130

До 169

преди 8 години

До петърПетърчо, вземи да прочетеш "Страшная потеря Запада: русские стали воинами, а не совками". Късичко е, може и да го разбереш. За да не пишеш повече глупости.

129

Крис

преди 8 години

Че ние сме про-руски настроени, това се чува като мнения навсякъде и се вижда по форумите, разбира се какво говорят политиците ни е без всякакво значение. Но как Западът обръща палачинката е чак смешно да се гледа. Поне имайте малко достойнство, бе, досега ни лаехте и разбивахте, Русия беше виновна за Сирия, Ирак, Афганистан, Украйна, за провала на европейската икономика, щото трябвало да спасяват полуфалирали държави ( нашите), сега изведнъж им зализахте подметките и други работи.

128

Анонимен

преди 8 години

Путин и Обама са пионки на Ротшилд и Рокфелер.

127

Анонимен

преди 8 години

Путин е прав винаги. Всички знаят това Путин не е сгрешил досега. Днес - в Сирия, утре - тук!

126

ЕВРОГРАЖДАНИН

преди 8 години

СТАТИЯТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНА! ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО И РУСИЯ ЗАПОЧВА ДА ГО ПРАВИ, НО НА НЯКОИ УЖ ДЕМОКРАТИ НЕЩО НЕ ИМ ИЗНАСЯ!

125

петър

преди 8 години

На фона на най-големият за последните пет години бюджетен дефицит правителството на Русия е решило да възроди стара съветска традиция и да пусне облигации за федерален заем за руснаците. Те ще се продават във всяка поща на територията на страната, само посмей да не си купиш.

124

ЧАР

преди 8 години

СТАТИЯТА Е УБИЙСТВЕНО ВЯРНА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОГО Е ПИСАНА. ЕВРОПА АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПЪНЕ И ДА СЛУША САЩ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИ....Е ТЕ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЯНКИТЕ - ДА ВЛАСТВАТ ЕДНОПОЛЮСНО И ДА РЕШАВАТ СЪДБИНИТЕ НА СВЕТА...ДАНО ДА СЕ НАИГРАЯТ!

123

морски

преди 8 години

САЩ са агресори,главорези и убийци на деца!Още ли не го разбра света това?Докато американците не бъдат сложени в усмирителна риза,няма да има мир,никъде!

122

Че

преди 8 години

Винаги съм се чудил защо този Кисинджър е толкова цитиран. Като погледнеш назат, няма нита една негова инициатива от която УСА да има категорична изгода ?Някой ден да не излезне че ......Абе смях

121

1111

преди 8 години

до 157ми.наистина изброи много и силни брандове,но нали на нас бедните българи от хрантутенето на такива корпорации ни остана по 1 риза на гърба? Или има още толкова наивни хора които с умиление четат статистиките за влезлите 'инвестиции';-разбирай поредните хиени,които с рушвет тук и там на някой случаен и временен министър лапат и природни ресурси,или заробват хората с мижави заплати на 12часов ден!Да,ако слушаме медиите и организациите,които са на ясла, идват от филантропия и черните ни очи.

120

25г.

преди 8 години

"Но идеята, че икономически санкции можеше да повлияят на Москва или да отслабят политиката ѝ, бяха ***", твърди Кисинджър.Не мисля че има още какво да се коментира по темата.

119

Анонимен

преди 8 години

сега путин им е виновенглавните виновнициси измиха ръцете и вече не искат да свалят асад ама както винаги веднага дават команда на палетата на каишка за бесен лай

118

Анонимен

преди 8 години

абе американците си поръчаха за 1 милиард двигателши от русия сега са си поръчали подмяната на жп вагоните пак в русия германците си подписаха и работят по северен поток 2а н българия командват американски марионетки няма да има южен поток нито аецсамо пари за неправителствените агитатори протестъри дето лъжат българина всеки ден по телевизии и форумиама той тъъъп та ***- кой му е кривче не му купуват продукцията- пазара с русия затворен от краварите

117

до пешо

преди 8 години

абсолютно прав.вече надмина император бокаса и *** амин дада, но за да стигне пол пот ще трябва още да се потруди.

116

Dolya

преди 8 години

Жалки сте с драсканиците си. Нали знаете: кучето лае-керванът си върви.

115

Анонимен

преди 8 години

Mili bratushki,naimalko VVP interesuet Vashe mnenie.Napomnyam ot vsichki nedostataci toy naimnogo mrazi predateli! Molya ne zabravyayte tova,glavnaya ruska cherta na xaraktera omraza k predateli.Spoko,vsichko ,koeto stava v Rossii ne vasha rabota:Rossiya ne clen na NATO i ES.

114

Анонимен

преди 8 години

Брей, цял Ленинград се е изредил да харесва писаниците на местната проруска :)

113

do 161

преди 8 години

Че за Америка или западна Европа ще бяга човека много ясно, да няма да бяга в умрялата Русия

112

Анонимен

преди 8 години

Путин е велик. Особено велик е на токове. Седнал не е толкоз велик, освен ако столът му не е специален .. по-висок стол.

111

Боби

преди 8 години

До Анонимен 157Ако имаш МЕСТНИ БРАНДОВЕ ПАРИТЕ ОСТАВАТ В ТВОЯТА СТРАНА. Ако ползваш Чужди брандове ти практически сам се поставяш под икономическат власт на външна сила защото парите отиват при тях излизайки от твоя и на твоята държава джоб.Здравейте роби