69

Анонимен

преди 8 години

Защо не ни дадат американците няколко изтребителя на изплащане без лихва, нали сме големи съюзници?

68

Анонимен

преди 8 години

До vesko02"Самолетите до Полша на самоход ли ще стигнат или с БДЖ."---НЕ, СЪС СПЕЦИФИЧНИЯ ТРАНСПОРТ НА ГРАЖДАНИТЕ ОТ "ФАКУЛТЕТО".АКО НЕ СТИГНАТ, БРАТ'ЧЕДИТЕ ОТ "СТОЛИПИНОВО" ЩЕ ДАДАТ И ОТ ТЕХНИТЕ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА

67

F 16

преди 8 години

бат бойко не си е казал още тежката дума така че не бързайте

66

Анонимен

преди 8 години

Това чудо Горанов, му нямам доверие един болт да завие. Когато не иска нещо сме в "свръхдефицит" , иначе сме супер. Помнете какво е казал, да видим ще стане ли дума за някакъв дефицит въобще в отчета в края на годината, началото на следващата.

65

Анонимен

преди 8 години

Аве, тоя налисе фъчкаше , че събрАЛ 1,256 МИЛИАРДА ОТ АКЦИЗ НАД ПЛАНУВАНОТО САМО ДО СЕПТЕМВРИ - КЪВ ДЕФИЦИТ СЕГА ГО ГОНИ?????

64

1

преди 8 години

добре де, покрай и "социалните" въпроси останахме без армия, без авиация! Замислете, ако я няма държавата, то кой ще е задължен да "реши" социалните въпроси.. или защото на всеки 2 години има избори и е важно да ни изберат и затова "решаваме" социални въпроси, та да гласуват за нас, няма държавна визия и стратегия за развитие и съотвтетно приоритети в тази така наречена държава! и да, знам, че ще ми цъкате минуси, защото не съм съгласен, че увеличението на социалните е по-важно..

63

Анонимен

преди 8 години

"Горанов поряза надеждите за нови изтребители"-----Ами, сега? Какво ще прави Боко? Нали ни увери, че правителството няма да допусне да се срине авиацията ни?Да, ама, Горанов е категоричен, охлади ентусиазма на шефа си :)Dnes.bg, две статии, две противоречиви информации. Весето (Йорданова) и Камелчето (Цветанова), съгласувайте си материалите преди публикация.

62

vesko02

преди 8 години

Самолетите до Полша на самоход ли ще стигнат или с БДЖ.

61

d

преди 8 години

Имахме 380 изстребителя миг 23. Старички са но все пак 380. Имахме 3000 танка - сега 160, имахме 7 балистични ракети - сега 0. Кой бе майка ви кой е виновен за това. Понеже сме умни и понеже един очилат кон си напълни сметката сега цял народ губи. или перефразирани думите на великия левски - АКО ЗАГУБЯ - ГУБИ ЦЯЛ НАРОД, АКО СПЕЧЕЛЯ - ПЕЧЕЛЯ КИНТИ и ПАК ГУБИ ЦЯЛ НАРОД. Така е мислил скапания кон който направи това.

60

Анонимен

преди 8 години

Партиите без субсидии....и ще има пари за всичко... Кво стана с парите от КТБ...май там има доста пари за изтребители..

59

ббг

преди 8 години

Вдигат шум нарочно, за да оправдаят 1 млд. лв. ( и да откраднат половината) за закупуване на 16 стари F-16. И как по-точно ще н и пазят те?

58

АТАКИСТ

преди 8 години

до 89 То и "Черно Море" играе на "Тича", но Барса с Меси няма как да дойде да играе на този стадион, ако хепотетично приемем, че Морето се е класирало в ШЛ и се е паднало с Барса в групите на ШЛ. Няма да дойде защото стадионът им във Варна не е лицензиран от УЕФА за подобен род срещи. Понял?Ти ли ще отговаряш, ако този изтребител получи авария във въздуха? Не, ти ще кажеш само: "Уууу, вижте я руската морга, заради нея загина пилота ни" ..Образно казано.Това ще кажеш само!

57

Чекис

преди 8 години

До 16 млрд. 86С тези 16 лярда плащат на бай Тошо борчовете?... Добре е :))) Бойко имаш невероятен електорат... :)))

56

Джедай Мастър

преди 8 години

До азДават се пари за лист хартия, защото този лист хартия вероятно е патент върху методиката на ремонтирането на двигателя и като го нарушим, после ще плащаме и на руснаците и на поляците.

55

Джедай Мастър

преди 8 години

1. "Сумата е много голяма, а ние сме в състояние на свръхдефицит - Горанов нещо май се е объркал - Рапона каза, че непрекъснато има излишъци.2. "В много напреднал етап подписването на договора с Полша за ремонта на двигатели на изтребители МиГ -29" - Горанов нещо май се е объркал - Хибридният министър каза, че въпросът с поляците е решен, какво ще подписват сега?

54

16 млрд.

преди 8 години

Абе, *** с 16 млрд. платиха старите борчове на бай ти Тошо и Милен Велчев.

53

АТАКИСТ

преди 8 години

до 82Нали трябва да се надупим на хамериканеца, брачед. Нищо че Полша са нелицензирани- каквото каже маймуняка. Представяш ли си Тиквата да се съгласи тези самолети да бъдат ремонтирани в Русия? Нали маймуняка ще го обеси на първото дърво?Полша впрочем ненавижда меко казано руснаците, а изпада в екстаз от този факт- да набие канчето на руснака, като заповяда на Тиквата да бъдат ремонтирани руските изтребители, не в Русия , а именно в Полша!

52

Анонимен

преди 8 години

77Това че и Гриша Ганчев сглобява китайския *** ..колата , означава че ние сме производители? Че ние тук сглобявахме и Москвич и след години и английският Роувър... е всеизвестно, но руски изтребители кога сме сглобявали, бе младеж?

51

До 79

преди 8 години

Лаз , АВИА , ДАР ! Като си неграмотен по добре си трай ! *** скапан викаш на човека пък е прав ! Ей заради такива прости тикви като тебе сме на това дередже ....

50

Анонимен

преди 8 години

Как се подписва договор за поддръжка с някой, който не е лицензиран. Този *** министъра ще подаде ли оставка ако двигателят на МиГ-а откаже и има жертви? Или и тогава ще ни замиват очите с това, че е трябвало да следваме каквото ни кажат западните господари. До кога ще сме роби? Оставка!