21

Наталия Ангелова

преди 6 години

Познавам две попадии от Ловеч, които са по-млади от тази. Те, макар и съвсем млади оределено се отличават от повечето жени. Не случайно казвали хората: "баба попадия". Те трябва да са пример и утешение за другите жени. Да е живо и здраво това свещеническо семейство, както и всички други.

20

Данчо русев

преди 8 години

Най-хитовата македонска певица. Новата песен ой винце е страхотна. Поздрав от наща масааа

19

Анелия

преди 8 години

Радостина според мен е положила огромен труд и талант,за да е ном. 1. По друм одам е хита на 2015. Евала

18

Ирена

преди 8 години

Здравейте, писачи и драскачи! Опитвам се,но не разбирам завистта между певиците във фолклора. Гуна е отвърдена певица, но трябва да проумее, че това момиче радостина я измести от голямата сцена. Радостина има глас,който не може да сбъркаш. Щом запее се разпознава и помни. Хитовите песни ги правят името на изпълнителя. Радостина е родена за това,което е.

17

Анонимен

преди 8 години

До Гуна ИвановаЗдрасти *** Гуно,ти дан си била мераклийка на попето,че пишеш тъй гнусно?Питам само де?!Пиша ти неграмотно,щото гледам и ти тъй пишеш.И аз го познавам момето и си е доста читаво,добре пее и то хубави БЪЛГАРСКИ народни песни. До колкото знам няма и пластики.Чисто и натурално Елешнишко момиче,че и убаво пее! Ам ти кво можеш?Питам само,може да ти уредя нещо в София на ,,Лъвов мост,,ама като гледам и чета коментара ти -ще ти е трудно!?Можеш да опиташ,пиши ми.Николай от Габрово.

16

Гуна Иванова

преди 8 години

Познавам я лично тази ***. Стам и позор, че е народна певица, а физиономиите й на снимките са на прочаднала бездарна чалгарка, която претендира със силикона в зурлата си. А и какво е тръгнала да ми се хвали с грозната й кола, ми не е ясно. Тя ако имаше пари щеше да си купи по - яка спортна кола, а не каруца за 3 бона. Хахахаха. Смешна дебела крава.

15

Анонимен

преди 8 години

Обет му е дала тя да не изневерява. Сигурно такъв обет е дала и на учителката й по народно пеене в музикалното училище в Широка лъка, когато й отмъкна гаджето и сигурно и на чичо Володя Стоянов е дала обет, че няма да му изневерява, като си легна с него за да й удари едно рамо за Ара Мюзик. ***, селска. Тя ще ми се прави на безгрешна и интересна. И ми тръгнала тука пред цяла България да ми се прави на Света вода ненапита и много вярваща мирянка - презвитера. Безсрамница!

14

Ясен Илиев

преди 8 години

Не знам за рвспекта и другите работи, ама пиара на тая кака направо се *** вече с едни и същи глупости да пише. И умрелите разбраха, вече, за попа с мускули и асансьорната любов. До тук добре отчето благ, което е нормално, ама тъпия пиар на певачката да вземе, вече да измисли нещо друго, че ми чисна навсякъде да чета за попа мутра в асансьор

13

Анонимен

преди 8 години

Хубаво семейсво. Но да имат повече дечица, че сме на изчезване българите

12

гост

преди 8 години

Хубаво де, отец Любо е на девета снимка, а селяка на предишните снимки кой е?

11

Адолфчо

преди 8 години

Ще му стане лошо, ако я завари "на чеверме" с двама в къщата! ;)

10

една Българка

преди 8 години

Браво на попадията! Съвременна млада жена на която нищо човещко не и е чуждо.Тя със своето поведение показва на всички останали как трябва да се държи и живее едно съвременно момиче.Професията на съпруга и няма нищо общо с неините желания, хобита и действия.Щом има разбирателство между двамата това не пречи на щастливият им живот. Желая им много деца, радост здраве и щастие. Бъдете благословени млади хора.

9

Анонимен

преди 8 години

Удри дядо попе с двете цеви що то попадията е флейтист

8

Анонимен

преди 8 години

Ще си спестя името. Отец Любомир е много свестен, не познавам жена му нито творчеството и, а и не ми трябва. Мъжът и пее много хубаво, може да го чуете на службите, когато е на смяна, а и според мен има много благ подход към хората и се отнася с уважение и любов. И не си мислете, че свещениците и жените им идват от небето, не, те са си хора като нас, с житейски грижи, тревоги и желания, предпочитания. Направете си труда да се запознаете, има много млади свещеници, доста от тях и с деца, да сигурно някои няма да харесате или пък жените им, но не плюйте автоматично без да сте запознати.

7

Анонимен

преди 8 години

Стига сте се опитвали да оплювате църквата без да има поводи, за това ще ни завземат друговерците. "Спортаната" кола е Стратус за 3000 лева. Никой не е безгрешен, верно е че има в църквата но 90 процента от служителите си вършат работата.

6

Анонимен

преди 8 години

9-то фото ... просто кърти мивките, мутро-християнския преход и настоящ пост-соц манталитет.

5

българин

преди 8 години

браво на семейството да са живи и здрави и бог с тях

4

анонимен

преди 8 години

българска псевдо църква

3

Анонимен

преди 8 години

Излгеждат ми зверски селяни и попа и попадията.Спортни коли, кифленски снимки...Жалко, тия хора трябва да са за пример, а то...

2

Анонимен

преди 8 години

Господ здраве да им дава и да закриля това хубаво семейство.Няма по-хубаво нещо от това мъжът ти да е вярващ и да има хармония и разбирателство в брака.