100

Хо кинг

преди 8 години

Тоя като го видях за първи път помислих че е някакъв откъс от фантастичен филм гледах документален филм за млечният път идеално се връзваше със фона на филма

99

Анонимен

преди 8 години

Арнолд терминатора отново ще сватоса Сара Конър и ще ни спаси планетката за пореден път.

98

Анонимен

преди 8 години

Изкуственият интелект може да заповеда и да ме цуне ..... Да треперат такива по градове като Ню Йорк, дето по главите ще им падат самолетите. В наше село най-много да спре кабелната, мазата не мож ми изпразни. А ако отнекъде долазя гущерите - ще им спретнем падащи небеса 6-ти сезон.

97

Хо кинг

преди 8 години

Тоя яко е изперкал пределно му е ясно че в нашата система сме само ние обаче дрънка ли дрънка

96

Анонимен

преди 8 години

Няма никакви извънземни в нашата видима вселена. Всичко това е плод на човешкото въображение и фантазии! Човек е единственото разумно същество в нашия видим свят, чиято цел е да направи света по хармоничен, т.е. да прави само добри неща, за да се премине към друго, по-високо ниво на съществуване, където материалното ще бъде изместено от духовното! Тва е то, много кратко обяснено :)

95

ник до 194

преди 8 години

Виж как знаеш, ти си съвършен.

94

Анонимен

преди 8 години

Ако не ни унищожи някакъв природен катаклизъм, ние сами ще се унищожим. И друго, колкото и цивилизации да съществуват във вселената, никога няма да се осъществи контакт между които и да е от тях. За това се е погрижила самата вселена с разстоянията. Всички контакти ще си останат в сферата на фантастиката и науката която в определени случаи е също фантастика. Ха сега наздраве.

93

Анонимен

преди 8 години

Зениците зениците вижте отблизо снимката на РЕПТИЛЪТ и зъбите той много добре е наясно и знае за какво говори рептила

92

д-р Петров

преди 8 години

А сега малко по сериозно!? !0.000 светлинни год. е разстоянието от нашата слънчева система до центъра на нашата Галактика и около 60-70.000светлинни год.до външния ръкав на Мъглявината. Няма да ви изброявам трудностите и условията за преминаване на такива разстояния от човека. А ситуацията става абсолютно сложна ако се наложи да напуснем нашата Мъглявина която също е заплашена от унищожение....Мога още много да ви говоря.... Така че не мечтайте за нищо!

91

землянин

преди 8 години

Последно желание : Явно маТряла е лош ,но моля започнете от краварите и техните пудели останалите не са чак толкова лоши.

90

Анонимен

преди 8 години

Тоя съвсем изперка. Като всеки суеверен *** и тоя преди смъртта си се страхува от Господ (и от Дявола разбита се0. Да го пита човек като беше в силата си, бяха ли му толкова мрачни прогнозите?

89

Стамат

преди 8 години

Важното е, че теб няма да унищожат, неунищожаемий :-Р

88

Анонимен

преди 8 години

До No commentsarafa ti li si ve? spri q taz "tuba" 4e mozakata se izparji ot gluposti

87

Феликс

преди 8 години

Брей, какви жестоки в тоя форум, Стивънчо се е притеснява - наистина го е страх горкия, а вие вместо да го успокоите, му се подигравате! Не ви прави чест!

86

No comment

преди 8 години

Единствените, които ще ни унищожат са ИЛЮМИНАТИТЕ г-н Хокинг... Те създадоха болести като спин в лаборетории... те ни тъпчат с ГМО, мак доналдс и отрови... те правят войните... те притежават музикалната индустрия с която ни промиват мозъка... те притежават и телевизията... медиите с които ни лъжат всекидневно... Те спонсорират тероризма... Как мислите г-н Хокинг, извънземните ли ще ни унищожат или нашият дълбок сън в който не осъзнаваме какво НАИСТИНА се случва пред очите ни.....................

85

Анонимен

преди 8 години

Ще ни унищожат едни психопати сатанисти, които са мулти трилионери с имената: Ротшилд, Рокфелер, Сорос, Кисинджър...

84

Анонимен

преди 8 години

Ако извънземните искаха щяха да го сторят. Те не са в друго измерение или на Марс както очаквахме. Те са над главите ни и ни наблюдават от онова нещо което е създадено от тях, кухо отвътре и винаги едната му страна е обърната към нас. Ние му викаме Луна "естествен" спътник на Земята. Руснаци и американци се отказаха от мисии до там защото някой им размаха пръст и днес двете супер сили мълчат като наср.....и зад......ци.Ние сами ще са унищожим.

83

Анонимен

преди 8 години

Ех, мистър Хокинг!С цялото ми уважение, но не извънземните, а ние земляните сами ще се унищожим, както унищожаваме планетата си от векове!И Вашите сънародници най-вече, мистър Хокинг, които се чудят къде да отидат и дрънкат с оръжията си, че да просперира само една нация, а другите кучета ги яли!

82

Анонимен

преди 8 години

Ле-ле, българина е специалист по всичко, като прочете туй-онуй, а особено като се намесят и вярващите в боговете... Тц, тц, тцПростотията не ходи по гората, ама май е тръгнала в нета. Няма никакви спирачки.

81

Хм

преди 8 години

До До хм 202Как се движат заряди, дефинирай заряд! И избягвай да определяш, кой какви познания има без да анализираш своите! И като си адванс със зарядите, дай безспорно доказателство, че земята има ядро!