20

баба Ненковица

преди 8 години

До Анонимен Не Ненков съсипа авиацията,а всички политици,заедно със избрани военни.в армията много години се краде,краде се и сега.служила съм в Аиобаза Граф игнатиево и прекрасно знам колко летища имаше в българия и колко изтребители.Позор за в3сички тези,които съсипаха Българските ВВС.

19

vesko02

преди 8 години

До Руснак А вие като си имате ваше ,защо постоянно ви влече чуждото?

18

Руснак

преди 8 години

Българи, за какво ви е това въздушно пространство, дето го имате, като няма с какво да летите в него?

17

Анонимен

преди 8 години

Другари, да попречим на фашистите, които не искат руски самолети да летят в българското въздушно пространство! Да живее Съветския Съюз!

16

vesko02

преди 8 години

Дали ще са самолети или автобуси втора ръка,хора от столетницата винаги са в някъкъв филм за източване на средства,не че разбойниците от другите партии са останали по назад.За мен са виновни европейските данъкоплатци които разглезиха управляващите у нас подценявайки способностите им на крадци.

15

Анонимен

преди 8 години

До ПетърПетре, Петре т'ва да не ти е Пежо това е самолет при това не какъв да е а изтрибител. Всички системи са дублирани и си има специфична процедура по монтаж, демонтаж, ремонт, удължаване на ресурс на двигателите и прочие. Голямата част от ремонта може действително да я покрие полската фирма, но удължаването на ресурс на двигателите няма как да мине без руснаци. Иначе си прави сравнения не ми пречи, та някои работи не можеш да ги минеш тънко.

14

Анонимен

преди 8 години

Ба те ба неможаа за 70 години време една железна птица ей такаа маленкаа да стъкмят дет сегиз са на мода,ба таказ голема ще ремонтират на чужд тезгях,а сага на батя на лопата да облече кака да е гиздава кат на авера на големия брат братовата убавица.

13

Петър

преди 8 години

Преди няколко години си купих нова кола Пежо от фирмения магазин.След изтичане на 3 г. гаранция, отидох за периодично обслужване и ми одраха кожата, сложиха ми свещи Бош за 280 лв. скъпи филтри и пр.След това научих, че бившия им шеф на сервиза, си е отворил собствено сервизче.От тогава си ходя при него,цените са ми наполовина и всичко е ОК.Ама нямал бил лиценз. Да им пикам на лиценза, човекът знае и може повече от целия персонал на техния сервиз, взети заедно.Та и за миговете си е същото...

12

Анонимен

преди 8 години

Когато се говори за политика се говори за национални интереси и това е нормално за всяка държава.Претеглете плюсовете и минусите и вижте трезво какво може да ви даде Русия и какво може САЩ и ЕС?Ако погледнем от другата страна ще видите,че никой не може да спечели нещо от България освен евтина работна ръка.Недейте да плюете Русия,че е възможно да целувате фесове след време.Зависи как ще се разберат великите сили

11

Ооопс

преди 8 години

До Анонимен 13Абе пич, що не вземеш да се занимаваш с нещо от което разбираш? Айде стига, много *** станахте, ще му изтъркате ботушите на Вова!

10

Аха

преди 8 години

Комундела иска да каже, че му плащат от Москва, и затова ще вряка и подскача, за да си оправдае парите!П.С. Нищо, че е български депутат..., ще защитава интересите на Русия! Комунист родина няма!

9

коко

преди 8 години

Ухилен до уши!На амразурата другари!!! Бранете руските интереси!Зер хлебеца си вадите от там.Дръжте се за мундира на др.Путин.И загърбвайте Родината си.Продажни руски мекерета.

8

Анонимен

преди 8 години

някой знае ли каква е военната доктрина на нашата авиация и за какво са ни тези самолети?питащ

7

дебреде

преди 8 години

*** ни плашат със съд от техните господари руснаците сякаш изтребителите не са собственост на българската държава а на Русия. Продажните руски мекерета са бесни че изтърваха комисионните от руснаците -Разликата е 24 милиона лева и те са готови да убиват за такива пари.

6

Анонимен

преди 8 години

Да сложат генерал Радев, който искаше да подава оставка. Вижда ми се пич. Да пробват, по-зле от сегашното положение няма как да стане

5

Анонимен

преди 8 години

БКП и БСП, трябва най-после да си променят първата буква от Б на ВВасална Комунистическа ПартияВасална Социалистическа Партия

4

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 2Ти чакай поляци да свършат работа. Ще протакат нарочно, защото са гадняри и знаят че сме в безизходица.

3

Анонимен

преди 8 години

Нено Перуката съсипа авиацията

2

Анонимен

преди 8 години

Продажниците продължават да си реват за руската *** :) Не се притеснявайте руски, самолетите ще бъдар ремонтирани в Полша и всичко ще мине и замине. Не се напрягайте толкова. Колкото и да си лаете лека полека скъсваме със зависимостта си от азиатските диваци.

1

Анонимен

преди 8 години

Тук вече са прави. Незабавна оставка. В такова време на прага на Трета световна, военния ни министър чупи тъпометъра.