42

ДС

преди 8 години

До АнонКато започнеш да ме снимаш и проверката ще бъде толкова задълбочена, че няма да ти стигне батерията, душко! Апропо, униформи не са давани от 2011година. Пари за сървъри щяло да има и за камери по реверите...колкото има и за обезщетения на пенсионираните 946 човека, които съдят МВР! След изборите още няколко хиляди ще напуснат, в т.ч. и аз. Все по- трудно ще намерите ченге, така че снимайте, снимайте за спомен!

41

БАБА КУНА

преди 8 години

ЗАЩО ЛИ ИЗОБЩО НЕ СМЕ УЧУДЕНИ? ЧЕНГЕТАТА ВИНАГИ СА БИЛИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО КОРУМПИРАНОСТ И МЪРЗЕЛ И НИЩО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ГИ НАКАРА ДА ВЪРШАТ НЕЩО СМИСЛЕНО.

40

zapoznat

преди 8 години

Нямат пари дрехи да им купят на куките, един със стара друг с нова трети с закърпенабкубинки от пазара и от военните просятбама камери щели да им купят да ги следят.Колите им ако ги вкарат на прегле 90 на 100 ще ги спрат от движение.Ама и хората дето МВР трябва да контролира щели те МВ Р да контролират ле леееее ква държава.В цял свят МВР е орган налагащ законите и никаде не ги обичам,но държавата не *** е зарязала и разкостила като в БГ.

39

maika vi

преди 8 години

Поредната глупост! Нахални лъжци. Всички куки под ножа! Интересно ми е какво е станало когато пред камерата на едни такива *** размахах 20 лева и след 1 секунда патрулката изчезна с 200!

38

do36

преди 8 години

da go zakriqt li vij samo kak 4akat na gi6etata da pla6tat globite,golqma dalavera e tui,tova e nai dalaveradjiiskata rabota skrie6 se zad nqkoi xrast s radara i 4aka6 ribkite,ox elate batiovite kade po 100,kade po 200,kat se izdedqt dnes xorata deto sa nadvi6ili s 20 km nad ograni4enieto gledai ko stava

37

Петър

преди 8 години

Пускайте всичко в интернет, ние ще ги контролираме най-добре.

36

Анонимен

преди 8 години

До дрън-дрънНикой не може на обществено място да забрани да го снимат , още по малко държавни служители В закона за МВР , чл. 3 е записано че пол. служители осъществяват дейността си в условия на '' ПУБЛИЧНОСТ ''

35

Анонимен

преди 8 години

Недейте чака катаджиите сами да се снимат Всеки път като ви спрат и вие имате право да снимате на видео всичко Вадите телефона и снимате всичко Катаджията няма право да ви забранява да го снимате или да иска да триете записа Може да видите как го правят в Украйна , в ютюб , там имат обществена организация - '' Дорожний контрол '' , гонят катаджиите навсякъде и ги снимат какви ги вършат на пътя

34

Анонимен

преди 8 години

Никой не говори за продаването на книжките! Само контрол, снимки, камери, глоби. А кой ще изземе продадените книжки, кой ще изчисли какви загуби от материален и морален характер са нанесени на държавата от тези продажби? Мълчание защото усилено е започнало това през 2008 когато ГЕРБ са на власт с министър Ал.Цветков. Предполага се, че са продадени над 130 000 книжки!!!

33

дрън-дрън

преди 8 години

Цялата работа е мижи да те лъжем -нито е законово уредено снимането с камери-понеже всеки може да забрани да го снимат ,нито в съда записите се приемат за доказателства -та опряхме до това пешите полицаи -забележете пак най ниското ниво в ерархията -да се правят на роботи с камери ,които някоя фирма се опитва да ги пробута -сигурен съм на тройна цена . Корупцията -истинската е там където няма камери ,където се разхождат костюми и бели якички ,където се демагогства и лъже на поразия .

32

dobro volec

преди 8 години

Grajdanska zastita dobrovolni chastni firmi i bulgarskite askeri ot kashimeriata da gledat kamerite, da pishat i sabirat globite ( hem sa i dobre vaorajeni s velosipedi i hero shlemcam)Nali "imame Volia"? A za kakvo?

31

за никъв уй не стаат

преди 8 години

От *** милиционери какво друго?/!!!!

30

Анонимен

преди 8 години

GLUPAVI HORA S VIDEOKAMERI RABOTESHTI S KOMPUTRI--TOVA SA BALGARSKITE POLIZAI.NA TIAH IM DAI SOPATA DA BIAT DEMONSTRANTI I AGTKI--TAM SA ISTINSKI ZVEROVE.

29

alf

преди 8 години

Firmata za kameri iztochi 50-60 miliona leva ot durjavata uj da se bori korupciqta. hahahahhahahhahaNa boko firmite qko tochat

28

Анонимен

преди 8 години

"Полицейска немарливост провали КАТ TV! И?Никой не гледа записите от патрулките, но инак борим корупцията"А стига бе! Верно?! Аз така да вярвах и да се надявах...

27

???

преди 8 години

Защо не закрият МВР, започвайки с КАТ? Така и така полза от тях няма.

26

king_for_a_day

преди 8 години

26, и като изисква голям ресурс да се преглеждат камерите, защо изобщо са ги сложили??? Значи или са безкрайно *** като не са го предвидили, или са го направили нарочно за замазване на очите? Ти оправдаваш ли ги?Може да се направи както предложи по-долу един от коментиращите - да се даде публичен достъп до тези записи. Ама така неим отърва...

25

Анонимен

преди 8 години

Nai posle mi chuhte ideyaya za proverki za podkupi,no tryabva da e pone 3 puti mesechno i da se priloji za sudii i durj.slujiteli v agenciite.

24

king_for_a_day

преди 8 години

Целите очевидно са две - да се оправдаят за мързела и некадърността си и да усвоят още някой и друг милион за "сървъри". Все едно, не са го направили пак преди година-две със същото оправдание. Не "сървъри", а некорумпирани и работливи служители ви трябват на вас, мафиоти с фуражки!

23

king_for_a_day

преди 8 години

"...Отделно в някои областни дирекции компютрите били стари, скоростите им за пренос на данни - ниски и било невъзможно да се гледа заснетото. Сега в МВР обмисляли да осигурят мощни сървъри..."Какво???!!!! Кой *** е изтърсил тези гигантски глупости? Първо, видео можеш да гледаш на компютър отпреди 15 години, второ, преносът на данни не зависи от конфигурацията и трето, никакъв "сървър" не им трябва за няколко клипа, тях могат да ги гледат на терминали от ерата на Жан Виденов.