23

ha ha

преди 8 години

Памперси, много памперси ще трябват на меките китки от коалицията, скоро гледах един клип как Кадиров и някакви там генерали военни са се събрали на един стадион и ги надъхват стещу краварите, а ония реват като луди и са готови да иядат всичко живо което им се мерне пред погледа, та затова пищят като моми, умират от старах само като знаят, че срещу тях идват чеченци, (акоо пусна линк, ще ме изтрият)

22

ех..

преди 8 години

Спомняте ли си ОЩЕ Пушкин:"ЗЛОЙ чечень ползет на Волге, точит свой кинжал...." Путин НИКОГА няма да заобича чеченците.... но сега Кадиров е маша за "износ" на чеченци", които НЯМА да се върнат НИКОГА.... А може би и самият Кадиров...Само да не ПРЕМИНАТ на странат на ИД?.... Като гледам как се кълне в Корана... не ми харесва..

21

Анонимен

преди 8 години

Американските пудели пак настъпиха мотиката! Тия не си поплюват!

20

checnya

преди 8 години

Chechencite sa veche tam v Siria.

19

*/*

преди 8 години

Само да вметна ,че бомбардировките на съюзниците (САЩ и т.н) са унищожили два елеватора с които ИД е смятала да прокопае дупка до Ню Йорк и директно да атакува на американска територия.......Как сообщает центральное командование сил коалиции (CENTCOM), удар был нанесен в окрестностях населенного пункта Мара. В результате были уничтожены два экскаватораРИА Новости ria.ru/arab_sy/20151001/1294649378.html#ixzz3nQKg2byd

18

Анонимен

преди 8 години

Кадировите терористи отдавна са в "коалицията" РаСША !

17

Анонимен

преди 8 години

На снимката: На Кадиров са ми казали "При Путитн - ръцете само на масата !

16

Анонимен

преди 8 години

Кадиров е много верен на Путин, не знам дали парите които отпуска Москва са го направили лоялен, но факт е, че той е до Путин а с тези луди сепаратисти в отбора, може директно да го пуснат в мача срещу щатите. Тези не си поплюват!

15

Анонимен

преди 8 години

Ако не се лъжа и главатарят на ИД си е чеченец и то християнин.И какво се оказва, чеченци срещу чеченци, само фронтовата линия изместена в друга държава.И един Башар Асад .Обичан от Русия и мразен от Турция и Саудитска Арабия.И предпазливото поведение на САЩ и европейските държави.И хиляди невинни жертви напоили с кръвта си майката -земя.

14

Анонимен

преди 8 години

Товарищи, чеченците са нож с две остриета. Засега този нож е в ръцете на Владимир Владимирович. Има там един Сурков, който дирижира нещата между него и Кадиров. Този Сурков руснаците много го обичат, ама много и ако нещо му се случи заради донбаската касапница, то ножът може и да пореже лошо Владимир Владимирович, та да му се наложи да мигрира някъде по Средиземноморието при товарищ Березовски.

13

АК

преди 8 години

Супер!

12

Анонимен

преди 8 години

преди време когато се водеше воината в чечения терористите бяха същите мирни протестиращи и борещи се за уж демокрация както в украина и тогава бяха финансирани също от сащ / това е доказано и има цели статии за това че точно тия опозиционери са отрочета на цру

11

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКадиров от сепаратист стана лоялист, щото му обещаха да е цар на чечня. Ама ако спрат сопсидията ще има кютек пак..

10

Анонимен

преди 8 години

Абе Кадиров, и ти, и баща ти бяха част от сепаратисткото движение тогава, какво си се клел? Продажана душица, двамата побратими Кадиров и Сидеров, за няколко рубли и копейки...

9

Анонимен

преди 8 години

Докторът е казал на Кадиров и Путин да си взимат редовно хапчетата и вечер да пият чай без захар

8

Анонимен

преди 8 години

Чеченци велики бойци. Те са силни, смели и безмилостни към враговете.

7

Анонимен

преди 8 години

Тези съвсем откачиха

6

чукча

преди 8 години

Девиците са в готовност-по 40 парчета за всеки ислямист...Свърши се с пиеската ИД-малко сезона се игра на Бродуей но нищо...Поне ще завърши с хепи енд :)))

5

Анонимен

преди 8 години

Докато новините се фокусират на Сирия,неотбелязан остава факта,че стотици войници на ционисткия режим са нахлули на Западния бряг за да търсели убиец на една двойка евреи.Докато извършителите трябва да се накажат според закона,това странно съвпада с руското нападение на идил,така преди хамас бяха обвинени за убийство на еврейчета,което т е отрекоха но доведе до избиване на над 500 деца в концлагер Газа,военопрестъпление от епична пропорция от ционисткия режим.Всяко убийство на невинни цивилни е престъпление,както е ВОЕНОПРЕСТЪПЛЕНИЕ заселването на окупационно население на окупирана територия.

4

Кадиров

преди 8 години

Кофти дни се очертават за джони джихадистчето. Ще го въртят на чеверме съвсем скоро.