12

Кийосаки

преди 8 години

Добра инициатива ама този Иван Иванов вместо да лъже, че ги бил научил нещата от улицата, да беше споменал Робърт Кийосаки, от когото дословно е изплагиатствал всичко написано 1 към 1.

11

Анонимко

преди 8 години

Милионер без дисциплина и познания за "механизмите"на живота може да станеш, но не и да останеш! Много хора започнали от нулата са платили такава цена, която ние като родители без да искаме спестяваме да бъде платена и от нашите деца ("кандидат милионерчетата"), поради което те едва ли биха преуспели. Между другото вероятността да имате дете милионер е право пропорционална на броя на децата в семейството ви! Не, не се шегушам - така се дисциплинират, учат взаимно, конкурират и т.н. -правете деца

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11С коя точно инфлация че нещо нИ тЪ разбрах???От 7-8 годинин развитите страни са в сцстояние на дефлация.Или ти си над тези неща?!

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Така защото децата са расли в бедно семейство.За това са стиснати.Лошата новина е че това ще остане за цял живот.

8

Анонимен

преди 8 години

"Акъл не ми давай, пари ми дай!"...................С това се изчерпва цялата тема.Българака е *** по рождение!!Пример:Електурату и премиера.Прости хора си избрали *** управник.

7

Анонимен

преди 8 години

Точно по тази система аз отгледах финансово обезпечени скръндзи. Всичко се трупа в графа "Инвестиции" и "Цел". То бива, бива, ама да ти се свиди да дадеш 1 лев за кафе с приятели- това вече е ненормално.

6

Анонимен

преди 8 години

да им даваме джобните с 3% годишна лихва с гратисен период 18 години? :))

5

Св

преди 8 години

По принцип ми хареса статията и идеята, но не и заглавието. Чак пък милионери, провокативно е. Но има нужда определено от подобна финансова грамотност, но на всички деца. Как да обясня на племенницата ми второкласничка, че не е най - важното да имаш поне сега (пък и по късно) най - хубавия телефон. Че трябва да се заслужи. Не може да се съгласи. Чувства се аутсайдер, подигравали я. Сега баща и ще и купува, а не са от най - заможните и те карат от заплата до заплата. Постоянно им давам заеми..

4

Чоко

преди 8 години

Истината е някъде там. Истински ценното и важното е идеята и най-важното ПАЗАР, който да я оцени и плати за нея. В обшия смисъл това значи човек да е контактен, да има или изгради познанства в бранша, който го интересува. Това е на микро ниво - аз да си подобря живота. На макро ниво - големите пари си стоят при големите играчи и се множат. Над 50% от ресурсите на Земята са в ръцете на под 5% от населението, но тези 5% не са днес съм аз утре е Пешо :)

3

!

преди 8 години

"Как се отглежда "милионер"Със сигурност не като се приучава от ранна детска възраст да наизустява и повтаря нещо, което някой е написал в одобрения от МОН учебник и което често не разбира, без право на лично мнение и разсъждения по въпроса.

2

Очевидно

преди 8 години

първите три коментара са от хора, които живеят от заплата до заплата

1

а

преди 8 години

В моята фирма хората, които са на ръководни позиции са тапири. Понеже в повечето фирми е така развитието на страната се забавя и по много класации сме на последно място в Европа-факт. Защо да са тапири. Пример хората на ръководни позиции идват на работа с думите: "Днес ме мързи; ти ще работиш заради мен. " Става въпрос за фирма с клонове в цялата страна. Е питам аз какви са качествата, с които тези хора са достигнали до ръководна позиция и защо са там. Защото други тапири са ги поставили.