101

123

преди 8 години

хохохохои разни ***, на които българският им е на почти същото ниво, го хранят човека...ае смешни сте...Ицето не е парадирал никога че е грамотен.... другото неможете да му го отречете, тролчета жалки

100

Катон

преди 8 години

Стоичков преди време нали не искаше да плаща данъци и твърдеше че държавата нищо не му е дала? За какви консулства млящи и вуни сега?

99

оцеляваща

преди 8 години

НЕ ХАРЕСВАМ ФУТБОЛА,ОБАЧЕ ХР.СТОИЧКОВ Е УЧИЛ ЗА ФУТБОЛИСТ И КАТО ТАКЪВ Е БИЛ НА ВИСОКО НИВО.ОСВЕН ТОВА,МОЖЕ ДА НЕ Е ДОБРЕ С БЪЛГАРСКИЯ СИ ПРАВОПИС ,НО ДОБРЕ СИ Е ИНВЕСТИРАЛ ДОХОДИТЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ НАМИРА ПОДХОДЯЩО МЯСТО ЗА ИЗЯВА,БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ПАРТИЯ...А ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПОСОЛСТВА И КОНСУЛСТВА ЗНАЕМ КАКВИ ХОРА РАБОТЯТ ВЕЧЕ....АМИ ВИЕ ЖУРНАЛИСТИ,ДЕТО ЗА ТОВА СТЕ УЧИЛИ КАК СЕ ИЗРАЗЯВАТЕ И ПИШЕТЕ-СРАМНО НЕ ГРАМОТНО,А СЕ ПРИСМИВАТЕ НА ХР.СТОИЧКОВ...

98

Анонимен

преди 8 години

Голям футболист, ама *** човек! С пет такива приказки, колкото и да си постигнал на терена, цялата ти репутация рухва. Е на това му се вика, да се и*еш на метеното! А това, че е ритал топка, не го оправдава, че не може две изречения да напише правилно. И освен това, той от много години не рита, барем да се беше хванал преди да стане доктор хонорис кауза, да се научи да пише, или понякога, просто да помълчи!

97

555

преди 8 години

За Стоичков се знае, че е футболист и то добър, т.е. работи с краката си. Да се обзаложим, че ако видим правописа на ББ, няма да е по-добър! А се налага да работи с главата си ...доколкото може де!

96

Анонимен

преди 8 години

Муахахахахаххахаахха....писмото ме разплака от смях. Ицака изби рибата....Муахахаххаххахаха...

95

nikicska

преди 8 години

тези в Българското консултво в Чикаго са мега неграмотни,напълно подкрепям великия Ицо

94

!!!!!!!!!!

преди 8 години

До ШибиРибиИма,има.Такъв същия ни управлява .

93

Все тая

преди 8 години

Той е ФУТБОЛИСТ, защото школите тогава в България бяха на ниво. Тогава имахме страшно много имена и таланти в спорта. В сегашно време, няма как да се явят такива спортисти заради шибата ни държава. И заради това "благославяме" тогавашните. ....А като човек и личност...пълна нула в респектен план!

92

Има ли значение...

преди 8 години

Колкото му дал в краката... толкова му взел в главата... ФАКТ!

91

циник

преди 8 години

ГОЛЕМ СИ ИЦКА, ГОЛЕМ!!!

90

Cenzor

преди 8 години

Udri Ico tija machki ne sa nashi Udri !

89

Анонимен

преди 8 години

Обор и ***.

88

wc

преди 8 години

До ШибиРибиda taka e no toi e zaobikolen ot tapaci i nema koi da my kaje che vseka jaba trebe da si znae giola

87

Американ

преди 8 години

Милите драскачи, на Стоичков гледат сламката в окото, а ве виждат гредата в собствените си очи!?Присмял се гърбел на щърбел..

86

Жорж

преди 8 години

На надарения футболист се покланям, със ЗЛАТНАТА СИ ЛЕВАЧКА НИ ПРОСЛАВИ. Когато става въпрос за поведението му , като гражданин на света , трябва да е по-етичен и внимателен, а ние да не смесваме спорта с живота извън него. Примери за ОТЛИЧНИ СПОРТИСТИ И КАЧЕСТВЕНИ ЛИЧНОСТИ ИМА МНОГО. Останалото е Бай-ганьовщина, имаме я в изобилие начело на Държавата.

85

Анонимен

преди 8 години

Ицата е ГОЛЯМ!Другото е реклама на чужд гръб!

84

равносметка

преди 8 години

голям футболист,малък човек

83

Анонимен

преди 8 години

Шушумиги, знаете ли какво значи името на Стоичков навсякьде и в щатите и в Европа, както и на много други спортисти ,които се борят в името на Бьлгария навсякьде по света-Страшимира Филипова, Гришо ,Йордан -и те са оставени да се борят сами сьс себе си - на сегашния етап

82

Анонимен

преди 8 години

винаги така е в българия.виновният от консулството остава скатан.плюем по правоговор по пропусната запетая и др.глупости.