6

Facepalm

преди 8 години

Чудесно, че групата е родна, но горките тоооолкова са крали оттук-оттам, че се е получил страшен хибрид от псевдобългарска криворазбрана комерсиална тъпотия

5

Ръбестия

преди 8 години

Когато писах коментара предназначен за "свинаря", не знаех, че памежду ни ще се появи коментиращ. Така всъщност станах грешник в твоите очи!

4

Анонимен

преди 8 години

До РъбестияСлави няма нищо общо с родното, българското. Слави е ЧАЛГАДЖИЯ, който избива комплекси за малоценност с "културната" си "дейност" от екрана.

3

Анонимен

преди 8 години

До свинаря"И кое му е родното на групата?"----Комплексът за малоценност, че е "роден", а не англосаксонски.А пък авторът да си коригира заглавието: думата "банда" българинът асоциира с престъпна група.

2

Ръбестия

преди 8 години

Слушай си Слави там и ориенталското е родно, българско...По темата: От това, което видях в Тубата, групата приятно ме изненада! Дерзайте момчета! В България всичко е трудно, но не и невъзможно лично мнение!

1

,

преди 8 години

:)Щом не е на кирилица и човек се опита да си разшири хоризонта, това значи ли че е не е българин или е някакъв вид предателство :DТо и Хан Аспарух не е българин по тази логика... и България не е българска :рМалки хорица...