8

Анонимен

преди 8 години

Произвеждат професори на килограмДа се засрами и да подава оставка

7

дедо Ташунко

преди 8 години

Че е плегиатствала като всички останали, съм убеден 100%. Какво разбира изрусената дребна главица на тази Фон от министерството на отбраната, което ръководи? Смехотворно наистина. Да се маха. Да си ходи при седемте щерки в къщи. Идва ред да бъде разгледана и докторската дисертация на мутти ( Меркелинката)

6

това кино

преди 8 години

Това кино ни е познато. Намерили са елегантен начин да разчистват тези, които са им неудобни. Добра си беше Урсула. А това с плагиатството е смешно. За една проста дипломна работа се изискват над 10 източника. За дисертация не знам колко. Смешно е. Това лицемерие не е най-голямото постижение на човечеството.

5

Цветанка

преди 8 години

Не 99 а 100% е нещастна плагиатка. Сега грухти и цвили ама после само ще мияче....

4

Анонимен

преди 8 години

Някой виждал ли е дисертацията на доктор, генерал борисов?

3

Анонимен

преди 8 години

Меркел даже не е германка, а донбаска хазарка. Пак ли тези?- Пак. Няма спасение!

2

Анонимен

преди 8 години

"Шпигел" публикува и други любопитни новини, например:Запитана от ползващи системата Siri отговаря, че "Angela ferkel" това е "германска лъжкиня и робиня на САЩ"

1

Анонимен

преди 8 години

Има някои неща които няма как да се кажат правилно по друг начин на научен език. Вече в науката много малко неща са неизвестни или могат да се опишат с друг словоред или понятия. В САЩ знам, че имат софтуер, който разпознава цели пасажи. Той е много популярен за доуниверситетското обучение. Да не казвам, че и някои наши медици бяха хванати с него, при плагиатстване от не толкова популярни научни списания.