18

Я гледайте

преди 8 години

Пишете в ютюба"Merkel nach Sibirien, Putin nach Berlin" тоестМеркел в Сибир, Путин в Берлин и ще видите с какво се заиграват ултранационалистите в Германия.Ами нека се заиграват, защото Германия се заигра с украинските фашисти, то се връща. А сега с тези бежанци така ще се върне, че направо не ми се мисли

17

аз

преди 8 години

20 мигранта са обявили гладна стачка в Австрия,искания- 2000 евро джобни и паспортunzensuriert.at/content/0018779-20-Asylwerber-traten-Hungerstreik-Sie-fordern-2000-Euro-netto-Taschengeld

16

Що ,бе ха,хааа....

преди 8 години

...."американците обучавали опозицията"...ха,ха,хаааааааааааа....А , НАШИТЕ "ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ" ....КЪДЕ СЕ ОБУЧАВАХА ,БЕ...??!!Поптодоровица ...., КЪДЕ Е БЕ , МУЛЬО...??!!СърГея нали си похвали , като се върна от Америка: ..."Мене Буш ме хареса за мин.Председател".../още пазя вестника/...!Я , ходи се гръмни ,бе...

15

Някой

преди 8 години

Ако ние се държим така на техните граници ще ни режат главите като на пилета

14

908

преди 8 години

Действията на тези активисти следва да се третират като подбудителство и подпомагане трафика на хора! По бързата процедура!

13

Анонимен

преди 8 години

До Иде зимаPutin nqma da spre, shte vidim sledvashtia hod, ukrayna mai neznam ne se znae toq chovek e psihopat. ***

12

КуКлКл

преди 8 години

Докато не започне да се стреля на месо ...проблема няма да затихне ! Тия диваци виждат че биват толерирани каквото и да правят дори и да мерят с камъни полицаи ....та не дай си боже им попадне оръжие познайте !

11

Анонимен

преди 8 години

знаете ли защо ги наричат "мигранти"?Защото и те като дивите гъски , бегат от Русия и Сибир!"Мигрират" ..../ама , все на Запад/.....ЩОТО НА ИЗТОК В РУСИЯ Е САМО-- СТУД ,ГЛАД И ПРОСТОТИЯ....!Прочетете в енциклопедията и ще се уверите!

10

Анонимен

преди 8 години

знаете ли защо ги наричат "мигранти"? защото в техния частен случай всяка пресечена граница е акт хем на емиграция, хем на имиграция, а те не се установяват никъде.

9

Финансиране

преди 8 години

Първо финансираме батальон в Авганистан, после даваме оръжие за сирийската "опозиция", после даваме пари за бежанците. Е тва ако не е далавера.

8

Втория

преди 8 години

Втория по ранг командир в ИД е обучаван в САЩ. Питайте него.

7

Иде зима

преди 8 години

Подсигурихте ли руска газ. Става и петрол от Асад. За отоплението на 1 милон бежанци е нужна енергия. Или ще дразним пак Путин. Айде по бързо действайте, че идат и украинските бежанци скоро.

6

Е кво

преди 8 години

То не може само да финансираш терористи и после да викаш, А кво стана сега. Всичко се връща рано или късно, Бен Ладен го доказа.

5

Михаил Калашников

преди 8 години

АК-47 спира веднъж и за винаги.

4

тв зрител

преди 8 години

А да видим кой пръв ще гръмне и кой ще падне в тая игра...

3

На шмеркел

преди 8 години

Веднага психо и стрес тест на евр.политиците. Тези са тотално невменяеми дори и от погледите на снимките им личи.

2

SD

преди 8 години

Преди три часа гледах клипчеза това .Пункта е блокиран от полицията , а не от имигрантите.

1

Голяма бъркотия

преди 8 години

преживяват и Балканите, и цяла Европа. Хем бъркотия, хем напрежение, хем допълнителни разходи, които никак не са добре дошли за по-бедните държави.Замислят ли се управляващите, а също и ООН, че идва зима. Европа е в северното полукълбо. Къде ще се подслонят тези хора, какво ще ядат, как ще се лекуват?Меркел ги покани,после отвори лагера в Бухенвалд, за да ги настани в оцелелите там сгради. Да се смееш ли, да плачеш ли?А данъкоплатците гледат как някой се облизва за техните социални фондове