49

компетентен

преди 8 години

Поддържането на авиотехниката е една от най - сложните човешки дейности. Всичко е строго регламентирано и сертифицирано. Не мога да разбера, защо такива гумени глави се впускат в безумни договори - нищо чудно впоследствие тихомълком да бракуват всички самолети. Защо премиерът не подпише документа за ремонта? Защо ген. Радев се върза на ББ и рискува да обере всички негативи?

48

Пръмова

преди 8 години

Гроздане,спирам ти гроздовата да второ нареждане!

47

Анонимен

преди 8 години

Само да не стане като договорът с Израел за едни хеликоптери, който сключиха НДСВ. Руснаците не дадоха разрешение за ремонт и разбира се плащахме ние на израелците неустойка, а не те на нас.

46

Учител

преди 8 години

Хем е парафиран, хем чака подпис Къде са редакторите?!парафѝранЗначение на думата парафиран‑а, ‑о, мн. ‑и. Адм. Прич. мин. страд. от парафирам и от парафирам се; подписан.

45

Анонимен

преди 8 години

Поляците ще махат МиГовете и ще преминат на Раптори. Имат доста части за тях и ще ремонтират нашите. Е, вярно, без актуализациите, но ще летят и по старата версия.

44

Анонимен

преди 8 години

Чакайте бе товарищи. Рашките не искат да плащат Уйндоус, бил им военен трофей. Ми и ние така, виждате ли колко е просто?!

43

Прочут Летец

преди 8 години

Само делтаплани се гарантира въздушният сувернитет на България!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Този .нар министър на отбраната, да се маха незабавно,докато не е сътворил някое още поголямо престъпление.Цялото му пребиваване на този стол е престъпление срещу държавата.

41

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 66вместо да гледате що не си вземете чемоданите и да си ходите в масква?

40

Сандо

преди 8 години

после и руснаците ще ни го парафират отзад, на нас и на поляците

39

анонимен

преди 8 години

Честито българи.Вече нямаме нищо общо с Русия,която ни тласкаше към тоталитаризъм,глад и недоимък.Сега вече сме приятели на САЩ и ЕС .Да днаете какви реки от благоденствие ще потекат,ум да ти зайде.Вече ще бъдем богати,няма да има кой да ни подтиска,експлоатира,защото новите ни приятели не ги умеят тези неща-те са почтени и загрижени за нас.А руснаците са терористи и агресори,нали така!!!!!Успех г-да управляващи,ние ще ви гледаме сеира.

38

Ристо Мотористо

преди 8 години

Че ги ремонтирам я!Че се затворим стех у халето за месец и после нема ги познаете..Ум,че ви зайде!

37

Бранник

преди 8 години

Миг- а не е самолет, а каруца- ремонтира се с клещи и тел, поляците ще ги закърпят не по- зле от рашистите, а може и по- качествено да се извърши ремонта. Друг е въпроса, че с крадливите мафиоти наречени "политици" България нов западен изтребител нема да види! СРАМ, ПОЗОР!

36

Бранник

преди 8 години

Вън руските подли агенти от България, за руската - депортиране в сибир! То и сибир не е руски а китайски впрочем

35

Анонимен

преди 8 години

И я можем и тате може, ама козата си сака миризливия пръч!

34

Анонимен

преди 8 години

Всички дето реват срещу Русия бъдете спокойни. Развалихме си отношенията може да сте доволни, айде сега вие оправете държавата тогава. Подписвайте ''изгодни договори'' с Германия, Франция. Но те единствения договор който ще подпишат е този, за да ставаме бежански център. Сега никой не ви пречи да оправите бъдещето на България.

33

коко

преди 8 години

До Анонимен56900$ ама за колко месеца и най-вече къде? В Комсомолск на Амур вагоноремонтен завод заплатките са около 220 $ веднъж на 40 дни!панимаеш!Лозунгите няма да направят животв в Русия по западни стандарти Тавариш

32

коко

преди 8 години

Русия НЕ произвежда самолети по натовски стандарт.За това отказаха преди 3 години да монтират на нашитеМиГ-29 западни трансподери и приемници за навигация от НАТО.Продават най-вече на Перу,Венецуела,Алжир,Виетнам,Малайзия,Индия.Поляците са си направили сметка другари, техните Миг-29 ще летят до 2018-2020 и после на Надин!А гаранции се издават за конкретния ремонт.

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 54 Поредният опит за някакво остроумие, помисли си още малко над коментарът та белким вземеш че го разбереш, и се усетиш колко неуместен е твоят.Може и като задачка за домашно да си го оставиш да има време да помислиш

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53Ти нали нямаш фобия към Русия, що не идеш там да поживееш хубаво, ами си натискаш парцалите в лошия ЕС?