10

перничанин

преди 8 години

Е,те чак сега цел Перник ще се сдобие с нови Голфове.И то все дизелови.Всеко зло за добро!

9

Анонимен

преди 8 години

Ами да гнусните терористи си мисллят че могат да си правят каквото искат . Дано ги заличат от земята та да има мир

8

Стамат

преди 8 години

И двата огъня са запалени от краварите!

7

Анонимен

преди 8 години

извода е че цру забавя но не забравя.

6

Анонимен

преди 8 години

Да бе. Външен човек в такава фирма в такъв специфичен бранш. Много ме кара да се семнявам, че тоя е адекватен след такива предложения.БТВ само за сведение, годишната заплата на Винтеркорн е била 16 Млн. Евро! Голяма борба ще падне за тая работа. И накрая ако начело седнеше някой американски троянец, щяхме да видим повторение на сагата С.Елъп и Нокия. Последната завърши със смъртта на една от малкото потребителски хай-тек фирми.

5

Алекс

преди 8 години

До Анонимен 5Явно не си в течение на обвиненията които са повдигнали на председателия на борда на VW и какво ще му се случи ако го осъдят. Далеч е от прибиране на трълста пенсия и спокоен живот. Да не говорим като дойде новия шеф какво ще направи на средните мениджъри. :)За мен лично това беше най-доброто което можеше да се напраив за компанията и най-лошото за ръководните кадри в персонален план, за което имат моето уважение. Никой не е длъжен да споделя гледната ми точка. :)

4

Анонимен

преди 8 години

Голямо неизмъкване от вина правят Фолксваген - няма що! Големият шеф мята оставка и си прибира тлъстата пенсия с бонусите. Измами, провеждани години наред остават ненаказани по съдебен ред. Но иначе не пропускат възможността, дори от този скандал да извлекат полза като си рекламират изостреното чувство за "отговорност".

3

знайко

преди 8 години

Така е САЩ са започнали 3_та световна,модерна война която ще продължи много дълго...Е зависи от психиката на Европа.

2

Алекс

преди 8 години

Нищо изненадващо. VW са фирма която зависи от клиентите си и има сума конкуренти. FIFA не зависят от клиенти а от спонсори + имат един тон глупости за организация с идеална цел и всякакви освободени от данъци и трудни за проследяване вътрешни плащания. Лично за мен са еквивалента на нашич парламен ако ръководството не се сменя 40 години. Една от най-корумпираните и безочливи институции в глобален план. А VW и след скандала пак ми харесват защото не се измъкват от вина.

1

Анонимен

преди 8 години

Можем да научим, че и при двата случая Агенции на САЩ удрят по Европа :)Всичко е планирано и дестабилизационния процес тече по план.