138

Анонимен

преди 8 години

До гетовРусия е последната държава която ще фалира драги.Последната.

137

Анонимен

преди 8 години

Платените *** толкова се увлякоха ,че вече открито защитават скъпата си ИД плюейки по Русия

136

Анонимен

преди 8 години

Русия е най- великата държава и първа се опъна на най-голямото зло на планетата наречено "демокрация"

135

гетов

преди 8 години

РЕСИЯ Е ПРЕД ИКОНОМИЧЕССИ, НЕИЗБЕЖЕН ФАЛИТ! !! ТАЗИ НАМЕСА В СИРИЯ САМО ЗАБАВЯ НЕМИНУЕМОТО ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА! ТАЗИ АНТИРУСКА ПОЛИТИКО НА КРЕМЪЛ МЖЖЕ ДА ЗТРИЕ ТАЗИ ВИЛИКА НЯКОГА ДЪРЖАВА! ЖАЛКО! !!!!

134

баба wc

преди 8 години

путин вече настъпи ***

133

Поп

преди 8 години

Много интересно стрелят Американците ,убиват само джихадисти,когато стрелят Руснаци убиват мирни жители.Егати теорията.

132

Анонимен

преди 8 години

след унищожението на противниците на асад русия и иран заедно със хизбула ще видят сметката и на израел за радост на всички нормални хора по света.довиждане запад

131

Анонимен

преди 8 години

Сетих се за един брадат виц. Бяга Асан през пустинята с калашник, а подире му Моше с танк. Дълго се гонили. Чат-пат по някой изстрел от двете страни. По едно време Асан, вдигнал ръце и казал "Е, не мога повече, предавам се" "Що, бе да не свършиха патроните? - попитал заинтригувано Моше. "Да" - въздъхнал Асан. "Че, що не казваш! Ще ти продам!" Та така е с всяка война - пари, нефт, диаманти - каквото и който да казва. Винаги така ще бъде.

130

Анонимен

преди 8 години

тия май като папагали "асад плавно да предаде властта". чакайте някой да ви нарежда на вас Обама плавно да предаде властта?

129

Боби

преди 8 години

До kokospa 188Леле и експерт се извъди да те светна малко. За прототипи 1,2,3 си напълно прав имат само пилотажно оборудване двигателите са АЛ-41Ф с изменяем вектор на тягата и само горнаъа повърхност има стелт свойства. Прототипи 5,6,7 са си вече боеспособни машинки. Даже на 5 номер имаше пожар в електрониката ана земята. 6 и7 са с прототипи на новите двигатели или изделие 117. 5,6,7 носят вътрешно и външно оръжие и стрелят. Следващите 4 ще са нулева серия или първи производствен стандарт

128

kokospa

преди 8 години

До БобиЗКПЧ се появи!!!Само за сведение -Т-50 е демонстратор двигателите му са още на чертожната маса,няма и предвиденото електронно оборудвене.На борда му няма и пистолет та камоли въоръжение!Все още се уточнява софтуера с който лети в момента.При най-оптимистична прогноза сериен такъв ще има през 2020-2025.Руска прогноза??????

127

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да си говорим, Ушанките са дупе и *** с Американците. Факт е че колкото и да се ритат, винаги първо опустошават някой народ и после се скарват за плячката.

126

Боби

преди 8 години

До kokospaАйде сега кажете ми колко струва военна операция на 40 самолета и 40 хеликоптера(толкова са). Рашките в момента сменят ВСИЧКИ УПРАВЛЯЕМИ ОРЪЖИЯ СССР ПОКОЛЕНИЕ С НОВИ СЪВМЕСТИМИ С Т-50 Стелт Проекта. Модулната Х-38 смени всички х-61,23,25(модулна),27 средни ракети въздух земя. Същото важи и за бомбите. Всички складове в момента се чистят и отиват за учения и в Сирия.За пръв път в историята рашките ползват 100% управляемо въоръжение това означава 95% точност на ударите от първа атака.

125

kokospa

преди 8 години

Това че руснаците вземат страната на Хисбула не е добре. Дълги години с руско оръжие тези екстремисти воюват с Израел.Черните ирански *** са не по-малко опасни от ИД.Никъква икономическа облага не би имала Русия от играта и в Сирия.Единствено запазване на базите си в Сред.море.Харченето на огромни суми за операцията още повече влошава икономическия и баланс.Остава ни само да чакаме....

124

Шоп

преди 8 години

Россельхознадзор: в России 78,3% сыра является фальсификатом

123

Българин от Германия

преди 8 години

Доста подробен и точен анализ. Авторката на статията се е потрудила. Желая на Русия успехи бързо приключване на акцията (нарочно не казвам война). Ако са се подготвили добре, ще успеят бързо и рейтингът на Путин ще се вдигне още. Европа също започна да разчита на Русия, иначе няма управия с ислямизма.

122

Анонимен

преди 8 години

"До 218,като казваш,че основните удари са срещу опозицията на Асад,ясно е че е така.Създадената от САЩ и Саудитска Арабия "Сирийска освободителна армия" много добре си партнира с другото им отроче"ИДИЛ"а а ДОСЕГА НАНАСЯНИТЕ УДАРИ ОТ САЩ и Турция просто бяха срещу Кюрдите,които воюват с ИДИЛ.Положението с емигрантите в Европа стана нетърпимо и Путин използва моента да унищожи злото създадено от САЩ!"АБСОЛЮТНО ТОЧНО. Янките имат интерес конфликта там да не спира.

121

Анонимен

преди 8 години

До 4x4ушанките не могат да са ни сънародници, защото всяко дете знае, че няма по-гнусна от проруската.

120

Анонимен

преди 8 години

Коалицията РаСША раздава мир на арабите !

119

4x4

преди 8 години

Наистина е шокиращо, виждайки коментарите във форума, човек да разбере, че злодеите от Тайгата, донесли единствено вреди, погром и опустошение на милото ни Отечество, се оказват най-любимите същества на моите сънародници??? Моля ви, обяснете ми този парадокс, който аз не мога, не искам и отказвам да разбера.