6

Анонимен

преди 8 години

Сега като тези процеси продължат и дори стават все по-масивни, ще продължавате ли да си мислите, че не е заради колективните ви ***, егоистични действия и скапаният ви начина на мислене, с който променихте климата :D И да давате минус на такива коментари, без промяна в поведението и начина на мислене на човечеството няма да има покой, планетата има нужда да се изчисти от негативната енергия, с която я замърсявате постоянно, да се балансира и това ще се случи!

5

Анонимен

преди 8 години

Мн е забавно да ви гледа човек отстрани как си измисляте какви ли не причини и оправдания, само и само да не си признаете, че климата вече не е същият, и че човека със собствените си просташки действия си го прецака, и че това е само началото на един мн дълъг период от планетарни събития, в които ще има "изчистване на ***", това е само началото, като леко сръчкване, като гледам няма да схванете какво ви показва планетата, нещата ще загрубеят, ако не осъзнате тъпизма си.

4

Българи ....

преди 8 години

СТАНЕТЕ БОКЛУДЖИЙ -----ДА ИЗЧИСТИМ ПЕРНИК ЗА ЕДИН ДЕН!!!!!

3

на тел.112...

преди 8 години

ОТ ОБЩИНАТА-Перник :Купете се плавници и гумени лодки!!!ПОЛЗВАЙТЕ НАМАЛЕНИЕТО В МОЛ-а...СЕГА Е МОМЕНТА В КРАЯ НА СЕЗОНА!НАПРАВЕТЕ ГО....!

2

Данаилова

преди 8 години

До АнонименКолкото и адекватни бяха мерките след земетресението. Лошото е, че такива ситуации с наводнявания си ги има редовно, а няма адекватна канализация...от години. А да си изчисляват и водят статистика умеят най-добре, но само до там.

1

Анонимен

преди 8 години

"се събра доста количества вода" - журналисти, редактори и т.н. моля минете курс по Български език!