меда Б.Б. ще му прави хгх-хгх-хгх-хгх

33

Пророка Муха Мед

преди 8 години

Утре ще го снимат на стълбичката на самолета.До него съдията ще му носи куфара,а прокурора ръчния багаж.

32

Анонимен

преди 8 години

А кой ще плаща щетите които направи!? Сега като избяга до няколко дни, дали ще ни го върнат от Англия, или по добре да забрам - за наше добро е