57

муспи

преди 8 години

Как да не си запретне ръкавите дяволът яхве и да се заеме ударно за работа, когато никой не споменава не само неговото име но и името на бесовете му?! Омръзна ми вече да повтарям, че всичкото зло в света от време оно до днес се прокарва от евреите!!! От какво се оплакваш народе след като предпазливо не убиваш евреи?! Че те са неодушевени същества, облаци отровни комари, не убивайки тях убиваш българи!

56

Анонимен

преди 8 години

ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ(Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)ЗА АВТОРА НА ПРОТОКОЛИТЕАвтор на Протоколите на Сионските Мъдреци е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния в 1856 г, известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. Единствен всред народа. Фанатизиран и неуморим агитатор на меродавния библейски (равински) юдаизъм, Гинсберг бързо излиза в първите редове на юдейското ръководство и сравнително млад е приет за член във върховното управително тяло (кагала). Идеите му се отличават с удивителна яснота, простота и

55

Лъчезар Костов

преди 8 години

До МизантропОще Маргарет Тачър го е казала: "Няма държанти пари - всичките пари са на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ", разбра ли?

54

Анонимен

преди 8 години

Превземат ни,като хуни.Ако сте направили оградата,просто пуснете ток по нея,да видим кой ще премине!

53

Георги

преди 8 години

Путин го чух като каза още преди една година: "Европа е осъдена от собствените си действия да храни черна Африка и арабите или тук, или там, намясто!" Путин, единствения политик в света в момента! Всички други са или ***, или откровени предатели.

52

Наблюдател

преди 8 години

Намирисва на поредно наливане на милиарди в "миграционни пясъци" с което очевидно ЕС чиновниците ще се опитват да компенсират видното отсъствие на интелектуален капацитет по миграционната криза.

51

Мизантроп

преди 8 години

До ОВЧА РАБОТАНе са твои пари, а на държавата. Това, че държавата ти е дала възможност периодично през теб да минават някакви пари, по никакъв начин не те прави собственик на тези пари.

50

Пешо

преди 8 години

А така дайте им пари на тия, а тука народа гладува. Долу продажното ни правителство!

49

Анонимен

преди 8 години

Третото пророчество на Фатима май ще се сбьдне, затова папата и обика ля великите сили,

48

ОВЧА РАБОТА

преди 8 години

"Брюксел иска от европейските столици да внесат поне колкото миналата година в Световната програма за прехраната на ООН. Българският дял е бил 111 млн. евро. За тази година вече сме дали 101 млн. Затова пък 10 държави още не са платили и цент: Гърция, Румъния, Унгария, Словакия, Австрия, Хърватия, Полша, Португалия, Естония и Литва."ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ ТЕЗИ ВНОСКИ СА ДОБРОВОЛНИ, А ЗА БЪЛГАРИЯ ЕДНИ 100 МИЛИОНА ЕВРО СА НИЩО!ЕЙ, ТОВА СА И МОИТЕ ПАРИ, АЗ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ!

47

Анонимен

преди 8 години

Предлагам,Светия синод,да организира Попска дивизия за защита на границата, под ръководството на Ники Пловдивски,тогава ще ги призная за родолюбци!И,ще повярвам,че са праведни,другото е лицемерие!

46

Мръсници

преди 8 години

Искат да да избият кюрдите в северна Сирия. Ще ги дадат директно на турската армия. Иде апокалипсис

45

до 64 ПАЯК

преди 8 години

Идеята действително е добра, но няма как да проработи. Веднага от Берлин ще ревнат - ДИСКРИМИНАЦИЯ по полов признак и до там.Пък и *** основно затова напират насам - хубави бели жени.

44

ПАЯК

преди 8 години

Скоро чух най-адекватното предложение от възрастен дядо, за съжаление не дори политик: Да бъдат приети временно жените и децата, а мъжете да останат да се борят срещу извратената групировка и да я унищожат. Достатъчно са, можем и да ги въоръжим. Защо бягат от религията си, нали много се гордееха с нея?

43

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Тече усилен процес на подмяна на етническия и религиозен състав на Европа.

42

Анонимен

преди 8 години

Лесно може да стане. Постоянен контрол на егейско и средиземно море посредством военни и гранични плавателни съдове. Акваторията не е толкова голяма. Гърците, толкова млиарди им наливат, могат да отделят временно един остров на който единствено на него да може да става пристигането ирегистрацията. И от там пръстови отпечатъци и пресяване и пресяване и пресяване и всичкото *** обратно. Който го хванат в Евроа без да е регистриран - изхвърча и черен печат.

41

Европа лъже

преди 8 години

Тя ще ги пуска на етапи и нищо такова няма да се случи.В тази игра учавстват политиците.Европейския съюз е една криминална структура от цялата паяжина.В Австралия има място за всички,но не го правят,няма и да го направят,там може да се раздаде земя на всеки и да живее нормално.Ако Европа желае да помогне няма да ги насочва тук,като преди това бяха разрушени доста държави.Тези хора са използвани и ги насочват насам.Те няма да работят никога,но се гласят да убиват.Ротшилд всичко е планирал

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 54======Измисли нещо друго, че този коментар го пишеш вече сигурно за 5-ти път под различни статии...

39

Анонимен

преди 8 години

Американците добре успяха да разклатят Европа. Винаги са били хитри и винаги са си служели с интриги и схеми. Европейските лидери са едни будали в лъскави костюми и измислени идеали. Не контролираха европарите и видяхме какво стана с Гърция, с малко помощ от САЩ и техните рейтингови агенции. После с границите и измислените свободи на движение. После Германия със Фолксваген. САЩ разклати силните страни в Европа, а малките са и без това овце. Жалко за Европа!

38

Анонимен

преди 8 години

Ataka pobeda..........................n:-)