57

Анонимен

преди 8 години

То не може верно да слушаш постоянно Бах, Бетовен, Чайковски, Пинк Флойд и т.н. ама това пък съвсем не бих го слушал.

56

Ваня

преди 8 години

Проста селска чалгаджийка...събрала прости селски чалгаджии. Ще повърна от.....балканщина. Бляк.

55

Анонимен

преди 8 години

Смотана чалгарка пълна със силикон.Прозява се като ,че ли оплаква някого,не мога да разбера песните ли и са оплаквачески или тя нарочно врещи така.

54

Анонимен

преди 8 години

много стари мъже ей:0 все злобни при това ,през 90те години неуспели да да напарвят нещо в живота ,Глория е успяла ,ВБълагрия пр итова ,сега старите злобари с големи шкембета умират от злоба ,Глория е далече от пошлата чалга ...била ''***'' -заради това че някои от вас са си мечтали за нея през 90 те :))))) нито нея нито дъщеря й може да пипнете ,жалки дебели грозни и бедни- духовно най вече байГанчовци Балкански

53

В статията

преди 8 години

В статията има няколко изречения, които не са свързани по смисъл. Моля обърнете внимание на глупавите си редактори.

52

Анонимен

преди 8 години

Глория е поп-фолка...това е истинската звезда от която започна всичко е за пореден път доказа каква здрава фенска маса има. Заслужава си тази любов от хората ! Най-голямата! Поклон!

51

Maртин

преди 8 години

Глория първите десет години правеше хубави песни, после се въздигна и загуби много от феновете си!

50

boy

преди 8 години

Концерта й беше много добър, нямаше пошлост и чалгарщина, жената пя на живо почти 3 часа, имаше и фолклорен микс.. Все да оплюете хубавото, Слави бил напълнил стадиона - ми нормално *** се радват на простащините... а в България такива с лопата да ги ринеш. Смешници.

49

Анонимен

преди 8 години

В Уикипедия пише за зала 1 на НДК че има капацитет 3380 души1 т.е. това е по официални данни. Вчера 2 часа преди концерта имаше 47 свободни не продадени места. От снимки се вижда,че залата е пълна, ама чак пък 5000 души.....Малко пресилено...Добре работи ПиАР-а на Глория.

48

Анонимен

преди 8 години

Ето я снимката с пълната зала, който иска да е още по-сигурен - влиза във фейса на Глория и я намира, залата си беше пълна отвсякъде! https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12096125_916374035082944_7082704923258468951_n.jpg?oh=6fd5effbba77c07633e060ff31342c81&oe=569C8F61

47

Анонимен

преди 8 години

55-ти защо лъжеш бе? Залата беше пълна на макс, Глория беше великолепна, а концертът страхотен, който е бил ще потвърди! Аман от тая злоба...

46

Snorky

преди 8 години

Ама тая *** певачка ли била....

45

Мария

преди 8 години

Ако бях се родила река, Носталгия, За тебе майко, Ако те няма, Ако счупят всяка нота, Феникс, За добро или зло.. Е такива песни слушахме снощи. Трифонов ако ще и 300 000 000 да събере, няма такива песни. Уважайте изпълнители като Глория, които правят концерти, защото малко са останали - тя, Веско и Лили. Мразите ги, смеете им се, ама разцепват. Не са угодни и симпатични единствено на простаците.Азис го каза преди време - Глория си е най, всичко друго е скара-бира.

44

Слав

преди 8 години

Клети българино, освободи се от злобата си. Глория си е Глория. Жената просто си го може и то се видя и чу с нищо. Излизаш, пееш и вдигаш хората с песните и гласа. Никакви екстри, цици, скандали, гафове. АВТОРСКА музика, пичаги. Пошла песен няма, излишна няма. Разберете, че и в поп-фолка има творци, които се борят години за изчистването на този стил. Всъщност Глория отговаря за себе си и работи за феновете си и не й пука кое е вървежно. Затова още поне 20 години много хора ще я уважават и обичат

43

Анонимен

преди 8 години

Такива могат да са идоли само на ***. Явно българина затъпява здраво.

42

Луд с Мотика

преди 8 години

5000 нещастника ревали кат магарета докато дрътата хем грачела хем ревала. Голяма новина, браво. Тъкмо се бях притеснил какво аджеба става с дъртите *** в чалга културата. Е вече знам. Ревът и грачат барабар с публиката :D :D

41

бай Х

преди 8 години

Браво на Глория страхотна певица и жена - шапка и свалям - ако знаех сигурно щях да ида на концерта - а за сведение на тия дето пишат , че хората са били малко - спомням си преди 20 години когато Брус Дикинсън се махаше от Мейдън направиха един невероятен концерт в зала с максимум 500 души е беше нещо страшно така че ...масовката не винаги определя качеството на концерта.

40

Анонимен

преди 8 години

Заради такива като Глория и публиката й , догодина напускам завинаги България :) Нито искам да ги чувам , нито виждам ! :)

39

Цвета Иванова

преди 8 години

Браво Глория! Ти си великолепна жена и след 20 години отново накара хората да ти завидят и да се говори шумно около теб.

38

трр так так тррр так

преди 8 години

Баси жестокия концерт беше! Глория заслужава уважение!